10 bedste billeder af Trisha Krishnan uden makeup

Indisk filmskuespillerinde og model Trisha er et af de mest bemærkelsesværdige ansigter på Tamil Cinema. Hendes indtræden i filmdom blev indledt af flere skønhedskonkurrencer, herunder Miss Madras -konkurrencen i 1999, som banede vejen for hendes stigning til berømmelse.

Med flere succesrige Tamil- og Telugu -film i hendes navn og en tre gange vinder af South Filmfare Best Actress Award, har Trisha bevist, at hun er en skønhedsdronning med hjerner. Men vi ved alle, at ægte skønhed ikke ligger i det magiske strejf af makeup og foundation. Det løber dybere og udgår fra varmen fra et smil til en behagelig personlighed. Gælder denne ring for Trisha? Lad os se på nogle af hendes billeder uden hende selv.

Trisha Krishnan uden makeup:

Naturens arbejde:

Trisha Krishnan uden makeup

Trisha er naturligvis udstyret med sødt udseende. Hendes lyse øjne definerer hendes fine træk og tilføjer en vis charme til hendes ærlige udseende. Med ungdommen på sin side kan hun meget vel gå med et makeupfrit look, når hun vælger det.

Animal Lover:

Trisha Krishnan uden makeup 2

Trishas passionerede kærlighed til dyr har set hende blive en goodwill -ambassadør for PETA. På dette billede beslutter hun sig for at blande sig med sine omgivelser på en udflugt til den australske zoologiske have, der ser naturligt smuk ud, mens hun poserer med en koalabjørn. Selv uden makeup ser hendes ansigt livligt ud, da hun gør det, hun bedst kan lide at gøre.

Filmskuespillerinde:

Trisha Krishnan Uden Makeup 3

Trisha ser slank og slank ud i denne stadig fra sin film Marmayogi. Hun kan undvære makeup, som det fremgår af dette billede uden andet end et par sorte nuancer for at få hendes sarte træk til at skille sig ud. Hendes glatte hår er den eneste ændring af hendes helt naturlige ansigt.

Venlig udflugt:

Trisha Krishnan uden makeup 4

En yngre udseende Trisha Krishnan på en ferie med venner tilbage i den tid, hvor klokkebunde og mini -håndtasker var på mode. Hendes friske ansigt er fri for enhver makeup og viser hendes ungdommelige skønhed og charmerende jeg.

Behageligt syn:

Trisha Krishnan Uden Makeup 5

Når i udlandet Trisha kan lide at gå ud af sit afslappede selv, uden spor af makeup. Det være sig i et indkøbscenter eller et akvarium, Trisha bærer bare sit smil med sig.

Fødselsdags godbid:

Trisha Krishnan Uden Makeup 6

Selv ved en lejlighed som en fødselsdag holder Trisha det enkelt med en rød top og sort bukse minus enhver makeup. Med et smil som hendes for at lyse rummet op, ser hun ud til at gøre et bedre stykke arbejde end lysene på kagen.

Som mor så datter:

Trisha Krishnan Uden Makeup 7

Endelig får vi at se fra hvem Trisha har arvet sit naturlige flotte udseende. Det er ingen ringere end hendes mor på billedet yderst til højre. Foræret med sådan naturlig skønhed og en perfekt hudfarve, behøver hun ikke at blive berørt af makeup i virkeligheden.

Uskyldig skønhed:

Trisha Krishnan uden makeup 8

Ungdommens uskyld er tydeligt fanget i dette billede af Trisha i løbet af hendes modelleringsdage. Hendes lange skinnende hår og fejlfri hud tilføjer hendes naturlige skønhed. Det er ikke underligt, at hun har flere skønhedskonkurrencetitler under sit navn.

Black Dame:

Trisha Krishnan uden makeup 8

Ser alle kvinder ikke godt ud i sort? For Trisha Krishnan ser hun fængslende ud, da hun er med lidt eller ingen makeup. Den skinnende gennemsigtige sorte bluse tilføjer gnistre til hendes smukke træk, mens det kontrasterende hvide trekantede halsstykke fremhæver hendes hals. Parret med en matchende mini -sort taske ser hun bedst ud.

Perfekt billede:

Trisha Krishnan uden makeup 9

Dette billede af Trisha taget hjemmefra fortæller dig, hvorfor hun har vundet prisen Miss Beautiful Smile ved en af ​​hendes skønhedskonkurrencer. Hendes smil gør, hvad ingen makeupbørste kan, det vil sige at manifestere hendes iboende skønhed og forføre sit publikum. Hendes lissome figur er en ekstra bonus, der får selv de enkleste outfits til at se godt ud på hende.