9 berømte Guwahati turiststeder at besøge

Kilet mellem bredderne af Brahmaputra -floden og foden af ​​Shillong -plateauet er Guwahati bebudet som porten til den nordøstlige region i Indien. Byen er i centrum for Assams turistindustri og har alt at byde på fra templer til naturreservater, museer og basarer. Med så meget at vælge imellem, her er en liste over nogle af de mere populære turiststeder.

Populære turiststeder i Guwahati med billeder:

1. Kamakhya -templet:

guwahati turiststeder

Kamakhya -templet på Nilachal -bakken er et helligt hinduistisk tempel, der er dedikeret til den vigtige tantriske gudinde Kamakhya. Kamakhya -templet består af flere individuelle templer og er æret af hinduistiske og tantriske tilbedere og er en berømt pilgrimsrejsedestination især under den årlige Ambubachi Mela -festival.

2. Assam State Museum:

assam-state-museum-guwahati-turist-steder

Assam State Museum, der er et af de største museer i Indien, afspejler Assams og dets menneskers rige kulturarv gennem fremvisning af sin varierede samling af skulpturer, malerier, kunsthåndværk og andre artikler af historisk værdi som mønter, gamle kongelige beklædningsgenstande, antikviteter, våben, redskaber og noget af det fineste terracottaværk. Mange sjældne eksemplarer af Ahom -dynastiet er også placeret inden for museets rammer sammen med nogle gamle manuskripter. Museet, der blev grundlagt i 1940. Dette er de store guwahati -turiststeder at besøge.

3. Nehru Park:

nehru-park-guwahati-turist-steder

Nehru Park er et af de bedste steder at være, hvis du ønsker fred og afslapning. Parken er smukt vedligeholdt med masser af grønt, fiskedamme og legeområder for børn. Det mest arresterende træk ved parken er et musikalsk springvand, der spiller efter solnedgang. Andre funktioner som en samling af betonstatuer, der skildrer forskellige danseformer af assamesisk kultur, en joggingbane, en klippehave og et friluftsteater gør Nehru Park til en stor turistattraktion. Dette er smukke guwahati turiststeder at besøge.

4. Assam State Zoo og Botanisk Have:

assam-state-zoo-og-botanisk-have-guwahati-turist-steder

Også kendt som Guwahati zoo, det er den største zoologiske have i nordøst, der tiltrækker turister året rundt. I alt 113 arter af dyr, fugle og krybdyr fra forskellige dele af verden er anbragt inde i zoologisk have, der ligger i Hengrabari Reserved Forest. En botanisk have var den sidste tilføjelse til zoologisk have i 1982, hvorfra den blev kendt som Assam State Zoo og Botanisk Have.

5. Umananda -templet:

umananda-tempel-guwahati-turist-steder

Umanandas tempel bygget i 1600 -tallet er en arv fra det mægtige Ahom -dynasti. Templet ligger på Peacock Island midt i Brahmaputra -floden og er udelukkende dedikeret til tilbedelse af Lord Shiva. Templet er præget af nogle klippeskårne figurer, der repræsenterer mange hinduistiske guder. At komme til templet indebærer en færgetur, der er lige så spændende som besøget i selve templet.

6. Shilpgram:

shilpgram-guwahati-turist-steder

Den rige kulturarv og tradition for hele det nordøstlige område er fremvist i Shilpgram, som er regionens eneste håndværksby. Det er en skattebugt af nogle af de fineste kunstværker og kunsthåndværk udført af lokalbefolkningens kunstneriske hænder. Regelmæssige kulturelle arrangementer afholdes året rundt i et åbent auditorium, hvilket gør Shilpgram til et vigtigt stop for turister, der besøger byen.

7. Chandubi -søen:

chandubi-sø-guwahati-turist-steder

Chapping ved foden af ​​Garo -bakkerne er Chandubi -søen, der opstod fra en ødelagt skov under jordskælvet i Assam i 1897. Dybe skove, tehaver og små landsbyer prikker landskabet omkring søen for at gøre det til et sted for fuldstændig lyksalighed blandt besøgende. Et fantastisk sightseeing- og picnicsted, andre bestemmelser som fiskeri og ro i det rolige søvand øger attraktionen og får turister til at strømme til søen i stort antal. Dette er den bedste guwahati turistdestination at besøge.

8. Navagraha -templer:

navagraha-tempel-guwahati-turist-steder

Det eneste tempel i Assam, der er dedikeret til de ni store himmellegemer, der styrer planeten jorden. Navagraha -templet ligger oven på Chitrasal -bakken med en helligdom, der repræsenterer himmellegemerne ved hjælp af ni Shiva lingams. Templet, der går tilbage til 1700 -tallet, er stadig et vigtigt center for studiet af astronomi og astrologi.

9. Pan Bazar:

pan-basar-guwahati-turist-steder

Pan Bazaar i centrum af Guwahati er et livligt turistcentrum med alt lige fra uddannelsesinstitutioner, regeringsbygninger, indkøbscentre, restauranter, boghandlere, traditionelle kunsthåndværksbutikker og endda et stort lægemiddel- og farmaceutisk marked, der ligger inden for dens grænser. Et sted der bestemt ikke mangler underholdning.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80