15 fantastiske turiststeder at besøge i Manali

Manali, i Himachal Pradesh er en populær bakkestation beliggende i Beas -floddalen. Det er en del af Kullu -distriktet og har en moderat befolkning. Hvert år besøges det af snesevis af turister, der føler behov for at bruge lidt tid blandt bakkerne for at komme sig og bare slappe af. Det berømte Karakorum -pas ligger meget tæt på denne by.

Smukke Manali turiststeder at besøge:

Her er et par af de bedste og berømte turiststeder at besøge i Manali, som vil give dig helt sikkert en vidunderlig tid til hele din rejse.

1. Chandratal sø:

chandratal-lake_manali-turist-steder

Chandratal Lake, også kendt som Beas kunden, er et sted af stor historisk betydning. Det menes, at den store vismand Vyasa boede tæt på denne sø, som er oprindelsen til den hellige flod Beas og tog sit daglige bad i vandet i denne kund. Mange turister kommer hele vejen til Manali bare for at bade i vandet i denne sø.

2. Chandrakhani -pas:

chandrakhani-pass_manali-turist-steder

Dette pass bruges mest til trekking. Det bedste tidspunkt at besøge er fra maj til oktober. Efter oktober bliver det lidt for koldt efter den almindelige mands smag. Passet tilbyder panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge. Det forbinder Malana -dalen med Kullu -dalen. Mange vandrere, der opholder sig i Manali, vandrer hele vejen over passet til den lille landsby Malana.

3. Pandoh Dam:

pandoh-dam_manali-turist-steder

En vandgenerator hydroelektrisk dæmning, bygget på floden Beas, Pandoh Dam er en af ​​de smukkeste menneskeskabte faciliteter her. Dæmningen forvaltes af Bhakra Beas Management Board og stiger til en højde på 76 km over havets overflade. Selvom det ikke ligefrem er i Manali, ligger denne dæmning på ruten fra Kullu til Manali. Denne dæmning er et af de smukkeste turiststeder at besøge i manali, som kan underholde med sin musikalske flydende lyd.

4. Rohtang -pas:

rohtang-pass_manali-turist-steder

Rohtang Pass er et af de berømte pas i bjergene i Himalaya. Ikke en eneste turist, der besøger Manali, går glip af dette pas! Denne vej, der forbinder Kullu med de nærliggende dale, udgør et glimrende picnicsted. Dette pass er undertiden snebeklædt selv om somrene! Den utrolige udsigt over snedækkede toppe, som du oplever, stående her, vil få dig til at hive efter vejret, nogle gange helt bogstaveligt. Det er et af de bedste manali steder at besøge.

5. Solang Valley eller Snow Point:

solang-dal-eller-sne-punkt_manali-turist-steder

Solang -dalen ligger tæt på Manali, mellem landsbyen Solang og Beas -kunden. Dalen tiltrækker turister af forskellige årsager. For et par religiøse turister er dalen vigtig på grund af helligdommen Lord shiva, som den huser, for andre eventyrlystne dalens sjov, fordi den tilbyder fremragende eventyraktiviteter som faldskærmsudspring, skøjteløb/skiløb, zorbing og paragliding!

6. Indkøbsvej:

indkøbscenter-vej_manali-turist-steder

Indkøbsvej er det mest sker sted i Manali. Det er som en typisk overfyldt basar, hvor du kommer til at slappe af og shoppe souvenirs! De travle travle, skrånende baner, der bankes på begge sider af boder, viser et farverigt billede. Der foregår dog mange forhandlinger i butikkerne, så lad dig ikke snyde! Men selv uden at forhandle, får du købt flere billige nips som uldhætter, handsker, stole osv..

7. Den Store Himalaya Nationalpark:

stor-himalayan-national-park_manali-turist-steder

Great Himalayan National Park eller Jawaharlal Nehru Park huser nogle meget sjældne arter af dyreliv. De omkringliggende bjerge giver parken en spektakulær naturlig udsigt, der bidrager til halvdelen af ​​dens lokke. Parken har korte vandfald og vandløb og søer og flere forskellige dyr, der alle lever i deres naturlige habitat. Dette er et af de bedste turiststeder i manali at besøge, der kan give en god oplevelse.

8. Bijli Mahadev -templet:

bijli-mahadev-tempel_manali-turist-steder

Bijli Mahadev -templet er dedikeret til Lord Shiva og ligger oven på en høj bakke. Dette giver templet mulighed for at tilbyde storslået udsigt over det omkringliggende landskab. Mens de dybe dråber langs siderne af dens veje gør nogle turister svimmel, forlader det den anden betagende.

9. Vashisht bade:

vashisht-bade_manali-turist-steder

Vashisht er et lille sted på bredden af ​​floden Ravi. Dette sted er berømt for sine mange naturlige kilder. Turister, der besøger Manali, tager næsten altid en kort tur til Vashisht for at bade i vandet i disse ‘kunds’. Dette er endnu et af de mest besøgende turiststeder i manali, som vil gøre dig glad hele dagen.

10. Hidimba Devi Temple:

hidimba-devi-tempel_manali-turist-steder

Hadimba Devi -templet ligger på toppen af ​​en bakke, der er omgivet af cedertræer og blev bygget i 1553. Det blev lavet til minde om Raksasa Hidimba, hustru til Bhima, en af ​​pandavaerne. Det er bygget over en enorm sten, der blev tilbedt som billedet af en guddom. Det har et forbløffende design, herunder udskårne trædøre, tre firkantede tage, der er dækket med træfliser og et fjerde kegleformet tag i messing. Et fantastisk sted at besøge og værdsætte skønheden i gammel indisk arkitektur. Et par kilometer væk ligger et andet tempel dedikeret til Ghatotkatch, søn af Bhima og Hidimba, som også bør besøges en gang for at nyde dette smukke religiøse sted.

11. Jogini Falls:

jogini-falls_manali-turist-steder

Et af de smukkeste steder at besøge i Kullu Manali er Jogini Falls. Dette smukke vandfald er beliggende nær Jogini Devi Mandir, i Vashisht Village. Det er et vandfald med å, der falder ned for at slutte sig til Beas -floden i Kullu -dalen. Det er et helligt sted i gudinden Joginis navn. Det er en smuk og fredelig landsby, der skal besøges mindst en gang for at værdsætte skønheden i dette hellige sted. Hvis du har sult efter eventyret, er dette sted et must -besøg, da du kan foretage trekking og andre aktiviteter, der hjælper dig med at nyde til hjertet af dit hjerte. Det bør være et must -besøg for naturelskere og fotofanatikere.

12. Nehru Kund:

nehru-kund_manali-turist-steder

Et af de mest populære turiststeder i Manali er Nehru Kund, der ligger 5 km på National Highway til Leh, i Kullu. Dette sted er godt for naturelskere og dem, der elsker fotografering. Dette sted blev opkaldt efter den første premierminister i Indien, dvs. Jawaharlal Nehru. Dette sted er fuld af mennesker, der har enorm kærlighed til den naturlige skønhed. Det er en naturlig kilde, der stammer fra Brighu -søen, som ligger højt oppe i bjergene. Som navnet antyder, menes det, at Jawaharlal Nehru plejede at drikke vand fra denne naturlige kilde, når han havde et ophold på dette sted. Dette smukke sted Nehru Kund er omgivet af grønt og er et af de bedste Manali sightseeing -steder.

13. Sultanpur -paladset:

raja-rupi-kullu_manali-turist-steder

Det er et af de smukke steder at se i Manali. Den indeholder smukke miniaturemalerier, der er lavet i en fantastisk blanding af Pahari og kolonistil, der er baseret på forskellige temaer. Disse malerier skildrer landdistrikterne baggrunde af lokalbefolkningen i Kullu og Manali. Tidligere var dette palads kendt som Rupi -paladset, der blev ødelagt i et jordskælv. Det blev senere rekonstrueret ved hjælp af resterne og derefter navngivet som Sultanpur Palace. Dette er et must -besøg for de mennesker, der elsker at beundre skønheden i det gamle Indien og malerier.

14. Manikaran Gurudwara:

manikaran-gurudwara_manali-turist-steder

Manikaran er et smukt sted beliggende i Parvati -dalen ved floden Parvati i Kullu. Det er et smukt pilgrimssted og tiltrækker en masse hinduer og sikher. En smuk Gurudwara er til stede i Manikaran, der skal besøges mindst en gang. Det er en fantastisk kombination af fred og skønhed. Den varme kilde, prasad -maden og opholdet på et så smukt og fredeligt sted er nødvendig én gang god oplevelse. Vandet i den varme kilde betragtes som lovende og menes at have helbredende kræfter og andre medicinske egenskaber. Det er virkelig et fantastisk sted for ro i sjælen og sjælen, da det er virkelig smukt og placeret et dejligt sted. Hvis du besøger Kullu Manali, skal du mindst besøge dette smukke sted.

15. Gulaba:

gulaba_manali-turist-steder

Det er et smukt sted i nærheden af ​​Rohtang Pass Road i Manali. Det er et vidunderligt sightseeing -sted og specielt fantastisk for naturelskere. Mens du besøger denne smukke bakkestation, er Gulaba et af de bedste steder, du bør besøge, og værdsætter dette smukke sted for dets vidunderlighed og sindsro. Dette naturskønne sted er en god lettelse for øjnene og er blevet elsket for sin dragende naturlige skønhed og magiske aura. Vejen til Gulaba åbner kun om somre. Udsigten over smukke snebelagte bjerge, den smukke Beas -flod og små græsarealer tilføjer området en ekstra skønhed og charme. Dette sted blev opkaldt efter Raja Gulab Singh fra Kashmir, der plejede at oprette sine lejre på dette smukke sted. Det er et fantastisk naturskønt sted at besøge for en gangs skyld i Manali.

Dette var nogle af de bedste ting at gøre i Manali, og det bedste tidspunkt at besøge Manali er året rundt undtagen monsunmåneder. Manali er intet mindre end et paradis for de rejsende. Hvis du elsker at vandre, skal Manali være på din besøgsliste (PS for at besøge SNART liste!). God fornøjelse og nyd skønheden i Manali.