9 smukke turiststeder i Mauritius

Mauritius er et af de mest populære turistmål. Det meste af dets økonomi er afhængig af turister for at generere sin indkomst. Stedet tiltrækker turister på grund af de naturlige udsigter og smukke østrande, det giver. Mauritius ‘naturlige skønhed forstærkes af de flere forskellige menneskeskabte strukturer, der er til stede her.

Attraktive og bedste turiststeder i Mauritius med billeder:

Her er en liste over de bedste steder at besøge i Mauritius.

1. Mauritius botaniske have:

Mauritius turiststeder

Beliggende nær Port Louis, Mauritius Botaniske Have eller Pamplemousses Mauritius Have er et spektakulært sted i Mauritius at besøge steder. Det er fyldt med smukke blomster og buske, der omfatter kæmpe åkander, krydderihaver og en fremragende samling af en række palmer fra steder rundt om i verden. Denne botaniske have er et glimrende sted at besøge for turister.

2. Île aux Cerfs Island:

ile-aux-cerfs-island_mauritius-turist-steder

En dag på Île aux Cerfs Island er som at bruge lidt tid på et af de smukke postkort, du får, der har hvide sandstrande, blå laguner og et væld af aktiviteter. Øen ligger nær Mauritius ‘østkyst. Dets navn betyder hjorteøen på engelsk. Men du vil ikke længere finde nogen rådyr i dette område. Det, du stadig vil finde, er fremragende strande og havvand, der venter på, at du bare plasker ind og nyder. Dette er det bedste turiststed for mauritius at besøge.

3. Grand Bassin:

grand-bassin_mauritius-turist-steder

Grand Bassin er en sø, der ligger blandt bjergene dybt i hjertet af Mauritius. Hinduerne, der bor på Mauritius, mener, at vandet inde i søen kommunikerer med vandet i de hellige Ganges i Indien. Det er derfor, denne sø også kaldes Ganga Talao. En smuk helligdom dedikeret til Lord Shiva er blevet bygget på bredden af ​​denne sø. Dette er den bedste mauritius turistmål.

4. Black River Gorges National Park:

black-river-gorges-national-park_mauritius-turist-steder

Denne park blev bygget for at beskytte både de naturlige regnskove i Mauritius og de truede arter, den huser. Denne park dækker et stort område på 6.574 hektar og byder på en storslået udsigt! Det er et glimrende sted at tage til en picnic. Du kan slentre langs de stejle baner på bakkerne eller langs de græsklædte marker og bare nyde den naturlige skønhed, der omgiver dig. Parken huser dyr som Mauritius flyvende ræv, Mauritius tårnfalk, lyserød due, Mauritius parakit, Mauritius gøge, Mauritius bulbul, Mauritius olivenhvide øjne, Mauritius gråhvide øjne og Mauritius fody.

5. Port Louis:

port-louis_mauritius-turist-steder

Port Louis er hovedstaden i Mauritius. Det omkringliggende Port Louis Moka -område gør denne by ekstremt smuk, selvom den er en stor havn i Mauritius. De fleste af de menneskeskabte attraktioner i Mauritius er til stede her. Disse omfatter Caudan Waterfront, Port Louis Bazaar, Police Barracks, den mauritiske Chinatown og det gamle Port Louis -teater.

6. Chamarel Park:

Turiststeder i Chamarel Park_Mauritius

Denne park har en særegen naturafvigelse, hvorfor du kan se lerjord med mindst syv forskellige farver her. Disse omfatter rød, brun, violet, grøn, blå, lilla og gul, med lilla og rød som de fremherskende nuancer. Selvom de er ganske forskellige fra de almindelige fysiske strukturer, er disse klitter stadig smukke, og de giver en fremragende udsigt over de nærliggende Chamarel Falls.

7. otlot Gabriel:

ilot-gabriel_mauritius-turist-steder

Gablot Gabriel eller Gabriel Island er et beskyttet område. Dens strande er spektakulære, men hvad der er endnu bedre er det klare blå vand, der omgiver hele øen! Denne ø er det perfekte sted til dykning, snorkling og andre sådanne vandsportsaktiviteter.

8. Trou aux Cerfs:

trou-aux-cerfs_mauritius-turist-steder

Dette er navnet på en uddød vulkan i Mauritius. Den klatrer op til 605 m højde og er omgivet af frodigt grønt, et bevis på dens uddøde natur. En lille sø pryder midten af ​​krateret og giver en fantastisk udsigt over Mauritius. Dette er en af ​​den vidunderlige udsigt over alle mauritius turiststeder at besøge.

9. Eureka Creole House:

euroka-kreolsk-hus_mauritius-turist-steder

Dette er et af de største huse på hele øen og også et af de komfortable steder til bryllupsrejse i Mauritius. Det ligger blandt Moka Range med Moka River tæt på. Husets størrelse er enorm. En del af det er blevet renoveret og omdannet til et museum.

De smukke steder og det venlige klima på Mauritius gør din tur fornøjelig. At rejse med familien i lang tid på Mauritius er mere behageligt og glædeligt, og du kan besøge Mauritius året rundt, men maj til december måneder er det bedste tidspunkt at besøge. Inden du tager til Mauritius, er det bedre at huske på de steder at besøge, som vist ovenfor for ikke at glemme.