9 store attraktive turiststeder at besøge i Seychellerne

Seychellerne ligger cirka 1500 kilometer væk fra Afrikas fastland. Det ligger på Det Indiske Ocean og har omkring 115 øer der. Det er blevet bedømt som et af de smukkeste og mest prestigefyldte lande i verden og har modtaget stor påskønnelse fra sine rejsende og besøgende.

Dette sted er også en ideel destination for alle bryllupsrejser og ægtepar, især på grund af dets romantiske indretning. Strandene, den klare blå himmel, det smaragdgrønne vand og det hvide sand bidrager til dette steds skønhed og bør besøges mindst en gang. Det er næsten aldrig overfyldt, derfor giver det dig mulighed for at slappe af og have det sjovt sammen med dine nærmeste.

Romantiske seværdigheder i Østafrika – Seychellerne:

1. Praslin -øen:

Seychellernes turiststeder

Praslin -øen er en af ​​de bedste og mest dyrebare strande i Praslin. Her finder du fantastiske feriesteder og luksushoteller. Det uberørte vand, lange strækninger af hvidt sand og lunt vejr får dig til at blive forelsket i dette sted. Praslin National Park er en stor attraktion her og skal besøges. Dette er de fantastiske Seychellernes turiststeder at besøge.

2. Aride Island:

aride-island_seychelles-turist-steder

Aride Island er en af ​​Seychellernes fineste øer. Her finder du nogle af de mest eksotiske havfugle. Der er næsten atten forskellige arter af indfødte fugle og er et godt sted at besøge i løbet af ferien.

3. Mahe Island:

mahe-island_seychelles-turist-steder

Mahe er den største ø på Seychellerne og har tusindvis af besøgende, der kommer hele året. Her finder du nogle sjældne planter og arter som vandmændstræet og Seychellernes vanilje og orkidé. Øen har tykke tågeskove og ser helt fantastisk ud på afstand. Din rejse til Seychellerne vil være ufuldstændig, indtil du kommer her. Dette er vidunderlige Seychellernes turiststeder at besøge.

4. Dauban -mausoleum:

dauban-mausoleum_seychelles-turist-steder

Durban -mausoleet er et af de afsidesliggende steder på Seychellerne og er bedst kendt for sine vilde og attraktive kokospalmer. Arkitekturen her er strålende, og den økonomiske velstand er steget meget fra tidligere.

5. Beau Vallon:

beau-vallon_Seychelles Turiststeder

Beau Vallon er blevet betragtet som turistens paradis. Dette sted er helt magisk. De vidunderlige træer, det mousserende vand, den klare himmel og det dyrebare hvide sand er virkelig det, du virkelig har brug for på en ferie. Dette er et godt sted for dem, der kan lide at tilbringe tid i fred og ro. Dette er det bedste seychellernes turistmål at besøge.

6. Sainte Anne Marine National Park:

sainte-anne-marine-national-park_seychelles-turist-steder

Sainte Anne Marine National Park ligger cirka 5 kilometer fra Victoria og blev etableret i 1973. Fiskeri og vandski er forbudt her. Denne park har seks store øer, hvoraf nogle er Cerf Island, Long Island, Round Island og Ste. Anne Island.

7. Curieuse Island:

Turiststeder i Curieuse Island_Seychelles

Curieuse -øen er nabo til øen Praslin og ledes nu af Seychelles Center for Marine Technology. Det har smuk vinstok og næsten syv forskellige arter af mangrove. Det er også kendt for sine høgskildpadder og andre attraktive dyr. At komme her bliver en vidunderlig oplevelse.

8. Victoria:

victoria_seychelles-turist-steder

Victoria er en af ​​de mindste hovedstæder i verden. Således kan du udforske dette sted inden for en dag. Det er bedst kendt for sine granit- og koraløer og har også gode håndværksmuseer og strålende kunstgallerier. Din rejse bliver virkelig mindeværdig, når du kommer til Victoria. Dette er den smukke by at besøge på seychellerne.

9. La Digue Island:

la-digue-island_seychelles-turist-steder

På din rejse til Seychellerne, glem ikke at besøge den dejlige og eksotiske ø La Digue. Det er et vidunderligt sted at gå til under ferierne og har det berømte Veuve -naturreservat, som du helt sikkert bør besøge. De lyserøde granitsten på strandene og det store udvalg af dyr øger sin charme og skønhed. Dette er de smukke seychellernes turiststeder at besøge.