Typer af kuglepenne i Indien – 8 bedste navne til at skrive og tegne penne

Pennen er et almindeligt og tiltrængt instrument, der bruges til at skrive eller tegne. Kuglepenne har været det mest populære valg blandt mennesker for at udtrykke deres tanker og skildre deres følelser. Det var blevet muligt at bevare og kommunikere den relevante viden og information i den bedste form kun ved hjælp af penne.

Typer af penne

Pennens historie har oplevet mange ændringer i dens dannelse for endelig at blive udviklet som de bedste penne, der findes i dag. Det menes, at den første pen blev opfundet af nogle gamle egyptere. I begyndelsen brugte folk fjerpenne som et medium til at skrive og videregive oplysningerne. Over tid har der været mange sorter i typerne, og de fleste har været elsket af folket.

Typer af kuglepenne navne og billeder?

De forskellige typer penne er som følger, der passer til alle mænd og damer:

1. Quillpen:

Typer af fjerpenpen

Disse kuglepenne kan visualiseres som begyndelsen på kuglerne til brug af mennesker. Fjederpenne var en kuglepen, der er fremstillet ved hjælp af flyvefjer fra en stor fugl. Disse kuglepenne var så fremstillet, at de gjorde den perfekte udskiftning af stænglerne, der blev brugt før disse kuglepenne. I modsætning til sivkuglepenne havde disse kuglepenne en længere levetid og leverede også brugervenligheden.

Disse penne havde splittet spids og fungerede ved hjælp af begrebet kapillær handling og tyngdekraft. Disse penne debuterede på markedet mellem det 6. og 19. århundrede og blev øjeblikkeligt det vigtigste og mest populære skriveværktøj på det tidspunkt. Du kan også finde nogle af disse penne med den ældre generation, men disse bruges ikke ofte i øjeblikket.

2. Dip Pen:

Dyp pen

Disse kuglepenne ligner meget den med fjerpenne, men de har et metalspids og et håndtag for at gøre det mere behageligt. Det kan siges som en forlængelse af fjerpenne. Dippen kom på markedet i det 19. århundrede og blev et øjeblikkeligt hit blandt brugerne. Så snart disse kuglepenne blev introduceret på markedet, udskiftede de fjerpenne på den bedst mulige måde.

Disse penne skal dyppes i blækpotten, før de skrives, og det er hvad deres navn repræsenterer. Lige efter introduktionen blev disse kuglepenne kun brugt til skrivning og blev opført i kategorien professionelle kuglepenne. Disse penne bruges nu dybest set til kalligrafi, tegneserier og illustrationer.

3. Fyldepen:

Springvand

I betragtning af dille og popularitet af blækpenne blandt de indiske brugere, kom penproduktionsvirksomhederne med ideen om en fyldepen. Disse penne var et skridt foran de grundlæggende fjederpenne og dyppere i alle aspekter. Det vil ikke være forkert at sige, at fyldepenne tog konceptet med blækpen til et andet niveau.

Disse penne var så designet, at de har deres blækbeholder. Disse kuglepenne har en nib, ligesom dippenne, men bruger konceptet med blækbeholdere til at bruge blækket i det. Den første arbejdsmodel af denne pen kom på markedet i det 19. århundrede. Disse penne kører stadig hårdt på markedet og er stadig favoritter blandt mange brugere.

4. Kuglepen:

kuglepen

Den første kuglepen (1) pen opstod i 1988. De første modeller af pennen havde dog nogle problemer og blev ikke gradvist accepteret af folket. Det var senere, at der blev foretaget mange forbedringer i dets design og at pennen fik boostet. Den nye og avancerede bedre model af kuglepen blev derefter lanceret i 1938 og var et hit blandt brugerne.

Der findes mange forskellige typer kuglepenne på markedet. Hver af penne har et eller andet unikt træk i dem. Kuglepenens blæk tørrer umiddelbart efter kontakt med papiret. Disse penne fås både som dyre og overkommelige.

5. Kuglepen:

Disse kuglepenne ligner kuglepenens, men gør brug af flydende gel til skrivning. Rullepennen har glatte spidser og giver dermed en glattere og bedre skriveoplevelse. Kroppen af ​​disse kuglepenne er let, hvilket yderligere øger populariteten af ​​disse kuglepenne. Disse penne er mest populære blandt mændene, da de matcher med deres personlighed sammen med at efterlade en indvirkning på den anden person.

Det vandbaserede blæk tørrer hurtigere og efterlader derfor ikke en plet på papiret. Disse penne er designet til at levere bekvemmeligheden ved en kuglepen med et bedre og mere brugervenligt kropsdesign. Det er meget let og behageligt at holde disse penne og bruge dem til at skrive og udtrykke deres tanker.

6. Filt-tip penne:

Filtpen med deres porøse spidser kaldes også som markører. Hver markørs funktionalitet definerer de enkelte markørers blæk. Markedet er fuld af forskellige typer filtpenne, og hver har sine egne specialiteter. Disse penne var så designet, at de kan bruges som skitsepenne til børn såvel som kan bruges på whiteboardet. Du kan let finde markørerne med enten permanent blæk eller ikke-permanent blæk.

Disse farverige penne er også den bedste mulighed for at forære nogen, især til børnene. Disse penne, der har de tyndeste spidser, bruges mest til tegning, skitsering og skrivning. Penne med de bredeste spidser bruges på tavlerne.

7. Gelpenne:

sorter af gelpenne

Gelpenne er den, der styrer markedet og brugernes hjerter, lige efter deres lancering. Disse kuglepenne er en af ​​de mest foretrukne kuglepenne, der bruges af damerne, da disse leverer det bedste skrift sammen med den nødvendige glathed. Disse penne er så designet, at de drager fordel af både oliebaseret blæk og vandbaseret blæk.

Du kan også finde forskellige gelpenne i forskellige farver. Med udviklingsperioden kan du nu finde mange mini gelpenne, der er ganske ramt blandt brugerne. De mest almindelige gelpenne er i farven sorte penne, lyserøde penne, grønne penne osv. Disse penne er også den, der bruges som kontorpenne ved at tilbyde maksimal komfort og bekvemmelighed.

8. Space Pen:

Plads brugt pen

Space pen er en særlig type kuglepen, der er designet med de bedste funktioner til at ændre og fremme den eksisterende kuglepen. Disse penne er således, at de har et trykbeholder til korrekt brug af blæk sammen med at være hermetisk lukket. Disse penne kan kategoriseres som luksuspenne og bruges af nogle mennesker som deres kontorpenne.

Det mest attraktive ved denne pen er, at disse penne kan skrive i enhver vinkel, og også når der ikke er tyngdekraft. Desuden har denne pen været designet til at gøre denne pen bedre, så den kan bruges til at skrive selv under vandet.

Top 10 penmærker i Indien:

At skrive er et af de mest almindelige behov, vi alle har. God håndskrift er den væsentlige fordel, som de fleste brugere forventer af dyre penne. Man kan også forvente god skrivning ved at vælge deres penne fra de bedste mærker. Selvom mærkerne ikke nødvendigvis betyder en god pen, giver de bestemt den nødvendige sikkerhed til brugerne om kvaliteten.

Hvis du også er en af ​​dem, der foretrækker at bruge mærkepenne frem for de andre, så er her navnene på de bedste mærker, der laver nogle flotte penne. Tag et kig:

1. Cello:

Dette mærke er en af ​​de populære penprocedurer i Indien, som blev lanceret i år 1995. Du kan finde et stort udvalg i cellokuglepenne til forskellige overkommelige priser fra 5 kr. Gennem årene er mærket blevet et af favoritvalgene for den yngre såvel som den ældre generation. En af de største fordele ved denne pen er den glatte skrift, den leverer til sine brugere.

2. Reynolds:

Dette er endnu et velkendt mærke, der producerer nogle billige penne til forskellige typer brugere. Reynolds har været ret populær blandt brugerne ved at levere de fineste og mest overkommelige penne, der repræsenterer luksus. Det er et af de mest betroede mærkenavne i Indien, som også bruges af de fleste professionelle brugere.

3. Parker:

1888 begyndte med introduktionen af ​​en af ​​de mest luksuriøse penne, kaldet parkerpen. Dette mærke er ikke kun berømt i Indien, men er også et af de bedste mærker, der er berømt over hele verden. Denne pen er en af ​​de mest pålidelige penne til mænd, der definerer stil sammen med symbolet på charme. Disse penne er ikke kun gode til at holde, men de leverer også den bedste håndskrift.

4. Papermat:

Papermate er et af de mærker, der er populære blandt næsten alle slags brugere. De overkommelige Papermate -penne passer bedst til studerende såvel som til fagfolk. Disse penne kan let findes på markedet med en prisklasse, der passer til alle typer brugere. Du kan få 11 forskellige kategorier i dette mærke, og dermed kan du være sikker på at få den bedste luksus.

5. Vandmand:

Penne under mærket waterman kan være den perfekte gave til dine kære. Det vil ikke være forkert at kalde vandmandpenne som den perfekte kombination af luksus, stil og komfort. Hvis du bruger denne pen, vil du helt sikkert efterlade en indvirkning på de andre mennesker. Den komfort, disse penne leverer, er ganske enkelt uovertruffen med ethvert andet mærke. Du kan også købe disse penne online sammen med offline tilgængelighed.

6. Mont Blanc:

Dette mærke med penproduktion kom på markedet i år 1906. Mont Blanc -penne er virkelig et symbol på luksus og klasse. De tilbyder også de bedste funktioner i klassen, der repræsenterer den fornemme tilstedeværelse blandt brugerne. Det er et af de bedst sælgende pennemærker i hele verden. Disse kuglepenne falder selv om penne med højere pris og fås for 1.488 INR.

7. Pierre Cardin:

Uden tvivl er Pierre Cardin penne bare de bedste. Mærket handler om at udvikle netop penne i klassen, der er uovertruffen med deres kvalitet og komfort. Disse penne er meget populære blandt mændene, der arbejder i erhvervsindustrien. Disse leverer ikke kun den nødvendige kvalitet skriftligt, men er de bedste, når det kommer til udseende. De er virkelig et mesterværk i pennens producenter.

8. Pilot:

Pilotpen er en af ​​de ældste penne, der stadig hersker på markedet. Dette japanske firma startede med penproduktion i 1918, og nu er det blevet et af de mest betroede navne på markedet. Du kan finde flere sorter i deres pen og kan vælge den efter dit valg og personlighed. Dette mærke laver både kuglepenne til mænd og dame kuglepenne.

9. Zebra:

Zebra startede med penproduktion i år 1982. Penne blev stort set accepteret af folket og bruges indtil nu. Zebrapennene er ganske komfortable med kvaliteten og skrivekomforten. Disse penne er også overkommelige for alle typer brugere og er et af de bedste valg for studerende og andre professionelle brugere. Penne i høj kvalitet er også en af ​​de andre faktorer, der gør disse penne populære blandt brugerne.

10. Sharpie:

Mærket startede faktisk sin rejse som en enkelt permanent markørproducent og udviklede sig senere i de forskellige andre kategorier. I dag kan der findes et bredt udvalg af sharpiepenne på markedet, der er i perfekt kvalitet. Disse kuglepenne giver sine brugere flere tips og står således fornemme end de andre navne på markedet.

Typer af metal, der bruges til at lave en pen:

Sammen med de mange forskellige penne kan du også finde en stor variation i de materialer, som disse penne er formet til. Det være sig en designerpen eller en mini pen, hver af dem er lavet med det forskellige metal til at give dem de ønskede attraktioner.

Her er nogle af de mest almindelige, men alligevel populære metaller, der bruges til at lave de bedste kuglepenne:

  • Træ
  • Polystyren plast
  • Messing
  • Aluminium
  • Rustfrit stål

Ædle metaller som guld, sølv osv. Bruges også til dyre penne

De forskellige metaller, der bruges til fremstilling af disse kuglepenne, gør hver pen unik i forhold til dens stil og komfort.

Yderligere tips til valg af den rigtige pen:

De forskellige penne gør det ofte svært for folk at vælge den rigtige og bedste pen til dem. Alle mærker lancerer regelmæssigt deres smukke penne for at tiltrække brugere. Så hvis du leder efter nogle tips til at vælge den stilfulde, unikke, men professionelle pen til dig, er her nogle af tipsene til det samme:

  • Kør ikke bare efter mærker. Nogle gange kan du finde gode penne ved siden af ​​de kendte populære mærker.
  • Husk altid at definere dit budget, mens du er i humør til at vælge en designerpen til dig.
  • Vælg de fine skrivepenne, der opfylder din prioritet.
  • Uanset om du vælger de søde penne, men gør det til et punkt at være sikker på deres greb
  • Husk altid at vælge komfort frem for dit ønske om en stilfuld pen

Pennen er sindets tunge, og du vil bestemt kun vælge kvalitetspenne til dig. Er det ikke? Ydermere siges det, at hvis du vil ændre verden, så tag de øverste penne op og skriv. Lad de forskellige seje kuglepenne gøre dig sejere bare ved at være i dine hænder.

Kommenter nedenfor om den pen, du bedst kan lide. Fortæl os også historien eller hukommelsen, som du deler med den pen. Vi vil meget gerne høre om din kærlighed til de unikke kuglepenne.