10 bedste billeder af ileana D’cruz uden makeup

Ileana D’Cruz er en af ​​Syds førende skuespillerinder. Hun startede sin karriere i Telugu -film og vandt endda Filmfare for den bedste debutkvinde i Syd i år 2006. For nylig fik hun en rolle i Anurag Basus ‘Barfi!’, Som hun blev kritisk værdsat, og det gav hende Filmfare for bedst debutkvinde, i Bollywood. Skuespilleren besidder et smukt smil, har den perfekte indiske hudtone og en perfekt modellignende fysik.

Ileana D’cruz uden makeup:

1. Ileana i Casuals:

ileana D'cruz Uden Makeup

På billedet herunder ser vi skuespilleren smilende sødt til kameraet. Hun er i en overdimensioneret hvid skjorte og et par blå 3/4 jeans. Hun har et par hvide og blå sneakers på. Hun har holdt håret åbent, og på håndleddet har hun lagt det lyserøde hårbånd, som hun bruger til at binde håret.

2. Stillbillede fra en film:

ileana D'cruz Uden Makeup 2

Dette billede ser ud til at være taget fra et skud af en film. Skuespilleren ser ud til at give et udtryk i nød eller overbeviser den person, hun ser på. Hun er i en afslappet grøn top og har en slyngpose hen over sig. Hendes hår er bundet som en pony, og hendes forreste låse falder på hendes ansigt.

3. Stilfuld:

ileana D'cruz Uden Makeup 3

På billedet ser vi Ileana iført en stilfuld sort og lilla syntetisk skjorte. Hun viser sit smukke smil til kameraet og får klikket på sig selv.

4. Skudt udendørs:

ileana D'cruz Uden Makeup 4

Skuespilleren er blevet skudt udendørs, hvor hun ser på noget, og fotograferne klikker på hendes sideprofil. Hun er i en grå skjorte med sort tern på, og hun holder taljen med både hænder og smil. I bunden har hun haft et par sorte jeans på. Vi kan se et armbånd med perler på hendes højre hånd.

5. Uskyldighed:

ileana D'cruz Uden Makeup 5

Dette er et tilfældigt billede klikket på skuespilleren. Hun er iført en brun top og lange par øreringe og har også et oxideret armbånd med sorte perler på. Hendes hår holdes åbent og skilles fra to sider. Hun kigger på kameraet, og fotografen klikker på et uskyldigt billede af hende.

6. Ved begivenhederne:

ileana D'cruz Uden Makeup 7

Der blev klikket på Ileana ved et arrangement herunder. Fotografen tager et naturligt billede af skuespilleren, mens hun smiler og skubber håret tilbage. Hun er iført ternet skjorte, der har nuancer af hvidt, brunt og lilla i sig.

7. Under yogaskydning:

ileana D'cruz Uden Makeup 7

Denne snap er blevet skudt, mens skuespilleren poserer til yogaskydning. Hun er iført en himmelblå ærmeløs top, der er bundet lidt over hendes navle. I bunden har hun et par sorte gymnastikbukser på. Hendes hår er pænt bundet bagtil, og hun lukker øjnene og mediterer med hånden foldet over hovedet.

8. Tal til medierne ved et arrangement:

ileana D'cruz Uden Makeup 8

Billederne klikkes på et arrangement herunder. Hun har dækket en stilfuld sort jakke over en ternet skjorte og har et par sorte solbriller på. Hendes hår er blevet stylet i bølger. Den holdes åben og skilt fra den ene side. Hun smiler og taler til medierne og møder menneskerne rundt på en glad og livlig måde.

Læs også: Kollywood -berømtheder uden makeup

9. Ileana med et kæledyr:

ileana D'cruz Uden Makeup 9

Skuespilleren er iført en skulder mindre blå kjole og har en hundehund på skødet. Hendes hår er blevet holdt åbent og skilt fra midten på to sider.

10. Ved Priyanka Chopras fars bønnemøde:

ileana D'cruz Uden Makeup 10

Ileana var blevet inviteret til Priyanka Chopras fars bønnemøde; det er her, der blev klikket på dette billede. Hun havde haft en hvid ‘kurti’ på, der har snit lige under halsen, så den ser stilfuld ud. Hun er iført et lys sort par jeans og sandaler, der dækker hendes fødder. Hun har også brugt et par solbriller.