9 berømte Kenya turiststeder at besøge

Kenya er bedst kendt for de klassiske Savanna Safaris. Landet har ekstrem kontrast til desserter, sne, skov, åbne marker, ferskvandssøer osv. Dyrelivssafarierne er de mest efterspurgte turistattraktioner i Kenya, men trekking i Kenyas bjerge er heller ikke særlig ualmindelig. Turister vil også nyde at snorkle, ballonfarge, stå på ski, slappe af på strandene osv.

Turiststeder i Kenya:

1. Nakuru -søen:

lake-nakuru_kenya-turist-steder

Lake Nakuru er en lavvandet sø i hjertet af Kenya. Det har et overskud af alger, hvilket er grunden til, at mange flamingoer flyver hertil. Turister kan være heldige at endda se en million flamingoer på én gang, hvilket får stederne til at blive det største skuespil for fugle i verden.

2. Masai Mara Sunset:

masai-mara-sunset_kenya-turist-steder

Maasai Mara er en populær park, der har en stor befolkning og migration af gnuer i juli og august. Stedet er også beboet af mange dyr. Synet, når solen går ned, og dyrene kan ses ved dets refleksion, giver alle de turister, der er til stede, et betagende øjeblik.

3. Lamu Island:

lamu-island_kenya-turist-steder

Lamu Island ligger i landets Lamu -skærgård og fungerer som et berømt turiststed. Byen Lamu er den ældste by i Kenya, og derfor har den bevaret sin charme gennem årene. Lamu -øen kan kun nås gennem gyder og stier, da ingen motorkøretøjer kan passere den. Indbyggerne i byen går mest, rejser på båd eller på æsler.

4. Hell’s Gate:

hells-gate_kenya-turist-steder

Hell’s Gate National Park er en lille park, der er blevet navngivet på grund af bruddet i klipperne. Det var engang en biflod til en sø, og som var opfindsom for folk i Rift Valley. Det er en unik dyrelivspark blandt alle de andre, da du kan gå eller cykle uden guider. Den naturskønne udsigt er smuk, og der er mange dyr som løver, leoparder, geparder osv.

5. Tsavo Nationalpark:

tsavo-national-park_kenya-turist-steder

Tsavo er den største af alle nationalparker i Kenya og også en af ​​de største i verden. På grund af det enorme område, den dækker, blev stien opdelt i vest- og østsiden. Dette er et sted, der er perfekt for alle dem, der søger ensomhed og sindsro og også ser dyrenes vildmark midt i lidt vegetation på sandområder.

6. Mount Kenya:

mount-kenya_kenya-turist-steder

Mount Kenya er det højeste bjerg i landet og det næsthøjeste på kontinentet Afrika, med en højde på 17.057 ft. Bjerget byder på en naturskøn udsigt med sit højdepunkt dækket af sne og skråningerne dækket af skove. Det er svært at klatre op ad bjerget, men et ideelt sted for trekkere er dette bjerg, som kunne give dem ekstrem glæde og tilfredshed.

7. Malindi:

malindi_kenya-turist-steder

Malindi er en introduktion til kystturistens attraktioner i Kenya. Det har koralrev og smukke strande, der er omgivet af krystalklart blåt vand. Folk kan godt lide at surfe, snorkle, dybhavsfiskeri eller bare have en stille stund på land og lave sandslotte. Malindi har en Marine National Park for at beskytte forskellige fisk og dyreliv i vandene.

8. Nairobi Nationalpark:

nairobi-national-park_kenya-turist-steder

Nairobi National Park er dyreliv i metropolbyen med den smukke naturskønne udsigt over skyskrabere. På trods af at have en lille zoologisk have i storbyen, holder den stadig hovedet højt og oplyser, at den har det maksimale antal dyr beskyttet her. Zebra, gnuer, næsehorn er nogle af de mest efterspurgte dyr i zoologisk have.

9. Rift Valley:

rift-valley_kenya-turist-steder

Rift valley er en af ​​de mest besøgte dale i Kenya på grund af dens fantastiske maleriske. Det strækker sig fra Det Døde Hav til Mozambique og løber næsten gennem hele Kenya.

Håber du kunne lide disse bedste Kenya turiststeder! efterlad din kommentar.