Plantepotter: 9 typer krukker til indendørs og udendørs planter

De fleste af de moderne par foretrækker grønt og planter som et dekorativt element for at forbedre deres opholdsrum. Dette skyldes, at grønt er kendt for at bringe ro i sindet, ro og afslapning i ens liv, og disse nye planter er de bedste indretninger, man nogensinde kan have. Men undrer du dig over, hvad der kan være forskellige plantepotter for at passe til de forskellige planter?

Typer af plantepotter

Tja, hvis du undrer dig over, at alle indendørs eller udendørs eller store planter, endda hængende planter, kan holdes under en lignende variant af krukker, så tager du helt fejl! Enhver flora kræver den rigtige pasform af gryden for at have et godt og langt liv. Så her er vi i dag, for at give dig et glimt af vores foretrukne og velkendte smarte krukker, som ikke bare passer til forskellige planter, men også tilføjer lysstyrke til dine hjem!

Plantebeholdere: 9 forskellige typer krukker til planter

Hvis du synes, at afslappede plastikpotter i farve er den eneste, der er udbredt og tilgængelig overalt, her er andre smarte muligheder for at oplyse din atmosfære derhjemme!

1. Kokos:

Kogegryde

I betragtning af de skader, miljøet forårsager omkring, med plast og relaterede materialer, ses det meste af den moderne ungdom til at skifte til kokospotter. De er alle nye miljøvenlige, bionedbrydelige og langtidsholdbare planter, der findes i forskellige former og størrelser. De er lavet med kokosskal, hvilket gør det miljøvenligt.

 • Egnede planter: Blomster eller haveplanter passer meget godt sammen med kokospotter. De fleste foretrækker også at lave havearbejde med disse krukker.
 • Perfekt sted: Indendørs havearbejde eller terrasse havearbejde

2. Keramik:

Keramisk gryde

Keramikgryderne er også kendt som stentøj og har en fin struktur og er lavet i lyst ler. De er resultatet af brænding i høj ovn og derefter formet til at bringe det ønskede resultat. Ofte kan man bemærke, at keramikgryderne er attraktive, da de er malet og dekoreret godt med vandtæt og malinglignende stof.

 • Egnede planter: Indendørs planter er de bedst egnede planter til keramiske krukker og beholdere. Det være sig Aloe-vera eller en smuk fancy busk; de vil helt sikkert se godt ud i dem.
 • Perfekt sted: På borde og som dekorativt stykke.

3. Terracotta:

Terracotta gryde

Terracotta er ret ens og nær keramisk keramik. Den er lavet med specielt terracotta ler, som er vandtæt i naturen og er porøst. I betragtning af at problemet med overvanding hurtigt kan løses med disse krukker, er de gode til tørre jordplanter. De er gode krukker til at forhindre jordsygdomme og problemer med rodmadrasser.

 • Egnede planter: De planter, der foretrækker tør jord som kaktus eller tulsi, passer bedst til terracottaplanter.
 • Perfekt sted: Indendørs, i smukke hjørner af hjemmet. Udendørs til tør jord-plante havearbejde.

4. Plast:

Plastkande

Som navnet beskriver sig selv, findes plastikpotter oftest og er billige at købe for mange. Derfor er den mest foretrukne og solgte vare i planteskoler, selvom vi alle kender ulempen og de negative virkninger ved at bruge plast. Disse er dog stadig almindeligt anvendte som gartnerier og lette at vedligeholde.

 • Egnede planter: Blomster og enhver flora kan plantes i plastikpotter. De egner sig almindeligvis til de fleste slags planter.
 • Perfekt sted: Udendørs er det ideelle sted at placere disse krukker. Altaner og verandaer kan passe godt.

5. Træ:

Træpotte

Vi elsker alle at have et smukt og smukt kig på vores hjem, og træ er et almindeligt materiale, der tiltrækker os alle. Ethvert stykke træ kan nemt omdannes og ændres til et indretningsstykke. Men man skal bemærke, at da de vides at forværres hurtigt på grund af ugunstige miljøforhold, er det bedst at have dem til indendørs brug.

 • Egnede planter: Beholder små planter kan være smukke i de små træplanter.
 • Perfekt sted: Det ser bedst ud, når det placeres på bordplader og bordplader.

6. Metal:

Metal gryde

I betragtning af den lyse og flotte farve med glans, bliver metalpotter glamourøse rundt. Især kobber- og messingmetalgryder er gode at tilføje til vores boligarealer med en knivspids sofistikeret look og moderne accent. I betragtning af at de hurtigt kan varme op, når de sættes udendørs, er de bedst som indendørs planter.

 • Egnede planter: Enhver indendørs plante kan passe bedst til kobber- og messingmetalpotter. Disse kan passe til både små og store plantekrukker.
 • Perfekt sted: Smukke hjørner, tæt på vægge og bordplader kan være det bedste sted at passe dem godt.

7. Beton:

Betonpotte

Hvis du er en suger til saftige planter, så er betonkrukkerne bedst egnet. Disse er porøse i naturen, hvor vand hurtigt kan absorberes eller fordampes. Udover disse er de også ret holdbare, pålidelige og langvarige. De kan lave et godt indretningsstykke.

 • Egnede planter: Kaktus og lignende varianter passer bedst til betonkrukker.
 • Perfekt sted: De er flotte dekorative stykker indendørs i hjem.

8. Stenpotter:

Stenkrukke

De fleste af os har ikke hørt om stengryder, og hvorfor ikke! De er ikke ret udbredt, men de er på mode i dag med deres nye former og farver. De er igen et godt indendørs dekorativt stykke, som er meget stærke og holdbare. De er vandtætte og egner sig til små planter.

 • Egnede planter: Små planter, indendørs og udendørs; bonsai -planter er også en god mulighed for disse krukker.
 • Perfekt sted: Dekorative plantepotter, indendørs og udendørs. Bedst hvis den opbevares på hylderne.

9. Kurve:

Kurv pot

Hængende krukker som kurve er den nye trend i dag. Vi får ofte øje på scenen i de fleste hjem, og de tilføjer sikkert fantastisk indretning og bringer kreativitet ind i boligarealer. De unikke hængende planter kan være en god mulighed at vælge til disse pletter.

 • Egnede planter: begonia, kvastbregne og andre hængende planter er bedst i disse kurvpotter
 • Perfekt sted: De er gode som altanhængende krukker og på verandaer.

Genbrugelige og bæredygtige hjemmelavede krukker:

Hvorfor købe, når du kan genbruge? Hvis du tror på et bæredygtigt liv, kan disse genanvendelige DIY DIY plante ideer være din bedste ven.

1. Tekande planter:

Hvis du er kreativ og leder efter en indendørs lille planteidé på en fashionabel måde, kan du prøve denne tekandeplanter. Tag en ubrugt tekande, rengør den grundigt, fyld den med jord, og tilsæt den fremragende lille hjemmeplante.

2. Potter krukker:

Køkkengrej og gryder kan også være en god måde at tilføje i en hjemmeplanter. Især hvis du har gryder med god indre dybde, kan du prøve at bringe hjemmevenlige planter som kaktus, aloe vera og så videre i dem!

3. Vækkeurplanter:

Nå, vi er sikre på, at du endnu ikke har forestillet dig denne mulighed for vækkeurplanter! Selvom dette kan blive lidt vanskeligt og udfordrende, kan du prøve at bringe en kort kryber på uret med din kreativitet. Disse er gode som små plantepotter.

4. Basketball planter:

Til dette er alt du skal gøre at skære basketballen i halve og fylde den med jord. Brug dette til at hænge planter og hæng også i basketballen med en støtte. Dette kan også være en glimrende DIY væghængende gryde!

5. Malet dækplanter:

Nå, dette er blandt vores favorit. Tag et dæk og vask det med den farve, du kan lide. Placer en overflade i bunden, og behold det malede dæk på det. Tilsæt jord indeni, og dermed er puljen klar. Du kan bruge dette ligesom enhver anden plastikpotte til blomster eller grøntsager.

6. Plastflaskebeholdere:

Hvis du vil have et let trick med de ubrugte plastflasker liggende i køkkenet, skal du fylde dem med jord i stedet for at smide dem og plante små blomster eller indendørs planter i dem. Du kan også hænge dem med farverige reb for at få det til at blive til et kunstværk!

Vi håber, at denne vejledning har givet en idé om, hvad der bedst kan være gode indendørs og udendørs plantepotter til belysning af dine boligarealer. Kassér nu de sædvanlige muddergryder og prøv disse. De vil helt sikkert tilføje farve til dit hjem! Fortæl os dine tanker!