Top 15 turiststeder i Frankrig

Frankrig er et hus af fantastiske turistattraktioner. Fra romantiske Paris til sydens sol og fantastiske Dordogne, Frankrig er et af de bedste feriedestinationer, du kan vælge. Og der er masser af aktiviteter, som du kan deltage i, når du kommer til seværdighederne. Turisterne får set stedets kulturarv og kultur og bydes velkommen med den bedste varme.

15 attraktioner Frankrig turiststeder at besøge:

Lad os se, hvad der er de bedste steder at besøge i Frankrig, der virkelig er nyttige, når du besøger.

1. Eiffeltårnet:

turiststeder i Frankrig

Eiffeltårnet er et symbolsk ikon for Paris og er det øverste vigtigste blandt turistmål i Frankrig. Tårnet var blevet bygget af Gustave Eiffel som åbent godtgørelse for den internationale udstilling i Paris i 1889. Siden det var blevet bygget, er over 200.000.000 mennesker blevet registreret for at besøge tårnet. Denne kendsgerning gør det til den bedste turistattraktion i verden.

2. Palace of Versailles:

palace-of-versailles_france-turist-steder

Palace of Versailles er en af ​​de vigtige turistmål i Frankrig. De skænker turisterne den luksuriøse storhed i det franske monarki. Der er mange ting at se her, fra fantastisk arkitektur til udskårne møbler, kunst og antikviteter og selvfølgelig de smukke haver.

3. Cours Saleya blomstermarked:

cours-saleya-flower-market_france-turist-steder

Cours Saleya blomstermarked er et af de mest farverige steder i hele byen. Kanterne er opstillet med butikker og caféer og er fulde af farverige blomster, der opbevares til salg. Dette er ikke kun et sted at købe fra, men fungerer også som et turistmål.

4. Musee Du Louvre:

musee-du-louvre_france-turist-steder

Musee du Louvre består af verdensberømte kunstværker, skulpturer og artefakter, der er udgravet til at være fra omkring 2.000 år fra fortiden. Etableringen af ​​bygningen var sket i 1100 -tallet, som var et fort og derefter blev brugt som et middelalderligt palads. Planlæg de dele, som du ønsker at udforske, da en hel dag endda ville komme til kort for at få det fulde ud af stedet.

5. St Tropez:

st-tropez_france-turist-steder

St Tropez er en strand ved den franske flod, som besøges af velhavende mennesker, især om somrene. Det hånes og kaldes jetsets legeplads, modemodeller og millionærer. Bortset fra sommeren er der mindre af berømtheder, som du vil se her. Men du vil blive meget overvældet over at støde på berømte steder, folk sætter pris på og nyder det maleriske i dette område.

6. Nimes Arena:

nimes-arena_france-turist-steder

Nimes Arena bevarer romersk amfiteater, der er kendt over hele verden som bedst blandt de historiske steder i Frankrig. Det viser romernes herlighed og giver de besøgende en interaktiv lydguide og nogle udstillinger, der afspejler romernes livsstil på det tidspunkt. Nimes Arena giver dig virkelig et glimt af, hvordan det ville have været for romerske tilskuere.

7. Rhône Alperne:

rhone-alperne_frankrig-turist-steder

Alperne i Rhône er opkaldt efter smukke steder i Frankrig efter floden Rhône. Det giver en fantastisk malerisk af bjergkædens omgivende natur. Dette tiltrækker alle naturelskere og miljøforkæmpere. Folk, der er på jagt efter noget stilhed og fred, kommer her for at forynge deres sind. Vandreture, river rafting, bungee jump, rafting, skiløb, ridning, er nogle populære eventyrsport.

8. Chateau de Chambord:

chateau-de-chambord_france-turist-steder

Chateau de Chambord i Frankrig er det næstmest besøgte palads efter Versailles. Det er en fantastisk arkitektur fra den franske renæssance. Paladset var blevet startet med at bygge i år 1519 af kong François I, og han havde fået det til at gå til hans almindelige jagtturer. Der er enorme værelser på over 440 i antal.

9. Klit af Pyla:

klit-af-pyla_france-turist-steder

Dy of Pyla er den højeste klit i Europa, der ligger i Arcachon Bay -området. Atlanterhavskysten og bugten, der giver en fantastisk udsigt over klitten fra toppen. Den anden side har store fyrreskove.

10. Notre Dame -katedralen:

notre-dame-cathedral_france-turist-steder

Notre Dame -katedralen er den mest besøgte katedral, da den er kendt for at være den bedste blandt alle til stede her. Det tog omkring et århundrede at færdiggøre denne bygning. Den består af smukke tårne, farvede glas osv. Historien om denne katedral kredser om at lære at værne om og elske. Hele bygningen af ​​sandsten rummer levn fra kristne historier, som gør det til det mest mindeværdige for de rejsende.

11. Chamonix:

chamonix_france-turist-steder

Chamonix er et populært turistmål for skiløb i de franske alper. Dette gøres af feriestedet, der er til stede ved foden af ​​Mont Blanc. De første vinter -olympiske lege i 1924 blev afholdt her. Om vinteren kommer skiløbere og boarders i verdensklasse til ekstreme Europa og tager de mest udfordrende bjergbestigning i dette område. Det er også berømt for mountainbike.

12. Triumfbuen:

arc-de-triomphe_france-turist-steder

Triumfbuen er 164 høj og var blevet bygget af Napoleon I. Arkitekturen holder hovedet højt og minder besøgende om hærens strålende historie, og dette var blevet gjort som et tegn på sejr.

13. Franske Riviera:

franske-riviera_france-turist-steder

Frankrig er kendt for at have en udvidet strand, hvilket gør den ideel til mange strande. Du kan opleve mange former for vandsport i disse områder. Den franske riviera hus er kendt for at være den bedste af strandene i hele Frankrig. Dette giver turisterne et romantisk interval mellem de populære turistmål. Cannes og St Lopez er de mest populære strande, og de giver et smukt natteliv at nyde sammen med venner og familie.

14. Palais des Papes:

palais-des-papes_france-turist-steder

I Frankrigs interessepunkter er Palais de Papes en af ​​de ældste og en af ​​de vigtigste gotiske bygninger i Frankrig. Dette var pavens palads, der var blevet bygget af pave Clemens V, der forlod Rom og gik og bosatte sig i Avignon, i 1309. Væggene er 10 fod tykke med portcullises og vagttårne ​​for at få det til at ligne et slot.

15. Grotte de Font de Gaume:

grotte-de-font-de-gaume_france-turist-steder

Frankrig har nogle af de mest fascinerende forhistoriske steder i verden, og de mest besøgte blandt disse er Grotte de Font de Gaume. Det er en forhistorisk hule i Les Eyzies. Grotte de Font de Gaume indeholder en række fascinerende vægmalerier fra denne periode og indgår i UNESCOs verdensarv i Vezere -dalen.

Dette opsummerer de 15 store turiststeder, som du ikke må gå glip af på din rejse til Frankrig.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80