10 bedste Jacqueline Fernandez uden makeupbilleder

Jaacqueline Fernandez er en srilankansk skønhed, der vandt Miss Sri Lanka Universe i 2006. Hun startede sin modelkarriere efter det, og hun poserede en rolle i Bollywood i en film ‘Aladin’ med co-stars Ritesh Deshmukh og Amitabh Bachchan. Hun vandt International Indian Film Academy Award for bedste kvindelige debut for det. Jacqueline tiltrækker publikum med sit smukke ansigt og sin meget gode sans for påklædning.

Jacqueline Fernandez Uden Makeup:

1. Fanget ved en begivenhed uden makeup:

Jacqueline Fernandez Uden Makeup

På billedet herunder ser vi skuespilleren i en mosegrøn kjole med hvid i armene og i midten med brune knapper på. Hun bærer en gul taske på sin højre skulder, og hendes hår holdes åbent og falder ned fra hende fra venstre på hendes skulder.

2. Mens dans træner:

Jacqueline Fernandez Uden Makeup 2

Der klikkes på dette billede, mens skuespilleren øvede dans til et arrangement. Hun er i sportstøj, iført en grå skjorte og en jakke bundet om hendes talje. Hun har et par brune solbriller, der dækker hendes øjne, og hun løfter hende lige op for at binde den.

3. Arbejde på den bærbare computer:

Jacqueline Fernandez Uden Makeup 3

Skuespilleren smiler til kameraet, mens hun er ved den bærbare computer. Hun ses iført en ærmeløs sort top, og hendes hår er klippet bagpå og falder ned på venstre skulder og efterlader lidt puffede lokker på hovedet foran. Hendes venstre hånd har et armbåndsur i sølvkædet.

4. Trendy:

Jacqueline Fernandez Uden Makeup 4

Jacqueline har en god sans for påklædning, hvilket hun beviser på billedet herunder. Hun er iført en stilfuld hvid top, der er besat med enorme perler i gul, blå, rød, sort, havgrøn og orange. Hendes bund er dækket med smalle fit syntetiske bukser og sorte støvler. Hun bærer en grøn taske, og coveret på hendes mobiltelefon er af en lignende farve.

5. Jacqueline Med Shah Rukh Khan i lufthavnen:

Jacqueline Fernandez Uden Makeup 5

Jacqueline ses med Shah Rukh Khan i lufthavnen, da de tog deres rejse til Australien. Skuespilleren er en afslappet cremefarvet t-kort med et par hvide bukser og en sort jakke på hånden.

6. Ved et arrangement:

Jacqueline Fernandez Uden Makeup 6

Skuespilleren klikkes på et arrangement, hvor hun ser naturligt smuk ud. Hun er iført en hvid ‘kurti’ med sølvprint på, og hendes tykke hår holdes åbent og falder ned fra venstre.

7. I lufthavnen:

Jacqueline Fernandez Uden Makeup 7

Dette billede blev klikket i Mumbai -lufthavnen, da hun skulle rejse til Sydney til et arrangement. Hun er iført en sort top, der dækker halvdelen af ​​hendes arm med et sølvfarvet tryk på og et par sorte bukser. Hendes cirkulære solbriller får hende til at se trendy ud. Hun har også en sort taske med, og hendes hår er puffet og bundet som en pony.

8. Jacqueline Med Madhuri Dixit i Sydney:

Jacqueline Fernandez Uden Makeup 8

Dette er et billede klikket på Sydney sammen med skuespillerinden Madhuri Dixit. De var gået dertil til et arrangement Temptation Reloaded 2013. Jacqueline er iført en lysegrøn sweatshirt og på ørene har hun store runde øreringe på. Hendes hår er børstet tilbage og holdt åbent.

9. I The Indian Look:

Jacqueline Fernandez Uden Makeup 9

Skuespilleren er klikket i det indiske look. Hun har en fersken ‘salwar’ på, der har sting på sig grøn og lilla. Hun bærer en hvid pung på den ene hånd og hendes mobiltelefon på den anden. Hun har gyldne øreringe på ørerne, og hendes hår er skilt fra den ene side og bundet som en pony bagtil.

10. Ved et arrangement i Essel World:

Jacqueline Fernandez Uden Makeup 10

Skuespilleren taler med folk, da hun var gået til et arrangement i Essel World. Hun ser meget trendy ud i sin hvide ærmeløse top sammen med sine løse palazzobukser sammen med et stilfuldt bælte. Hun har et sort armbåndsur til venstre og hendes hår er stylet som en pony.