19 berømte Kanyakumari turiststeder at besøge

Kanyakumari -distriktet i Tamil Nadu er den sydligste top på den indiske halvø. Stedet er kendt fra sine strande, bakker og floder. Distriktet har en blanding af kultur, arkitektur, traditioner i det sydlige Indien osv. Cape Comorin, hvor de tre vandområder mødes, er hovedattraktionen for alle turister.

Bedste turiststeder at besøge i Kanyakumari District:

Nedenfor har vi givet en liste over smukke og bedste turiststeder i kanyakumari at besøge, hvilket vil give en vidunderlig tid for dig hele din rejse.

1. Mahatma Gandhi -mindesmærket:

mahatma-gandhi-memorial_kanyakumari-turist-steder

Mahatma Gandhi -mindesmærket er lavet til ære for Faderen på nationen, Mahatma Gandhi. Mindesmærket blev kort tid bygget efter uafhængigheden og også efter Gandhijis død. Hans aske havde været opbevaret der i nogen tid, før den blev bortskaffet i havet fra Kanyakumari.

2. Thirparappu Falls:

thirparappu-falls_kanyakumari-turist-steder

Thirparappu er vandfald, der tilbyder en smuk malerisk. Vandfaldet stammer fra Kodayar -floden. Den nemmeste måde at gå til vandfaldene på for en udflugt eller for en eventyrlig dag ville være gennem landsbyen Nagercoil. De fleste turister sagde, at denne destination er et af de mest spændende steder i kanyakumari at besøge.

3. Thiruvalluvar -statuen:

thiruvalluvar-statue_kanyakumari-turist-steder

Thiruvalluvar er en udødelig digter i det sydlige Indien. Han havde boet et sted omkring det 2. århundrede f.Kr. til det 8. århundrede e.Kr. Arkæologerne har opdaget hans skrifter og beviserne for, at han levede. Statuen af ​​Thiruvalluvar er blevet lavet til hans minde. Sokkelen, som statuen ligger på, er omkring 38 fod høj, og statuen oven på den er 95 fod høj.

4. Tirunelveli:

tirunelveli_kanyakumari-turist-steder

Tirunelveli er en lille by, hvor folk rejser fra Kanyakumari hovedsageligt på grund af templerne og historiske steder. De vigtigste attraktionstempler her er Muruga -templet, Tenkasi og Sankarankovil. Det har også et berømt vandfald kaldet Courtallam, og det er overfyldt i sommersæsonen. Vandet er kendt for at have medicinske egenskaber.

5. Padmanabhapuram -paladset:

padmanabhapuram-palace_kanyakumari-turist-steder

Padmanabhapuram Palace er en af ​​de paladser i Indien, der symboliserer kulturarven og mangfoldigheden. Den mest unikke del af dette palads er, at det helt har været lavet af træ og ikke noget andet stof. Kerala -regeringen tager sig af paladset, og det tiltrækker mere end 100 besøgende hver dag. Det har været noter at være en af ​​de 10 bedste paladser i verden. Det er uden tvivl et af de smukkeste steder i kanyakumari -distriktet.

6. Udayagiri Fort:

udayagiri-caves_kanyakumari-turist-steder

Udayagiri Fort er et gammelt fort, der har været spækket med historie. Fortet var blevet bygget til forsvar omkring 1600. Hollænderne har besat fortet i det 18. århundrede og derefter kaldt det De Lannoy Fort. En del af fortet tilhører i øjeblikket biodiversitetsparken og tiltrækker mange turister. Din rejse blev aldrig opfyldt uden at besøge denne forbløffende sightseeing attraktion.

7. Sanguthurai Strand:

sanguthurai-beach_kanyakumari-turist-steder

Kraften i Det Indiske Ocean kan mærkes på Sanguthurai -stranden; det er et smukt sted fuld af hvidt sand og virker som en perfekt kystlinje. Vivekananda -klippen er til tider synlig fra dette sted og også en hvid søjle, der stikker ud af havet. Temperaturen gør det let at tage en hurtig dukkert i farvandet, især om somrene.

8. Skt. Xavier Kirke:

st-xaviers-kirke_kanyakumari-turist-steder

Da Indien engang var under det britiske folk, havde de også bygget en masse kirker her, hvilket gør landet endnu mere kosmopolitisk. St. Xavier’s Church er en af ​​de berømte kirker i syd. Det var blevet bygget i 1600 e.Kr. af St. Francis Xavier, og kirken er stadig et historisk sted gennem århundreder.

9. Voksmuseum:

voks-museum_kanyakumari-turist-steder

Voksmuseet er unikt fra forter, monument og museer. Den består af vigtige figurer fra den indiske historie, der er blevet gjort til voksstatuer, for at give dem et realistisk udseende og for at holde dem i live, i folks sind, for evigt. Voksmuseum er et af de vidunderlige kanyakumari turiststeder at besøge, som vil gøre glæde, når du ser denne destination.

10. Thirunanthikarai Cave Temple:

thirunanthikarai-hule-tempel_kanyakumari-turist-steder

Thirunanthikarai Cave Temple er et gammelt tempel, der fungerer som en symbolsk søjle i indisk religion og kultur. Der var mange skulpturer i huletemplet, som i øjeblikket er uddød. De er nu under den arkæologiske undersøgelse i Indien. Det er et af de mest populære seværdigheder i kanyakumari.

11. Vivekananda Rock Memorial:

vivekananda-rock-memorial_kanyakumari-turist-steder

Swami Vivekananda -mindesmærket står som en inspirationskilde og et symbol på renhed for hele nationen. Dette er et must besøg sted for religiøse mennesker og beundrere. Det viser nationens arkitektoniske blanding og er et af de bedste turiststeder i Kanyakumari.

12. Kanyakumari Strand:

kanyakumari-beach_kanyakumari-turist-steder

Beliggende på den sydligste spids af den indiske halvø, er Kanyakumari Beach et førsteklasses turiststed i Kanyakumari. Selvom denne strand ikke er let at gå på, tilbyder fyret en storslået udsigt, hvilket gør den besværlige gåtur det værd. Fra fyrtårnet kan du se foreningen af ​​Det Arabiske Hav, Bengalsbugten og Det Indiske Ocean, hvilket er en fryd for øjnene, især under solopgang og solnedgang. Dette er et af de bedste turiststeder i Kanyakumari.

13. Mathur -akvedukt:

mathur-akvædukt_kanyakumari-turist-steder

Så få det her: En akvedukt bygget over en flod omgivet af en lang række træer, forstærket af 28 søjler, hvilket gør den til den største akvædukt i Asien! Nok sagt, ikke? Dette sted slår alle de andre steder at besøge i Kanyakumari. Mathur -akvedukten tilbyder en fantastisk luftfoto af Pahruli -floden, der flyder nedenunder.

14. Baywatch Forlystelsespark:

baywatch-forlystelsespark_kanyakumari-turist-steder

Det er fyldt med sjove forlystelser for voksne og børn. En forlystelsespark med vandtema, der er perfekt i sommerferien. Det har en masse overvældende forlystelser. Gå aldrig glip af disse spændende turiststeder at besøge i kanyakumari -distriktet.

15. Courtallam Falls:

courtallam-falls_kanyakumari-turist-steder

Beliggende i de vestlige ghats i Tamil Nadu, er Courtallam falls et vigtigt turiststed. Når det flyder gennem en skov af urter, siges det at have helbredende kræfter. Selve Courtallam -byen har naturlig skønhed i overflod. Det er et af de vigtigste steder at besøge nær Kanyakumari.

16. Thanumalayan -tempel:

thanumalayan-tempel_kanyakumari-turist-steder

Dette tempel blev etableret i det 17. århundrede og har smukke skulpturer og er et vigtigt hinduistisk tempel. Fire musikalske søjler hugget ud af en enkelt sten er et højdepunkt i sin arkitektur og anses for at være arkitektonisk præstation.

17. Kanyakumari -templet:

kanyakumari-tempel_kanyakumari-turist-steder

Almindeligt kendt som Bhagavathi Amman -templet, er det placeret nær det punkt, hvor tre vandområder mødes. Det Indiske Ocean, Det Arabiske Hav og Bengalsbugten. Dette tempel er kendt for sin pompøse fejring af Navratri -festivalen. Under denne festival tages gudinden på en smukt dekoreret båd ud på havet, hvor de tre have mødes og over 10.000 mennesker besøger templet under festivalen.

18. Suchindram -templet:

suchindram-temple_kanyakumari-turist-steder

Suchindram er en tempelby med næsten 15 templer. Alle de 15 templer har store sagn og fascinerende historier om deres oprindelse. Nogle af de vigtigste templer har majestætisk forhøjede indgange. Bortset fra selve byen Suchindram er der mange andre hinduistiske templer i nærheden.

19. Udsigtstårn og teleskophus:

udsigt-tårn-og-teleskop-hus_kanyakumari-turist-steder

Udsigtstårnet giver dig et komplet panorama over alle strandene og havets konvergens. Ingen tid er tilstrækkelig til at se de storslåede solopgange og solnedgange fra udsigtstårnet. Hvis du besøger dette turiststed i kanyakumari, gør det nogensinde glad.

Kanyakumari, også kendt som Cape Comorin, er en perfekt turistmiljø med en bred vifte af restauranter og indkvarteringer, hjemsted for mange strande og foreningen af ​​tre oceaner gør det til et yndet turiststed hele tiden. Gå ikke glip af disse smukke steder at besøge i Kanyakmari.