15 fantastiske turiststeder i Gujarat at besøge

Gujarat ligger på den vestlige kyst i Indien og er land med skønhed, kultur og farver. Indtil de seneste år var det næppe omtalt på turistblogs og websteder. Med enorme reklamekampagner på fjernsynet godkendt af Bollywood -berømtheder som Amitabh Bachchan, er dette steds popularitet steget betydeligt. Der er nogle virkelig smukke turistattraktioner her, der vil blæse i dit sind og få dig til at blive forelsket i deres sted. Fra templer til historiske monumenter til arkitektur tilbyder dette sted dig en lang række muligheder, som kan hjælpe dig med at udforske og lære om denne vidunderlige stat.

Smukke Gujarat turiststeder at besøge:

Der er flere turistmål i Gujarat med smukke steder og attraktioner. Her giver vi en liste over 15 bedste og vidunderlige turiststeder i Gujarat at besøge sammen med fantastiske sightseeing -attraktioner.

1. Laxmi Vilas -paladset:

Turiststeder i Gujarat at besøge

Et af de fineste og mest historiske monumenter i hele Gujarat er ingen ringere end Laxmi Vilas -paladset. Det ligger i Baroda er større end Buckingham Palace. Dette sted er en af ​​de stoltheder i Gujarat, da udseendet af denne placering er så elegant, kongeligt og attraktivt. Paladset er dog ikke tomt; Maharajaen i Baroda bor nu sammen med sin familie her. Du vil helt sikkert elske dette sted, når du besøger det.

2. Kevadiya -kolonien:

kevadiya-colony_gujarat-turist-steder

Kevadiya -kolonien eller Sardar Sarovar -dæmningen er et af de største dæmningsprojekter i hele Indien. Konstruktionen har taget mere end et år at færdiggøre, og resultatet er helt enestående. Det ligger i Navagam i Gujarat og har millioner af mennesker, der kan drage fordel af denne dæmning. De fleste af landmændene får også deres vand fra denne dæmning. Udseendet af dette sted er ud over smukt, og stedet er elegant og rent. Kevadiya -kolonien er også fremstået som picnic -hotspots og har været besøgt af tusindvis af rejsende og kunder hele året rundt. At komme her vil være virkelig fantastisk.

3. Somnath -templet:

somnath-temple_gujarat-turist-steder

Gujarat er populært kendt for sin strålende arkitektur og smukke templer. Et sådant tempel, som vi skal nævne, er ingen ringere end Somnath -templet, som ligger meget tæt på Gujarat. Dette sted er ud over smukt. Det er et af de mest religiøse og hellige steder for alle hinduer og besøges hvert år af tusindvis af hengivne og turister. Udseendet af dette tempel er simpelthen strålende, og arkitekturen er bemærkelsesværdig. Ikke kun det ydre, men det indre af templet er lige så smukt og præsentabelt. Hvis du ikke har besøgt Somnath -templet, har du virkelig gået glip af noget særligt.

4. Dwarkadheesh -templet:

dwarakadheesh-temple_gujarat-turist-steder

Dwarakadheesh -templet er dedikeret til Lord Krishna og er et helligt sted for alle hinduer. Dette er et af de mest populære templer i hele Indien og er overfyldt hele året med lokale hengivne og også internationale besøgende og turister. Udseendet af dette tempel er gammelt, og arkitekturen er bare fantastisk. Templet ligger også i Dwarka, omkring det berømte sted i Gujarat og er populært hovedsageligt på grund af Krishna, der er anerkendt som kongen af ​​Dwarka.

5. Gir Forest National Park:

gir-skov-national-park_gujarat-turist-steder

Apropos dyreliv ville det være tåbeligt af os ikke at nævne Gir Forest National Park. Dette sted er helt fantastisk. Det ligger i Junagadh, som er en af ​​Indiens historisk relevante byer. Ikke alene er byen Junagadh et besøg værd, men det er nationalparken, der har en stor mangfoldighed af dyr. Det er hjemsted for asiatiske løver og har hundredvis af turister hvert år. Det er en vigtig naturreservat i Indien og er bestemt et af de steder, du skal besøge, når du kommer til den vidunderlige stat Gujarat.

6. Lothal:

lothal_gujarat-turist-steder

Lothal var en moderne by under Indus Valley Civilization. Dette sted blev udgravet af den arkæologiske undersøgelse i Indien den 13. februar 1955 til 19. maj 1960. Dette sted ligger i regionen Bhal i Gujarat og dateres tilbage for tusinder og tusinder af år siden. Det var en af ​​de travleste og vigtigste byer dengang og er et must-see sted for alle historieelskere. Når du kommer hertil, vil du blive henrykt, når du lærer om byen og dens rester.

7. Saputara:

saputara_gujarat-turist-steder

En af de fineste steder i Gujarat er Saputara. Det er en populær bakkestation i Gujarat og ligger i Dang -distriktet. Dens popularitet er steget meget sent og er blevet besøgt af et stort antal internationale turister og lokale besøgende. Den naturskønne skønhed og den maleriske udsigt, der tilbydes af dette sted, vil charme dig fuldstændigt. Dette er et af de bedste steder for sightseeing såvel som for romantiske bryllupsrejser og udflugter. Vejret her er altid behageligt, og indkvarteringen er altid rimelig og bemærkelsesværdig.

8. Kirti Mandir:

kirti-mandir_gujarat-turist-steder

Når du kommer til Gujarat, skal du besøge Porbandar. Dette er fødestedet for nationens far. Ja, jeg taler om den store indiske frihedskæmper Mahatma Gandhi. Dette sted er absolut smukt, og et sted, som vi skal nævne, er ingen ringere end Kirti Mandir. Dette er også et af de mest attraktive templer, du finder i hele Indien og har tusindvis af turister og besøgende hvert år.

9. Bhuj:

bhuj_gujarat-turist-steder

Et andet vidunderligt sted i Gujarat er ingen ringere end Bhuj. Dette er hovedstaden i Kutch -regionen og har nogle af de bedste indiske kunsthåndværk, du nogensinde vil se. Det tilbyder dig en elektrisk kombination af historiske bygninger, monumenter og basarer. Du kan møde forskellige slags håndværkere og håndværkere her, og vi forsikrer dig om, at kunsten og kreativiteten hos disse lokale fagfolk vil overraske dig behageligt.

10. Wild Ass Sanctuary:

vild-ass-sanctuary_gujarat-turist-steder

Wild Ass Sanctuary ligger i det nordlige Gujarat og er hjemsted for et stort antal vilde æsler. Det er spredt omkring 5000 kilometer og er et af de bedste turiststeder i Gujarat, du kan besøge i løbet af monsunperioden. Du kommer til at elske minibus og jeepsafari her.

11. Akshardham:

akshardham_gujarat-turist-steder

Akshardham, et sted, der fejrer fortid, nutid og fremtid. Det beskriver menneskehedens værdier og betegner den indiske kulturs ære. Det er et af de vidunderlige turiststeder i Gujarat at besøge med det imponerende 10 etagers høje, indviklede udskårne arkitektoniske mesterværk, afguder Golden Murti af Lord Swaminarayan, grundlæggeren af ​​den særlige tro. Det er et arkitektonisk mesterværk, der viser det fantastiske håndværk. Det er et af de fantastiske steder at se i Gujarat.

12. Sabarmati Ashram:

sabarmati-ashram_gujarat-turist-steder

Den meget berømte Sabarmati Ashram markerer vigtigheden af, at stedet er det punkt, hvor uafhængighedskampen startede. Det er et sted for hinduistisk spiritualitet med et museum om liv og arbejde af Mahatma Gandhi. Det er et meget rent og fredeligt sted at vække patriot inde i dig. Sabarmati ashram er et af de betydelige og historiske Gujarat -turiststeder at besøge.

13. Pavagadh Hill:

pavagadh-hill_gujarat-turist-steder

Pavagadh er en smuk bakke berømt for Maa Mahakali -templet på bakketoppen. Den historiske by Champaner er bygget ved basen, og hillstationen i Pavagadh blev bygget på selve den vulkanske kegle. Med templer, vulkaner og smuk arkitektur er det et naturligt vidunder. Det er et af de smukkeste turiststeder i Gujarat.

14. Watson Museum:

watson-museum_gujarat-turist-steder

Det er kendt som et af de bedste museer i Saurashtra, meget tæt på gujarat. Det gemmer de fyrstelige genstande fra staten Rajkot grundlagt af Jadeja Rajputs. Det har dyre artefakter, fotografier, et opslagsbibliotek, og publikationerne sælges også gennem en skranke. Det er et stort lagerhus af historisk betydning.

15. Dumas Strand:

dumas-beach_gujarat-turist-steder

Det er en by, sandstrand beliggende i Surat. Det menes at være et af de mest hjemsøgte steder i Indien. Det er et meget populært turistmål i Gujarat. Denne er for de modige eventyrentusiaster.

Det var nogle af de populære turiststeder i Gujarat at besøge. Gujarat har nogle af de bedste steder med historisk betydning og religiøse følelser. Besøg dette sted, og oplev landets kultur og historie.