15 vidunderlige turiststeder at besøge i Indore

Den fyrstelige by Indore har oplevet regeringstid for nogle store herskere, der har testamenteret deres arv i form af storslåede monumenter indhyllet med arkitektonisk storhed. Fra Holkarerne til den britiske Raj har hver enkelt sat sit præg, der genlyder i hele landskabet i den største by i Madhya Pradesh. Charmen slutter ikke her, da Indore også har sin andel af naturskønhed at tilbyde turister og tilskuere.

Smukke Indore turiststeder at besøge:

Indore er en kombination af farverige og attraktive sightseeingdestinationer at besøge for turister. Her i denne artikel har vi fået en liste over fantastiske Indore -turiststeder at besøge til sightseeing, som kan hjælpe dig til at nyde sammen med din familie.

1. Rajwada:

rajwada_indore-turist-steder

Dette er et af de bedste og ideelle turiststeder at besøge i Indore. Rajwada er det kongelige historiske palads for Holkarerne, tidligere herskere i Maratha -imperiet. Paladset, der blev bygget for 2 århundreder siden, er en syv etages struktur af udskåret sten. Arkitekturen i denne paladsagtige bygning afspejler en blanding af Maratha og Mughal -stilarter og fungerer som et godt eksempel på kongelig storhed.

2. Lal Bagh Palace:

lal-bagh-palace_indore-turist-steder

Lal Bagh -paladset er den største arv fra Holkar -dynastiet, der afspejler en ekstravagant stil i europæisk arkitektur. Græske og latinske mytologiske skulpturer og malerier kan findes inde i paladset sammen med malede lofter af griffiner og keruber, mens funklende lysekroner og dyre gardiner tilføjer pragt. Da Lal Bagh stadig udstråler sin gamle charme, er paladset stadig en af ​​de største turistattraktioner i byen. Dette er de bedste turiststeder at besøge i Indore.

3. Chhatris:

chhatri_indore-turist-steder

Chhatris i Indore, som de er kendt, er indviklede udskårne cenotafer, der mindes de tidligere Holkars i Maratha -imperiet. Disse mindesmærker er ætset af sten og er blevet bygget på Holkar -herskernes kremeringsområder. De står imponerende ved bredden af ​​Khan -floden, så alle kan undre sig over deres arkitektoniske stil og pragt.

4. Kanch Mandir:

kanch-mandir_indore-turist-steder

Kanch Mandir betyder bogstaveligt talt glasstempel og er et berømt Jain-tempel i Indore med sit særpræg, dets interiør, der er fuldstændig dækket af flerfarvet glas og spejlværk. Templet blev bygget af Seth Hukumchand Jain i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Spejlværket inde viser Jain -traditioner og -koncepter, mens Jain -festivaler fejres med lyst i Kanch Mandir.

5. Patalpani -vandfald:

patalpani-vandfald_indore-turist-steder

Patalpani Beliggende omkring 35 km omkring Indore er Patalpani et majestætisk vandfald, der falder fra en højde af 300 fod. Dalen omkring vandfaldet er et berømt picnicsted blandt besøgende og er også kendt som en ideel trekkingplads. Monsun -tid er, når vandfaldet er bedst flyder. Patalpani er et af de mest nydende turiststeder at besøge i Indore, det vil helt sikkert give et vidunderligt tidskort for dig og din familie.

6. Annapurna -templet:

annapurna-temple_indore-turist-steder

Annapurna er et af de ældste templer at se i Indore, der kan prale af en skønhed og lighed, der svarer til det berømte Meenakshi -tempel i Madurai. Templet er dedikeret til gudinden Annapurna og er et af de førende pilgrimscentre for hinduer i Indore. Tre helligdomme dedikeret til Shiva, Hanuman og Kalabhairava er indkvarteret i templet. Den dekorative tempelport omfavnes yderligere af fire fuldvoksne elefanter, hvilket er et glædeligt syn i sig selv. Dette er historiske turiststeder at besøge i Indore.

7. Mahatma Gandhi Hall:

mahatma-gandhi-hall_indore-turist-steder

Populært kendt som Town Hall, Mahatma Gandhi Hall var oprindeligt kendt som King Edward Hall. Bygningen blev bygget i 1904 og er defineret af en indo-gotisk arkitekturstil og hugget ud af seoni-sten. Mahatma Gandhi Hall med plads til 2000 mennesker er vært for forskellige kunst- og kulturudstillinger året rundt. Bygningen, der også rummer et bibliotek, tempel og børnepark, er en af ​​de smukkeste bygninger i Indore, hvis prægtige kupler, minareter og fantastiske firsidede klokketårn tilføjer sin appel.

8. Pipliyapala Park:

regional-park_indore-turist-steder

Også kendt som Indore Regional Park, er parken spredt ud over 80 hektar land og fyldt med alle mulige attraktioner som musikalske, tåge og springende jet springvand, franske haver, haver med biodiversitet, havelabyrint, fastfoodcentre og en smuk sø lavet til sejlsport. Haven er ren og meget velholdt og tiltrækker både lokale og turister. Dette er de mest attraktive turiststeder at besøge i Indore.

9. Kamla Nehru Prani Sangrahalay:

kamla-nehru-prani-sangrahalay_indore-turist-steder

Blot kendt som Indore zoo er Kamla Nehru en af ​​de ældste zoologiske parker i Indore. Det er især kendt for at huse truede arter som den hvide tiger, Himalaya bjørn og hvid påfugl. Zoologisk have er primært et center for reproduktion, bevarelse og udstilling af planter og dyr i deres naturlige habitat. Det, der gør Indore zoo til en stor attraktion, er de forskellige forlystelser på ponyer, buggies, elefanter og endda kameler, som enhver besøgende i zoologisk have kan nyde.

10. Central Museum Indore:

central-museum-indore_indore-turist-steder

Centralmuseet er et af de mest eftertragtede besøgssteder i Indore. Beliggende tæt på General Post Office, rummer museet en særpræget samling af historiske artefakter og skulpturer, der dateres tilbage til omkring 5000 f.Kr. Der er to separate gallerier inde i museet, hvor det ene viser artefakter fra den forhistoriske æra, mens det andet galleri viser udskæringen, der fortæller historierne om hinduistisk mytologi. Når du besøger Centralmuseet, kan du tage et kig på den 8 meter lange statue af Lord Ganapati, den største i verden. Dette museum er virkelig en godbid for historikerens arkæologer.

11. Bijasen Tekri:

bijasan-mata-mandir-indore_indore-turist-steder

Bijasen Tekri er et perfekt picnicsted, der grænser op til en lille sø og haver. Der er også et tempel af Bijasen Mata, der blev bygget i 1920. Der afholdes en storslået messe rundt om templet under de 9-dages Navratri-fejringer. Tusinder af hengivne besøger templet og deltager i messen i løbet af denne tid. På toppen af ​​denne bakke var der et Holkars -gæstehus, som nu er blevet omdannet til Border Security Arms Museum. Bijasen Tekri tilbyder turister en spektakulær udsigt over byen. Den strålende udsigt over den nedgående sol fra dette sted må heller ikke gå glip af.

12. Devguradia:

devguradia_indore-turist-steder

Devguradia er et af de bedste steder at besøge nær Indore. Det er en lille malerisk landsby beliggende på Nemawar Road, cirka 8 km fra byen Indore. Devguradia er et ideelt sted for trekking og derfor et must-besøg destination for naturentusiaster. En anden hovedattraktion på dette sted er det monolitiske klippetempel, der dateres tilbage til det 7. århundrede. Dette tempel besidder et vandudløb, der ligner ‘Gomukh’ og er kendt som Garuda -fødslen. Her afholdes en kæmpe messe i tre sammenhængende dage i Shivratris tid, og tusinder af Lord Shiva -hengivne samles her for at deltage i arrangementet.

13. Ralamandal Wildlife Sanctuary:

ralamandal-dyreliv-sanctuary_indore-turist-steder

Ralamandal Wildlife Sanctuary i Indore er spredt over et område på 5 kvadratkilometer og blev etableret i år 1989. Helligdomens rige flora og fauna gør det til et af de bedste Indore -turiststeder. Helligdommen ligger på baggrund af maleriske bakker og betagende dale. Helligdommen kan nås ad vej, og der er også en vandrerute for naturelskere. Mens du i Ralamandal Wildlife Sanctuary let kan se leoparder, sortbuk, gøende rådyr og sambar.

14. Indore White Church:

indore-white-church_indore-turist-steder

Indore White Church er et af de ældste arkitekturværker og et af de førende besøgende steder i Indore til sightseeing. Det blev bygget i år 1858 og er kendt for at være den ældste kirke i hele det centrale Indien. Indore White Church er et slående eksempel på europæisk arkitektonisk design og blev tidligere kendt som ‘St. Ann’s Church ‘. Mens du besøger kirken, vil roen på stedet og dets omgivelser berolige din sjæl og slappe af det mest forstyrrede sind. Dette er de vintage turiststeder at besøge i Indore.

15. Tincha Falls:

tincha-falls_indore-turist-steder

Tincha Falls er et af de steder at besøge nær Indore, som du absolut ikke må gå glip af. Beliggende i en afstand af 25 km, når du besøger faldet, vil du blive fascineret af synet af faldende vand fra en højde på omkring 300 meter. Der er en dam beliggende tæt på Tincha Falls, der øger dens skønhed. Svømning er tilladt i dammen, men ikke i regntiden. Men hvis du vil nyde naturoplevelsen, kan du besøge Tincha Falls under monsunerne.

Der var de 15 største turiststeder at besøge i Indore, som du bestemt ikke kunne gå glip af. Udover disse hovedattraktioner er der meget mere at opdage og lære om den magiske by Indore. Når du planlægger et besøg i denne førsteklasses handelsby Madhya Pradesh, skal du sørge for at have tid til at besøge hver af disse karakteristiske turistmål i Indore.