Top 15 turiststeder i Tyskland

Tyskland er i centrum af Europa. Det giver os masser af fantastiske turistmål sammen med fantastiske steder rundt omkring. Besøgende fra hele verden rejser til Tyskland for sine velkendte arkitektoniske strukturer og naturlige skønhed. Det er lidt svært for rejsende at forstå Tyskland på ny, men interesserede opdagelsesrejsende vil altid finde vej igennem.

tysklands turiststeder

Populære turiststeder at besøge i Tyskland:

1. Neuschwanstein Slot:

Neuschwanstein Slot bedste steder at besøge i Tyskland

Neuschwanstein er et eksklusivt eksempel på et eventyrslot. Det ligger på en robust bakke nær Fussen, som ligger i det sydvestlige Bayern. Det er idealiseret som et symbol på romantisk arkitektur og en tragisk historie, der ikke havde noget svar. Sleeping Beauty -slottene i Disneyland -parkerne blev inspireret af dette. Slottet blev etableret af kong Ludwig II af Bayern, som på mystisk vis havde kendt for at være blevet sindssyg, da slottet var næsten færdigt, i 1886 og døde efter et par dage. Turister er forbløffede over at se sådan en skønhed med en storslået kulisse.

2. Brandenburger Tor:

Brandenburger Tor tysklands turistattraktioner

Brandenburger Tor er den eneste port, der har overlevet i Berlin. Det symboliserer genforeningen af ​​Øst- og Vestberlin. Det var blevet bygget i 1700 -tallet og er også indgangen til Unter den Linden, som er den fremtrædende boulevard af lindetræer. Dette førte på en gang til direkte til paladset for de preussiske monarker.

3. Europa Park:

Europa Park berømte steder i Tyskland

Europa-Park i Rust er en smuk park, beliggende i Sydvesttyskland mellem Freiburg og Offenburg. Det er en forlystelsespark, der består af forskellige vovede forlystelser, hvilket ville gøre det til en ganske eventyrlig tur. Europa-Park er den største forlystelsespark i de tysktalende lande og en af ​​de få, der har åbent om vinteren.

4. Heidelberg By:

Heidelberg By

Heidelberg, i Neckar River Valley, er et af Tysklands mest populære turistkrav. Under Anden Verdenskrig blev byen næsten fuldstændig ødelagt på grund af bombninger, der ødelagde de fleste af Tysklands indre byer. Heidelberg har bevaret sin barokke charme med smalle gader, maleriske huse og har sit velkendte Heidelberg Slot, som tager turisterne tilbage til at se det liv, som folk plejede at leve for århundreder siden.

5. Berlinmuren:

Berlinmuren tysklands turiststeder

Berlinmuren, der blev bygget fra 1961 til 1989 førte til opdelingen af ​​byen i to. Berlinmursporet er en rute for vandrere og cyklister og er opdelt i 14 sektioner. Informationspanelerne fortæller murens historie. East Side Gallery er en nylig introduktion, som er en baglandsmur, malet af kunstnere fra 21 lande, 1990.

6. Holstentor:

Holstentor tyskland steder at besøge

Der er to porte, der blev tilbage i Lübeck, og Holstentor er en af ​​dem. Det var blevet bygget i 1464 og er nu åbent for besøgende som et museum. Det har to runde tårne ​​og en buet indgang, der gør det til et symbol på byen.

7. Berlin Museumsø:

Berlin Museumsø

Berlins Museumsø er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Det er et af verdens mest berømte museer og rummer nogle uvurderlige kulturskatte. Nogle gallerier her er Museum of the Ancient World, New Museum, Old National Gallery, Bode Museum og Pergamum Museum, som den besøgende går rundt om, og finder ud af om kunsten og kulturen fra mesopotamiernes civilisation, fra Egypten, Grækenland, Rom osv.

8. Oktoberfest:

Oktoberfest skal besøge steder i Tyskland

Oktoberfesten er den største Volksfest. München får over 6 millioner besøgende hvert år til dette. Oktoberfesten starter i slutningen af ​​september og varer indtil den første weekend i oktober. Dette er en vigtig del af den bayerske kultur, og det har været i almindelig praksis siden 1810. Besøgende nyder en bred vifte af traditionelle retter.

9. Sanssouci -paladset:

Sanssouci Palace bedste turiststeder i Tyskland

Byen Potsdam har smukke landskaber, som omfatter ekspansive parker, majestætiske trækantede veje og omkring 150 bygninger, der er blevet bygget over 200 år, fra det 18. til det 20. århundrede alle tilsammen udgør en enestående kulturskat. Sanssouci er den mest besøgte konstruktion og byder på en betagende udsigt og efterlader alle besøgende fascinerede.

10. Lindau:

Lindau steder at besøge i Tyskland om sommeren

Den historiske by er en ganske populær turistattraktion. Det ligger nær krydset mellem de østrigske, tyske og schweiziske grænser i den østlige del af Bodensøen. Byen er forbundet med fastlandet med en bro og jernbane og er nu meget tæt befolket. Det giver turisterne et middelalderligt præg gennem sine bygninger og arkitekturer.

11. Frauenkirche Kirke:

Frauenkirche Kirke

Frauenkirche kirke i Dresden er en luthersk kirke Vor Frue. Det blev ødelagt under Anden Verdenskrig. Kirken var blevet rekonstrueret på grundlag af de oprindelige ideer fra den tidligere kirke og blev genåbnet i 2005. Der er et gyldent kors for kirkens kuppel, som havde været givet af byen Coventry.

12. Mount Zugspitze:

Mount Zugspitze

Zugspitze er en af ​​de mest berømte bjergtoppe i Alperne. Den måler 2.962 m og er den højeste top i Tyskland. Besøgende kommer her fra hele verden for at få et glimt af dens storslåede udsigt.

13. Romantisk Rhinen:

Romantisk Rhinen

Floden Rhinen går sin vej gennem stejle vingårdsdækkede bakker og er toppet med utallige slotte og ødelæggelser og kommer til den bedste del af dette sted, The Romantic Rhine. Floden var engang en vigtig handelsrute til Centraleuropa siden oldtiden, og en række små byer er opstået ved bredderne. At komme på krydstogt kan være en nærende oplevelse.

14. Rugen Cliffs:

Rugen Klipper

Rugen Cliffs er beliggende i Jasmund National Park, der ligger nordøst for Rugen Island. De har været udsat for konstant erosion. Der er et stejlt tårn højt over Østersøen. Den er 118 meter høj og er kendt som kongestolen. Dette er den smukkeste del af klipperne og giver en fantastisk malerisk. Du kan også se en uforstyrret skov lige bag klipperne. Dette er en del af en nationalpark.

15. Wurburg Resident Palace:

Wurburg Resident Palace

Würzburg Resident Palace anses for at være en af ​​de mest fremtrædende europæiske arkitektur i Tyskland. Det var blevet etableret mellem 1740 og 1770 og forskønnet af de storslåede haver mellem 1765 og 1780, det eksemplificerer en glitrende æra og er en af ​​de mest spektakulære kongelige paladser i Europa