9 bedste Bhutanske turiststeder at besøge med billeder i 2021

Bhutan er et smukt land og er blevet anerkendt som turistparadis. Dens grønne dale, snedækkede bjerge, naturskønne skønhed og buddhistiske klostre har betaget alle rejsende, der har besøgt dette smukke sted. Der er så mange interessante turiststeder i Bhutan -landet og har nogle af de største attraktioner i verden.

9 mest populære turiststeder at besøge i Bhutan:

Hvis du planlægger en ferie til Bhutan, her er nogle korte oplysninger om de smukke steder i Bhutan -turismen.

1. Paro:

paro bhutanske turiststeder

Paro er en lille landsby i Bhutan. Det er et af de smukkeste steder, du nogensinde vil se. Det huser to museer og har flere historiske monumenter, levn og struktur, der afspejler kulturen og traditionen i Bhutan. Paro har kun en basar, en restaurant og et hotel. Dette sted er dog bestemt et besøg værd på grund af dets naturlige og naturskønne skønhed.

2. Phajoding -tempel:

Phajoding Temple steder at besøge i bhutan

Da vi ved, hvor rig og velstående kulturen i Bhutan er, kan vi bestemt ikke gå glip af de bedste templer, dette land har. Phajoding -templet er en af ​​dem. Det blev bygget i det 15. århundrede af en helgen ved navn Shacha Richen ligger i en højde af omkring 12, 138 fod. Templet er omgivet af blandede nåletræsskove, der giver det et meget tiltalende udseende.

3. Phuentsholing:

Phenutsholing bhutan steder at besøge

Phuentsholing er en by beliggende nær den indiske by Jaigaon. Her finder du nogle af de bedste buddhistiske klostre. Malerierne her er helt fantastiske, og hvis du håber på at lære og opdage den bhutanske kultur og baggrund, er Phuentsholing det rigtige sted at være i. Så pakk dine kufferter og book dig selv et fly til Bhutan. Dette er de bedste turiststeder i Bhutan at besøge.

4. Thimphu:

Thimphu bedste steder at besøge i bhutan

Thimphu er hovedstaden i Bhutan og virkelig et smukt sted. Det er rent, grønt og roligt og er omgivet af høje bjerge og dale. Dette bebyggede område huser omkring 20.000 mennesker og er et af de bedste turiststeder i Bhutan. At komme her vil bestemt ikke medføre beklagelse.

5. Zangto Pelri -templet:

Zango Pelri Temple bhutan berømte steder

Zangto Pelri -templet er en skønhed. Beliggende i centrum af Phuentsholing, står dette tempel som en betegnelse for den ydmyge bolig for den store Guru Rinpoche. Det har flotte malerier, der afspejler Buddhas liv og også nogle strålende statuer, der virkelig ser fantastiske og fantastiske ud.

6. Trashigang:

Tashigang bhutan turiststed

Trashigang er en stor by beliggende i en åben Bhutan -dal. Vejret her er fantastisk, og det samme er mennesker og køkken. Nogle internationale projekter har også fundet sted her, og nogle udenlandske ansigter fra Vesten kan også ses her. Det har mange templer og relikvier og er en ekstremt gammel, men velholdt by.

7. Trongsa:

Tongsa bhutan turistattraktioner

Trongsa er en meget befolket by beliggende i det smukke land Bhutan. Dens landskaber, kultur og atmosfære er så fantastiske, at du vil blive fascineret af dens skønhed. Det er nationens centrum og tilbyder dig nogle af de bedste retter i Bhutan. Det vil være meget sjovt at besøge dette sted, da du vil være vidne til de travle liv for de mennesker, der bor her.

8. Punakha:

Punakha smukke steder i bhutan

Punakha er den mest frugtbare dal i landet. Det har moderat klima, risbed og fantastiske landskaber. Dette sted var også hjemsted for mange kendte Bhutanske åndelige ledere. Det er 4430 fod over havets overflade og er et turiststed i Bhutan, som du helt sikkert bør besøge.

9. Tashichho dzong:

Tashigang bhutan turistmål

Tashichho dzong er blevet anerkendt som kontoret for mange konger, ministre og forskellige organisationer. Det var også hjemsted for åndelige og religiøse ledere og er et godt sted at besøge i sommersæsonen.