De forskellige typer stearinlys og deres fordele og specialiteter

At skabe en perfekt indendørs stemning er noget, vi alle elsker. Stearinlys har den magt til at tilføre stedet en særlig effekt, det være sig at tænde op i belysningsrummet eller simpelthen et sted rundt i huset. Det skaber en behagelig atmosfære og løfter rummets udseende som helhed. Og hvis du syntes, at det er en let kagevandring at hente stearinlys, er vi kede af at bryde sandheden. Stearinlys har meget flere muligheder at tilbyde dig. De findes i en række størrelser, former og farver.

Forskellige typer stearinlys og deres fordele og specialiteter

Stearinlys er en voksblok, der har en central væge, der gør det muligt for os at tænde. Stearinlys har en lille religiøs betydning. De vides at belyse livet i mørket i en persons liv, hvilket er en symbolsk betydning. Når de tændes under døden, repræsenterer de lys i den næste verden, og Kristus betragtes som lyset. Nogle stearinlys har en duft, der kunstigt tilføjes bare for fornøjelse. Her er nogle af kendetegnene ved et godt lys.

  • Kvalitet hvis voks: Det bedste lys vil altid have en voks i god kvalitet. Nogle af dem er kendt for at komme med bivoks og paraffin, hvilket gør dem til en dårlig kvalitet.
  • God væge: Et godt lys vil have en væge af den rigtige størrelse og længde. En god væge vil også give den rigtige flammestørrelse med færre eller ingen kulstofaflejringer.
  • Gode ​​olier: Et duftende stearinlys vil kun bruge den bedste olie til en sløv duft og er kendt for at holde længe.

Stearinlys klassificeres i to; vokslysene og dem, der er flammeløse som nødstilfælde, fakkel osv. Tag et kig på nogle af typer stearinlys og deres anvendelser.

Typer af vokslys:

Vokslys er yderligere blevet opdelt i mange typer stearinlys med navne. Tag et hurtigt kig.

1. Taper Candles:

Det er kendt, at koniske stearinlys holder i cirka 10 timer. De kan dog ikke stå alene. Sørg for at have støtte til dem. De findes i mange farver og er meget tynde og kaldes derfor koniske stearinlys. Dem, du ser på en middag med levende lys, er koniske stearinlys, der er lange, smukke og slanke. For at lave en dyppet koner bruges paraffin og bivoks. De er normalt i en længde på 18 tommer med 1 tommer tykkelse.

2. Søjlelys:

Søjelys kan brænde uden en holder. De brænder i lang tid, cirka 3-4 timer, og er røgfri. De kan komme i en lang række størrelser, former og farver. De kan to eller tre væger. Deres størrelse kan variere fra 3 tommer til 16 tommer høj. Brændtiden afhænger normalt af lysets tykkelse. De kan bruges når som helst og er fremstillet af palmevoks. Du kan også placere dit søjlelys på en bred holder som en glasplade eller en kort glasglas.

3. Stemmelys:

Stemmelys er små og cirka 2,5 tommer høje med en diameter på 2 tommer. De skal bruge en holder, før du kan tænde dem, så sørg for at have en lille glasholder eller stativet med flere lys. Wall sconces er også tilgængelige for dem. De bruges mest i kirkerne som en bøn til Herren. De findes i en række farver og er lavet af enten paraffin, sojavoks eller også bivoks. De brænder i 6-7 timer.

4. Tea Light Candles:

telys

Telys er små og lette i designet. De brænder i cirka 2 timer, og du kan derfor lægge dem rundt i dit hus for at få en festeffekt. Deres navne kommer fra deres brug af opvarmende tepotter og også som madvarmer. De er også bedst egnet til accentbelysning. De er cirka 38 mm og kommer normalt i hvidt og nogle gange i andre masser af farver. De er lavet af palmevoks eller sojavoks. Fyrfadslys bruges nogle gange i restauranter og kirker.

5. Candle Pot:

Vidste du, at du kunne lave stearinlysstøtte fra terracotta eller andet keramik? Du kan også male dem og dekorere, som du gerne vil have det. Lav krympevoks kan bruges til at lave dem, og bunden af ​​gryderne vil have et hul, der skal fyldes, før de bruges. Beholderlysvoks er et godt valg til det. Højden på den kan være omkring 26 mm med en diameter på 60 mm. Det vides at vare i cirka 14 timer. De bruges hovedsageligt som dekorative stykker omkring et juletræ.

6. Beholderlys:

container candals

Beholderlys er en ikke-brandfarlig beholder, der har voks fyldt i den og leveres med en væge. De drypper ikke, og de findes i forskellige størrelser, former og farver. De fremstilles ved hjælp af sojavoks eller paraffin. De brænder i cirka 4-5 timer, afhængigt af deres tykkelse. Vælg beholdere, der ikke går i stykker, som tåler varmen og ikke går i stykker eller revner. Hvis du er interesseret i at lave stearinlys, kan fremstilling af containerlys være en god start for dig. De kan bruges som dekorative stearinlys hjemme eller på restauranter.

7. Flydende stearinlys:

Flydende stearinlys er en letvægt, der vides at flyde oven på vandet. De bruges bedst til dekoration, omkring dit middagsbord, og tilføjer en særlig effekt til dit hjemmes skønhed. Du finder det også fint i receptionen på kontorlokaler eller restauranter. Det måler omkring 3 tommer i diameter og en højde på 1 3/8 tommer i højden. De brænder i cirka 8-10 timer og er lavet af paraffin eller palmevoks. De kommer i smukke former og størrelser, hvilket får dem til at se smukke ud.

8. Gel:

Gel candals

Gelvokslys kan være så lave som 3 mm til så lange som 9 mm. Oftest bestemmer beholderen, som den er placeret i, lysets højde. De kan være lidt duftende og er lavet af lav eller høj densitet gel. De placeres normalt på glasglas eller murede krukker. Beholderne er kendt for at varme op, og derfor er det sikkert ikke at brænde dem i mere end 2 timer. De bruges til dekorative formål omkring poolen eller ved middagsborde.

9. Flydende stearinlys:

Flydende lys er fremstillet af den bløde ren flydende paraffin. Det er sikkert at bruge og er også godkendt til brug i fødevaretjenester. De laver ikke noget rodet dryp og er kendt for at holde i 8 til 100 timer baseret på tykkelsen af ​​det. De er omkring 2-1/8 tommer høje og 2-1/2 tommer tykke. De kommer normalt i gennemsigtig form og farve.

10. Fødselsdaglys:

Tillykke med fødselsdagen candals

Fødselsdagslys er lavet af sikkert og rent bivoks. Det er kendt at brænde rent og pænt. Det er naturligt sundt og drypper ikke på din fødselsdagskage. Det bruger ingen syntetiske ingredienser og findes i mange farver og former. De er typisk omkring 7 tommer høje og kræver støtte for at stå.

11. Patronlys:

Patronlys

De er økonomiske og bruges hovedsageligt til vagt og nødsituationer. De findes i en række højde, størrelse og farve. De kan stå i 90 timer på engangsflydende paraffin.

12. Glaslys:

glaslys

Glaslys er lavet af drageglas, som også kaldes obsidian. Nej, og du tænkte på at vælge en

stearinlys var let! Nå, vi er ikke færdige.

Typer af flammeløse stearinlys:

Typer af flammeløse stearinlys

Flammeløse lys er et alternativ til traditionelle lys. Kroppen af ​​de flammeløse stearinlys er lavet af voks for at få det til at ligne et lys. De findes i forskellige størrelser, former og farver. Den er cylindrisk og indeholder en batteripakke og en åben LED -flamme, der sidder på toppen af ​​lyset. Nogle af disse er duftende og bruges også som rumfriskere. Deres anvendelser omfatter udendørs belysning, stemningsforstærker og som et dekorativt sæt. Lyset kræver to C -batterier, der holder i cirka 750 timer ved regelmæssig og kontinuerlig brug. Lysene er cirka 6 centimeter høje.

1. Batteri:

Batterier muliggør lys gennem strømmen af ​​elektrisk ladning mellem anoden og katoden. Når en enhed er sluttet til et batteri, hjælper det med at tænde enheden. Men når materialerne i pladerne ikke kan holde den afladede strøm, dør batteriet en dårlig død. Bilbatterier lever i cirka fire år, mens brænderbatterierne holder i cirka 15 timer ved kontinuerlig brug. De bruges i en række forskellige apparater.

2. Genopladeligt batteri:

Disse er lagringsbatteriet eller den sekundære celle, der kan oplades mange gange, i modsætning til det primære batteri. De vides at holde i cirka 3 til 4 år og bruger mindre energi, hvilket gør det mere effektivt end omkostningerne ved at lave et nyt batteri.

Stearinlys: Hvad skal du passe på?

  • Sørg for, at holderen, du bruger til lyset, er af god kvalitet og ikke satser brændt.
  • Undgå at bruge lyset, når der kun er 2 tommer voks tilbage.
  • Paraffin vokslys kan nogle gange være skadeligt for dig. Undgå at bruge dem maksimalt.

Nå, det handler om typer stearinlys og deres anvendelser. Der er masser af muligheder, og vær klog at vælge de rigtige indehavere til dem. Stearinlys har potentiale til at brænde i lang tid og danner en smuk og hyggelig atmosfære. Næste gang du skal ud og handle, skal du vælge det rigtige lys, der passer til dine behov og hjem.