Rosetyper: 15 forskellige Gulab Phool -varianter i Indien

Roserne er inddelt i mange forskellige sorter, og hver sort har unikke egenskaber. Rosesorterne i Indien fås fra sød til krydret duft. Det er altid godt at gøre roser værd og ikke ødelægge dem. Nogle af de bedste roser er en orange rose, abrikosrosen, ferskenrosen, lyserød rose osv. Alle betinget farve er fra top til bund og forskellig duft. Den største tilstedeværelse forventes i buskede områder i Indien. Nogle af de mest etablerede haver er fyldt op med en række klassiske røde roser. Dette markerer naturens skønhed.

Klassificering af rosenblomst:

Klassificeringen af ​​roser foretages på forskellige sorter. De gamle haveroser er en af ​​de ældste røde roser i den store have. Sorterne, der er inkluderet i det samme, er Zephirine Drouhin, Dupuy Jamain, Blush Damask, AimeeVibert osv. Den anden kategori er hybrid eller moderne roser, der generelt er en kombination af to. Hovedsorten af ​​hybridrosen er hybrid te -rose, som også bruges til at lave te. Den tredje kategori er artsrosen som strandrosen, multiflora -rosen, hunderosen osv.

Disse typer roser har krydret eller sød duft og smag. I Indien bruges det til fremstilling af forskellige krydderier. Desuden har alle disse roser unikke egenskaber, der adskiller den fra hinanden. Nogle af mennesker kan prøve at få fat i sådanne roser og bruge dem, men det behandles forkert. Så det er meget let at klassificere forskellige roser og fortælle deres egenskaber.

Lyserøde roser

Roser:

  • Den første form for rosen er miniaturerose som Venus, der har små stilke, blomster og blade. Det er også inkluderet i området orange, pink, hvid og gul. Det er velegnet til små haveområder. Miniatureroserne sælges også som stueplanter, da de har mulighed for at vokse i containere.
  • Den anden type er klatrerose som Sunset Beauty, der har opretstående stokke og stive ejendele. Disse roser er almindeligt fastgjort til bukke, hegn og vægge.
  • Busk og landskabsrosen er en af ​​de mest kendte former for roser, der menes at have en stærk sød duft.
  • Hybride te -roserne er en af ​​de foretrukne roser fra Modern Roses. De opretstående og lange stilke af det samme får det til at se ekstremt populær snitblomst ud. Den mest populære blomst i denne kategori er fred. Sådanne roser har et højt ry for høj vedligeholdelse.
  • Grandiflora -roserne er en type roser, der ligger mellem hybrid- og floribunda -roser. Den har store og prangende blomster, der er afbildet på nogle lange stilke. De bedste sorter inkluderet i dette er Pink parfait og Queen Elizabeth.
  • Floribunda (1) roser gør en krydsning mellem polyantharose og hybridrose. En klynge af store blomster forventes med hver stilk af rosen. Desuden er disse roser sygdomsresistente og ser meget cool ud i offentlige parker og rum. Det er også let tilgængeligt på markedet. Så det var nogle af de mest kendte former for roser, som er specielle og unikke for naturen.

Forskellige typer roser Navne og farver:

1. Orange Rose:

rosetyper

Rosesorterne i Indien er i overflod, og disse smukke roser har skåret verden. Den orange rose er en Grandiflora -type med stærk en Firenze. Det lugter som et mildt frisk æble. En dyb gylden gul farve bæres inde i rosenes kronblad med en bronzy orange-rød bagside.

2. Lyserød rose:

forskellige typer roser

En lyserød rose er en af ​​de smukke roser, der kan findes i Indien. Det andet navn er det samme som ‘Bonica’. Det er en slags busk uden duft eller lugt. Den har også tolerance over for sygdomsresistente, dvs. den er fri for forgiftning. Det kan findes i nogle buskede områder i kystområderne.

3. To-tone rød rose:

rosesorter

Det er igen en rose af Grandiflora -typen, der har hvide kronblade kantet med rødt. Her betragtes rød som en dominerende farve, set fra afstand. Det ligner også funktionerne i ‘Cherry Parfait’. Duften er let duft med en eller anden buskevan. Det har også nogle mørkegrønne blade i bunden.

4. Abrikosrose:

rosetyper efter farve

De forskellige slags roser har gjort det muligt at forbedre skønheden rundt omkring. Det andet navn på abrikosrosen er ‘Drillende Georgien’. Det er en blomstertype med dobbelte eller kopper med abrikosfarve. Det er også forbundet med en stærk duft og findes i kort klatrer. Selv saft af denne rose er tilgængelig på markedet.

5. Ferskenrosen:

slags roser

Ferskenrosen byder på en fantastisk kombination af pink, orange og abrikos. Desuden kan det antages, at pink fremhæver mest. Det er af typen Floribunda med en eller anden buskevane. Den har en mild frugtagtig duft, som er meget gunstig. En kan findes i buskede områder.

6. Crimson Rose:

typer roseblomst

Det kaldes også ‘Falstaff’ med crimson farve og dobbelt bom natur. Den karmosinrøde rose anbefales af en af ​​de bedste rosenavlere David Austin. Det er en type Grandiflora -rose med en stærk duft rundt omkring. Desuden ser den rødlige farve for smuk ud på den og gør den velegnet til offentligt syn.

7. Abrikos Pink Rose:

rosenavne

Det er farverigt, som navnet antyder kombinationen af ​​abrikos og pink. Man kan også kalde det som ‘Tahitian Sunset’. Sammen med rose har den også mørkegrønne og halvblanke blade. Typen af ​​denne rose er hybrid te -sort og form er en buskvane. Det lugter af anis.

8. Coral Rose:

mest populære rosetyper

Det er en ‘Rainbow Knock Out’, som er en enkelt blomstring. Starten er givet med dyb koralrosa og slutningen sker gennem lys farve med et gult centrum. Det er også en type busk med en buskvane. Det er også fuldt resistent over for meldug og sorte pletter. Den har en let duft.

9. Rød Rose:

alle former for roser

Det andet navn på den røde rose er ‘Interama’. Det er generelt i størrelse med gennemsnittet med et klassisk rødt look. Den maksimale diameter på rosen kan være 3 tommer. Det er en type Floribunda og danner en buskvane. Det kan også bruges til at give nogen til nogle særlige lejligheder.

10. Gul rose:

liste over rosesorter

Det er en smørguldrose, der altid har vundet en pris. Det andet navn på rosen er ‘Julia Child’ med de skinnende blade. Det ser meget køligt ud, når det udsættes for sollys. Rostypen er ‘floribunda’ med en sød duft af lakrids. Desuden har den en tolerance over for sygdomsresistente.

11. Rose i flere farver:

bedste rosesorter

Denne rose har en festlig farve med blandingen af ​​orange-pink og gule farver. Den flerfarvede ejendom kaldes også ‘Mardi Gras’. Det anbefales til hække og har en pebret duft. Den gule bund af rosen ser kølig ud med 4 tommer lys orange og pink blomst, der begynder som en abrikosknop.

12. Orange rød rose:

rosetyper og farver

Det er en farvestrålende rose, der også kaldes ‘Modern Fire glow’. Det er også en blomst med dobbelte kopper med farve, der spænder mellem orange og rødt. Sorten af ​​det samme hører under Floribunda med en vis buskvane. Den er fri for blanke blade. Så det er en af ​​de mest gunstige roser.

13. Kobber Rose:

Navne på roser

Denne rose blev opkaldt efter David Austins kone og kendt som ‘Pat Austin’. Den dobbelte og kopblomstrede ejendom gør den til en af ​​de forbløffende sorter af roser, der fås i Indien. Den har en te-duftende duft, som er god for teelskere. Desuden er der intet som kobber inkluderet i blomsten.

14. Rødlig lilla rose:

roser i forskellige farver

Denne rose er berømt på grund af sin farve. Blomstens andet navn er ‘Wild Blue Yonder’. Den slutter med dyb farve og starter med rødlig-lilla nuance. Det betragtes også som en gentagen blomstrer med typen Grandiflora. Citrusduften er den bedste kvalitet af denne blomst.

15. Medium Pink Rose:

indiske rosesorter

Navnet på den lyserøde rose er ‘Elle’. Det er en kompakt lyserød blomst med forskellige nuancer af pink. Hybride te -sorten er den vigtigste blomstertype. Det har også en krydret duft, som ikke er egnet til sundhed. Det bruges også i nogle af krydderierne fremstillet i Indien.

Interessante ting om roser:

Rosetyperne i Indien er forskellige med hensyn til farve og duft, og deres interessante fakta forklares også gennem det samme. De forskellige farver kan omfatte lyserød, mørk pink, gul, orange, klassisk rød, rødlig-lilla osv. Alle er fascinerende farver og giver et iørefaldende look Bortset fra dette spænder duften fra sød til krydret. Begge har deres egne fordele på deres sted. Det er godt at sige, at hver rose er kendt med et unikt navn. Det tilrådes altid, at man aldrig bør røre eller beskadige rosen, ellers ville den miste sin værdi.

Rosetyperne er altid kun gunstige til et godt formål. Folk lægger mærke til rosens skønhedsudseende og er ligeglade med de følsomme blade. Rosens værdi ligger i de følsomme blade og deres rolle for rosenes vækst. En af de bedste roser er den klassiske røde rose, som er en type Floribunda. De fleste af de røde roser findes kun i Indien. Så prøv altid at bevare rosens værdi.