Forskellige typer edderkopper: Navne, billeder, Dos og Don’t ́s with Spider

Hvad er edderkop: Edderkopper er et af de mest skræmmende insekter. Frygt for edderkopper er ikke så underligt, fordi pointen med at blive bidt af det til tider er farlig. Edderkopper, der finder ly ved husene, er ikke så giftige, men de forårsager nogle udslæt og hudallergi. Lær mere at kende om arten, arten af ​​den og om den er giftig, eller hvad der kan sætte en stopper for frygt for edderkopper. Edderkopper har det videnskabelige navn ‘Araneae.’ De er de luftåndende leddyr, der har otte ben og chelicerae med hugtænder, der injicerer gift. De er den mest betydningsfulde rækkefølge af spindlere, og de rangerer syvende i den samlede artsdiversitet blandt de andre ordener af organismer.

edderkopper i verden

Edderkopper og mennesker: Hvordan hjælper edderkopper mennesker? Er det ikke sjovere at stille et spørgsmål som dette? Men de hjælper mennesker ved at indtage de fleste insekter derhjemme. Det lyder måske meningsløst, men at slippe af med insekter er en stor opgave med at opretholde et sundt og rent hus. Det uhyggelige og frygtindgydende ottebenede insekt spinder et klæbrigt væv for uden problemer at hekte byttet. Edderkoppens gift bruges som medicin. Edderkop er et ældre symbol på mystik, magt og vækst. Edderkoppernes gamle symbol kunne overvejes med dens spindel. Ligesom edderkoppen væver sit spind, skal vi dreje vores liv. Edderkop som symbol betyder, at vores valg bygger vores oplevelse.

Klassificering af edderkopper med billeder:

Edderkopper går på et område fra farver til levested, farvede edderkopper findes normalt i haver, og det er sorte edderkopper, gule edderkopper, orange edderkopper osv. Forskellige typer edderkopper eller forskellige arter edderkopper har et videnskabeligt navn hver baseret på deres beboelse, giftighed, farve, familien, de tilhører osv.

1. Wolf Spider:

forskellige edderkopper

De tilhører familien ved navn Lycosidae og fik navnet fra et gammelt græsk ord, der betyder ‘ulv.’ De er kraftige og smidige rovdyr med enestående syn. De lever isoleret og jagter alene og spinder ikke baner. Nogle er snedige jægere, der angriber byttedyr, så snart de finder det eller endda jagter det på kort afstand. Men nogle af disse edderkopper venter på at byttet passerer.

2. Jumping Spider:

slags edderkopper

De udgør familien Salticidae. Familien omfatter groft 640 beskrevne slags og omkring 6000 og flere beskrevne arter af edderkopper. Selvom de normalt bevæger sig umærkeligt og temmelig langsomt, er de fleste arter i stand til at reagere spring, især under jagt, men nogle gange med et svar på uventede trusler eller at passere lange huller. Både lungerne og luftrørssystemet er meget veludviklede; de bruger begge systemer. Springende edderkopper har det bedste syn blandt leddyr; de bruger det i frieri, jagt og navigation. Deres øjenmønster genkender normalt springende edderkopper; til fælles har fire par øjne, hvor det forreste medianpar er særlig stort.

3. Huntsman Spider:

edderkopper

Huntsman edderkopper tilhører familien Sparassidae, der tidligere var kendt som Heteropodidae. Disse edderkopper får navnet på deres måde og hastighed på jagt. De ligner meget en krabbe og er ret store, omtales oftest med navnet kæmpekrabbe edderkopper. De har også navnet træ edderkopper. Nogle arter af jæger edderkopper kan bruge en usædvanlig form for bevægelse. De kunne for det meste ses i tropiske områder.

4. Hobo Spider eller Funnel Web Spider:

Edderkop typer navne

Hobo -edderkoppen kender videnskabeligt som Eratigenaagrestis, er medlem af klassen af ​​edderkopper, der almindeligvis er kendt som tragtweb -edderkopper. Disse edderkopper konstruerer en tragtformet bane af silkeark, lægger sig indeni den og venter i den lille ende af tragten, så byttedyrene glider ind på deres væv. Hobo edderkopper bygger deres baner nær menneskelige levesteder. Australian Funnel Web edderkopper er forskellige fra dette, men er oftest misforstået. Hobo edderkopper er fordelt i hele Europa og Centralasien; de findes også i USA og Canada.

5. House Spider:

Almindelige typer af husedderkopper

Husedderkopper henviser til de edderkopper, der lever af menneskelig beboelse. De har en tendens til at leve indendørs og skjulte steder. De fleste edderkopper tilhører denne kategori. De er de mest almindelige, du ser rundt om i huset.

6. Eneboer edderkop:

forskellige slags edderkopper

Eneboer edderkopper eller brune edderkopper er også kendt som fiddle-backs, violin edderkopper eller høstere, tilhører gruppen giftige edderkopper for deres bid, der undertiden forårsager et karakteristisk sæt symptomer kendt som loxoscelism. Eneboer edderkopper identificeres som medlemmer af familien Sicariidae. Selvom eneboer edderkopper har en dårlig status, er de normalt ikke voldelige. Brune eneboer edderkopper varierer mellem 6 og 20 millimeter i størrelse, men kan vokse sig større. Selvom de typisk er lyse til mellembrune, varierer de i farve fra hvidlig til mørkebrun eller sortgrå. Dette er en meget giftig edderkop.

7. Hvid edderkop:

Typer af edderkopper og fakta

Hvide edderkopper er for det meste giftige og findes sjældent. De hvide edderkopper kaldes MisumenaVatia, The Goldenrod Crab Spider. Disse edderkopper er kendt for deres brug af camouflage. Deres kroppe er normalt golde af pigment, og det får dem til at se rent hvide ud. For eksempel, når de står på en gylden blomst, kan disse producere et midlertidigt gult eller orange pigment, der kan blandes med blomsten. Når den bevæger sig væk fra blomsten, udskiller den pigmentet og vender tilbage til sin normale hvide farve.

8. Lille edderkop:

billeder af forskellige edderkopper

Små edderkopper er ikke specifikke; de kommer på de fleste af arterne. Nogle ulveedderkopper er også små i størrelse. Brune eneboer edderkopper spænder fra 6 millimeter til 20 millimeter, og de hører under klassen små edderkopper. Edderkopper, der er mindre i størrelse, navngives som små edderkopper, og ikke med nogen anden klassificering. Græs edderkop, hus edderkop, krabbe edderkop, spring edderkop osv. Tilhører denne klasse.

9. Banana Spider:

edderkop arter navne

Bananedderkopper henviser til Cupiennius, syd- og mellemamerikanske edderkoppearter. De er almindeligt kendt som bananedderkopper og findes fra Mexico til det nordvestlige Sydamerika og på nogle caribiske øer.

10. Rød edderkop:

alle slags edderkopper

Røde edderkopper kaldes også edderkoppemider. Navnet røde edderkopper kender generelt plantemaderne fra familien Tetranychidae. De er et almindeligt skadedyr på stueplanter og landbrugsvigtige planter. Det tager cirka tre uger for et rødt edderkopæg at blive voksen. Voksne røde edderkopper måler cirka 0,02 tommer i længden. I modsætning til navnet er alle arter ikke røde; nogle er grønne, gule og orange.

11. Have Edderkop:

forskellige edderkopper

Havedderkopper har det videnskabelige navn Argiopeaurantia, de kaldes sædvanligvis de gule havededderkopper, sorte og gule havedderkopper, gyldne edderkopper, majspindel osv. Det findes almindeligt i sammenhængende USA, Hawaii, det sydlige Canada, Mexico og Mellemamerika . Haveneddler fra hanner varierer fra 5–9 mm, og hun -edderkopper fra 19–28 mm. Giften er ufarlig for mennesker.

12. Krabbe edderkop:

almindelige edderkopper

Krabbespider er almindelig for familien Thomisidae af edderkopper. Det har dette fælles navn på grund af formen på det. Den ligner en krabbe i mindre størrelse og misforstås oftest som en. Disse edderkopper er også navngivet som blomsterkrabbe edderkopper, når de jager på blomster og levesteder i og omkring mennesker.

13. Australian Spider:

almindelige edderkoppearter

Australien har nogle meget giftige edderkopper sammen med Sydneys Funnel-web edderkopper. Edderkopperne tilhørende familien Hexathelidae; og Redback Spider, når den bit, findes yderst smertefuld. Det har historisk været forbundet med dødsfald i australske journaler. Men de fleste australske edderkopper har ikke gift, der måles til at være farligt giftigt.

14. Orange Spider:

forskellige slags edderkoppespind

Appelsinedderkopper hører under kategorien havededderkopper; de er i en lang række farver, herunder orange. Et godt eksempel på en almindelig appelsinhaveredderkop er den marmorerede kuglevæver. Den måler cirka 14 millimeter i længden; disse edderkopper spænder fra lysorange til en svagt gul. Formen på det orange edderkoppespind er som et hjul; de opretter også zigzagmønstre i deres baner. Trådene i nettet vibrerer for at advare edderkoppen om byttet, der er gledet på nettet.

15. Amerikansk edderkop:

typer edderkopper navne

Orb Weaver edderkopper og Recluse edderkopper er de almindeligt forekommende edderkopper i Amerika. Eneboer edderkopper findes i Nordamerika, og det er en blandt de farlige arter af edderkopper.

Dos and Don’ts med edderkopper:

  • At holde huset rent kan forhindre edderkopper i at bygge baner.
  • Rengør ikke banerne med hånden, brug handsker.
  • Kontakt straks en læge om edderkoppebid.
  • Kontroller paraplyer og hatte på forhånd, før de bruges, for edderkopperne vælger sådanne steder at hagle.
  • Brug insektafvisende væsker for at forhindre at bygge baner i huset.
  • For at få lindring af smerter og hævelse, er det bidte område vasket med vand og sæbe og lagt en isterning eller en våd klud.
  • At forstyrre edderkopperne ender i edderkoppebid, det er bedre ikke at forstyrre eller skade dem.

Edderkopper er mere skræmmende for mennesker med Arachnophobia; det er frygt for edderkopper. Selvom edderkopper er skadelige, virker de interessante det meste af tiden; at spinde deres web i former ser spændende ud. Hver edderkoppeart drejer sit web i en anden form. Som af symbolerne giver edderkopper et budskab om vækst, mystik og magt.