19 fantastiske turiststeder at besøge i Nainital

Hvis en bakkestation kan være en perfekt anekdote til den intense og skøre sommervarme, bør Nainital betragtes som din første mulighed. At komme til dette sted i sommermånederne skal være ideelt, og hvis du håber at komme her snart, skal du læse følgende beskrivelser for at vide, hvilke steder du skal besøge i Nainital.

Smukke Nainital turiststeder at besøge:

Nainital er et vidunderligt turiststed at besøge i indien. Der er så mange interessante steder for sightseeing. Nedenfor har vi nævnt 19 bedste og fantastiske turiststeder at besøge i Nainital.

1. Tri Rishi Sarovar -søen:

Turiststeder at besøge i Nainital

Tri rishi -søen er det første sted, du bør besøge på din rejse til Nainital. Denne ferskvands krop er så fin, ren og rolig. Hvis du vil opleve fred og ro, skal du prøve at sejle på det rolige og blide vand i Nainital -søen. Det vil virkelig forynge dig indefra. Dette er et af de bedste turiststeder at besøge i nainital, hvilket gør din rejse glad.

2. Sattal Lake:

sattal-lake_nainital-turist-steder

Sattal er, hvor du kan opdage det bedste af naturens skønhed. Navnet er afledt af de syv søer, der er grupperet her meget tæt på hinanden. De syv søer er Panna Tal, Purna Tal, Sita Tal, Ram Tal, Laxman Tal, Nal-Damyanti Tal og Sukha Tal. Udsigten over søen er smuk på afstand, og dette er et af de steder, du ikke må gå glip af på din ferietur til Nainital.

3. Pt. G.B. Pant High Altitude Zoo:

pt-g-b-bukser-stor højde-zoo_nital-turist-steder

Nainital Zoo er en favorit blandt alle de lokale og besøgende i Nainital. Det har en stor og unik samling af dyr, hvoraf nogle er sibirisk tiger, Palm Civet Cat, Snow Leopard, Parakitter, sølvfasanter, barkhjorte og Himalaya Black Bear.

4. Ghorakhal:

ghorakhal_nainital-turist-steder

Ordet Ghorakhal betyder dam af vand til heste. Det ligger i Nainital -kvarteret i Uttarakhand. Også kendt som Golu Devta -templet, det er virkelig meget berømt. Synet er meget malerisk, da det vil se tusindvis af klokker, der omgiver hele tempelområdet.

5. Naina Peak:

naina-peak_nainital-turist-steder

Naina Peak er den højeste top i Nainital. Det er omkring 6 kilometer væk fra denne smukke by og kan kun nås med en trek- eller ridetur. Dette sted og er så romantisk og vidunderligt, at du helt sikkert vil komme her igen. Panoramaudsigten, den naturskønne skønhed og snedækkede Himalaya giver dig en fremragende og fantastisk udsigt langt væk.

6. Dorothy’s Seat:

dorothys-seat_nainital-turist-steder

Dorothy’s Seat of Nainital er dedikeret til Dorothy Kelly. Det blev bygget i hendes hukommelse af hendes mand, efter at han hun døde i et flystyrt. Da dette var Dorothy foretrukne sted, blev dette særlige sted valgt. Der blev også bygget stenværk, som hjalp hendes mand med at give hende den hyldest og ære, hun havde fortjent. Det er også kendt som Tiffin Top, da dette er et ideelt sted til picnics, almindeligt anvendt i løbet af den britiske Raj.

7. Naina Devi -templet:

naina-devi-temple_nainital-turist-steder

Naina Devi -templet er et vigtigt og vigtigt sted for tilbedelse for hinduerne. Det har tiltrukket tusindvis af turister hvert år og gør det stadig. Det er dedikeret til Maa Naina Devi, selvom det også har afguder fra Kali Devi og Lord Ganesha. Templet er omgivet af høje grønne træer, hvilket giver denne placering en meget naturskøn og panoramaudsigt.

8. Johannes Kirke:

st-john-wilderness-church_nainital-turist-steder

St. John’s Church of Nainital blev bygget i år 1847. Det er en stor turistattraktion og har tusindvis af besøgende hvert år. Et messingminde er også gemt til minde om dem, der desværre havde mistet livet i jordskredet.

9. Ranikhet:

ranikhet_nainital-turist-steder

Ranikhet er en enkel og smuk by, hvor du finder templer, frugtplantager og mange glædeområder. Det er også kendt som Queen’s eng på engelsk og har stor historisk betydning. Din rejse til Nainital er ufuldstændig, indtil du besøger dette sted, fordi det er et af de bedste nainital -steder at besøge.

10. Kilbury Bird Sanctuary:

kilbury-bird-sanctuary_nainital-turist-steder

Kilbury fuglereservat er blandt de bedste steder at besøge i Nainital. Det er 2000 meter over havets overflade og hjemsted for over 240 forskellige fuglearter. Det er også meget malerisk og har et par andre attraktioner omkring som Sonanadi wildlife Sanctuary og Pangot.

11. Nainital Lake:

nainital-lake_nainital-turist-steder

Almindeligt kendt som Naini -søen, det er en livline til Nainital og et af de bedste turiststeder at besøge. Det tilbyder mange aktiviteter til turisterne som sejlsport. En spadseretur rundt om søen vil helt sikkert fjerne al din stress. Hvis du planlægger at besøge Nainital, skal du ikke gå glip af dette vidunderlige sted.

12. Khurpa Taal:

khurpa-taal_nainital-turist-steder

Den er fri for alle former for forurening og ligger i en højde af 1600 meter over havets overflade. Det er kendt for sin dejlige sø. Et meget privat og specielt sted. Tryghed er garanteret. De fleste turismerejsende og guider foreslår dette sted som et af de mest besøgende steder i Nainital.

13. Tiffin Top:

tiffin-top_nainital-turist-steder

Tiffin-toppen er et velkendt udsigtspunkt i en gennemsnitlig højde på 2292 over havets overflade og et ud af de mange Nainital-besøgssteder. Det kaster betagende udsigt over Himalaya -bjergene og de omkringliggende bakker. Det er et af de steder, der garanterer helt at imponere sine besøgende.

14. Eco Cave Gardens:

øko-hule-haver_naturlige-turist-steder

Eco -grottehaverne er altid fyldt med turister og er et websted af huler. Det er et af de mest betydningsfulde steder at besøge i Nainital. Spækket med parker og haver er dette et sted, der får små børn til aldrig at ville forlade. Det har også nogle fantastiske udsigtspunkter, hvilket gør det til et perfekt sted at klikke på masser af billeder.

15. Mukteshwar -templet:

mukteshwar-temple_nainital-turist-steder

Dette tempel er kendt for sin arkitektur. Det siges, at arkitekterne i dette tempel startede en ny arkitekturtid ved at bygge dette storslåede tempel. Det er et af de ældste templer og blev bygget i det 9. århundrede. Templet er indbygget i mange blokke, hver fyldt med en genial arkitektur.

16. Jim Corbett National Park:

jim-corbett-national-park_nital-turist-steder

Nu er dette et sted for naturelskere og eventyrlystne. Jim Corbett National Park er et af de bedste steder at besøge i Nainital. Du kan tage på dyrelivssafari og se dyr i deres naturlige habitat. Du kan også bo på feriesteder midt i skoven og deltage i sjove aktiviteter. Hvis du er heldig, får du endda se nogle tigre! Nu er det ikke så spændende?

17. Kainchi Dham:

kainchi-dham_nainital-turist-steder

Kainchi dham tiltrækker hundredvis af mennesker hver dag. Sidder i en højde af 1400 meter og tiltrækker hengivne fra alle dele af verden. Shri Neem Karoli Baba Maharaj ji oprettede stedet tilbage i 1962, og det er blevet vedligeholdt meget pænt siden da.

18. Lands End:

lands-end_nainital-turist-steder

Som navnet antyder, er sådan opfattelsen fra dette punkt, at du virkelig vil føle, at landet er ophørt. Udsigten er utroligt fantastisk, og det er et must besøg sted i Nainital. Dette er en af ​​de smukkeste attraktioner i nainital til sightseeing.

19. Snow View Point:

snow-view-point_nitalital-turist-steder

Et morderisk udsigtspunkt, fuldt omgivet af snedækkede toppe. Dette er et fantastisk sted at bare sidde, slappe af og dræbe noget tid. Måske endda klikke på et par billeder! Et af de mest behagelige turiststeder at se i Nainital er udsigtspunktet for sne.

Nainital, feriebyen i Himalaya, er besat af naturlige attraktioner og har et let klima året rundt. Disse berømte turiststeder gør Nainital til et absolut must -besøg hill station i Indien. Så pak dine tasker og rejse til alle disse fantastiske turiststeder i Nainital for at have det sjovt i dit liv!