Top 10 turiststeder i Australien at besøge

Lad os gå NED UNDER, og med det mener vi denne gang til Australien. Landet med outback -landskaber, kænguruer, øl og den berømte Bondi -strand, Australien har så meget at byde på. Det er et land, hvor mangfoldighed og respekt for alt og enhver form for liv har stor betydning. Ikke underligt, at nationen vokser hurtigt i spring og grænser og også på tværs af alle sektorer. Turisme er af største betydning her, og folk fra hele verden kommer for at nyde Australiens seværdigheder, lyde, kulturelle aspekter og natteliv.

Landet er et meget interessant sted at være, og der er så meget at se og gøre, hvilket gør en tur til kænguruer og hjemmet til aboriginerne en halvbagt bøf! Lige fra fastlandet til øen, fra ørkenerne til det vilde liv, byens natteliv og den travle, skarpe dagtid er der unikhed i næsten alt, hvad de menneskelige sanser har lyst til og fange. Fascinerende og storslået som det er, Australien er helt sikkert et sted, hvor du endda vil slå dig ned en dag.

Australierne er af natur varme og venlige, og de ville elske at vise dig rundt, hænge ud med dig og også tage dig med til dejlige og charmerende steder. Men hvis du gerne vil være alene og tjekke landet, er her nogle af de favoritter, vi har til dig. Derfor bedes du læse videre og være godt informeret om det samme.

Topsteder:-

Sydney:

turiststeder i Australien

En af de mest befolkede, største og meget alsidige byer i Australien, Sydney er et interessant sted at være. Husk, at det berømte operahus i Sydney er her, og det er designet af den velkendte John Utzon, der er af dansk oprindelse. Som turist ville du få lov til at tjekke landemærkeets forside og bag på scenen. Når du er færdig med operahuset, vil du til højre og venstre finde andre steder af interesse, såsom Harbour Highlight -krydstogter, Hunter Valley Wineries og den berømte Darling -havn, der huser det bedste havliv, Jenolan -hulerne og mere.

Perth:

perth_australia-turist-steder

Gå til Perth og nyd det bedste fra dette hot spot denne gang. Lige fra synet rundt i byen, dyreliv og aqua -sjov til mange eventyrlige tilbud, der ville holde dig tilsluttet hele din rejse, ville Perth aldrig skuffe dig. Hvad du bør tjekke i denne by er den berømte Perth Zoo, den velkendte Stirling Gardens, Perth Mint, Lake Monger, det berømte kunstgalleri i Western Australia, det velkendte Western Australian Museum, den dejlige Concert Hall, the travle kulturcenter og det berygtede “HANS MAJESTY’S TEATER” også.

Tasmanien:

tasmania_australia-turist-steder

Tasmanien er et hot spot for dig at tage en pause på, især fra byens travlhed. Dette er et sted, der er bedst til ferie, vildmark og natur. Lige fra fantastisk og dybt forankret historie til kultur, de bedste strande og de majestætiske bjerge rundt, selv de hellige laguner, betagende flora og fauna og de utilgivende terræn, ville du elske at være her. Så hvis du lever skønhed på alle dens vilde måder, er Tasmanien stedet at være

Fraser Island:

fraser-island_australia-turist-steder

Fraser er. Et af de bedste steder at være og er også den største sandø i verden. Kald det en skjult kig-a-boo af natursti, øen er hjemsted for masser af dyreliv og truede arter. Lige fra dingoer til vilde hunde, fisk og meget mere er det denne ø, der har det hele. Strandene er et tilflugtssted at være på og himmelsk at være nedsænket i. Det er derfor øen også er en populær tur til fester, klubben, svømning og vandsport. Folk fra hele verden besøger denne ø, og det skal du også

Kakadu Nationalpark:

kakadu-national-park_australia-turist-steder

også kendt som et verdensarvssted er et af de bedste steder i Australien at være på. Det er et bredt strakt område, der har 200 km fra nord til syd og 100 km fra øst til vest. Nationalparken er hjemsted for rig flora og fauna og betagende landskaber sammen med rigelige indfødte planter og vildtliv. Dette er også hjemsted for de meget respekterede ABORIGINER i Australien, de virkelige beboere på kontinentet under.

Uluru:

uluru_australia-turist-steder

En af de mest berømte monolitklipper i hele den vide verden Uluru er et sted, der kan tage vejret i en håndvending. Når man ser de største vidundere i verden, er Ulurus naturlige skønhed kendt for at være bedst at besøge ved solopgang og når solen går ned. Det er, når den farverige dans af naturen overtager monolitens røde klipper og også i masser af fascinerende mønstre

Cairns:

cairns_australia-turist-steder

For at komme ind i de berømte GREAT BARRIER REEFS skal man igennem Cairns. Revet er kendt for at være hjemsted for de største koralarter og har en udstrækning på 80 millioner hektar langs den frygtede nordøstlige australske kyst. Koralrevsture er berømte her, og man finder de sjældneste af sjældne havdyr og organismer, der soler sig lykkeligt i revet.

Kangaroo Island:

kænguru-ø_australien-turist-steder

Et meget roligt og roligt sted, kænguruøerne er kendt for at være fredens havne. Hvis du elsker at lege i naturen, ville koalaerne, wallabies, kænguruer og goannas holde dig selskab her. Øerne er også hjemsted for søløver, delfiner, echidnas, pelssæler, pingviner, hvaler, fiskeørn og ørne også.

Adelaide:

Adelaide_Australien-turist-steder

En by der er afslappet og godt planlagt, Adelaide er et dejligt sted at være i med masser af attraktioner og dejlige mennesker fra hele verden bosatte sig her. Dette er et ideelt tilflugtssted og har også masser af interessant natteliv. Adelaide -bakkerne er et turistmål, og byen har mange reserver og nationalparker at sole sig i. Hvis du rejser en time fra byen, vil du være i armene på Barossa Valley og McLaren Vale, berømt for deres lækre vin fremstille

Jamison Valley:

Jamison-Valley_Australien-turist-steder

Kabelturen i Jamison -dalen, der er berømt som et turistcentrum, bør ikke gå glip af. Dalen er betagende og naturskøn, hvorfor folk myldrer til dette sted år efter år.

Vi håber du har nydt at læse om de ti bedste steder Australien kunne give. Lad os planlægge at sende dig der engang snart, hvad siger du!!