10 bedste Kajol Devgan uden makeupbilleder

De fleste indianere mener, at bengalier har smukke øjne; de henviser til Kajol, når de afgiver sådan en erklæring. Kajol, Tanujas ældste datter og instruktør Shomu Mukherjee debuterede med filmen ‘Bekhudi’ i Bollywood, mens hun gik i skole. Hendes første succesrige film var ‘Baazigar’ efterfulgt af forskellige familiefilm, der fik hendes påskønnelse af kritikerne. Hun har en rekord med at vinde 6 ‘Filmfares for bedste skuespillerinde’ og blev også tildelt ‘Padma Shri’ i 2011.

Kajol uden makeup:

The Bong Avatar:

Kajol Devgan Uden Makeup 1

Skuespilleren blev set ved en begivenhed og så fuldstændig Bong ud i en saree med cremefarve med gylden kant og udskrifter på den. Hun har en halskæde på, der er så lang, at den når tæt på hendes mave. Hun har en stor rød ‘bindi’ på panden, og hendes hår er stylet som en knold bagpå.

Stadig optaget fra en film:

Kajol Devgan Uden Makeup 2

Et øjebliksbillede fra hendes film ‘My Name is Khan’ fanger et stort grin på billedet, vi ser herunder. Hun er iført en sort kjole dækket med en lysere skraveret sort jakke og har en lydpotte om halsen. Hendes hår er pænt bundet bagpå som en pony.

Læs også: Karishma Kapoor uden makeup

Klikket på et arrangement:

Kajol Devgan Uden Makeup 3

Kajols side ansigt klikkede på en begivenhed, hvor hun ser på nogen og smiler. Hun er iført en ærmeløs sort og hvid stribet top. Hun har et par sølvkæder øreringe på og har sat sine rektangulære orange briller på hovedet.

Et evigt smil:

Kajol Devgan Uden Makeup 4

Skuespilleren havde et yndigt smil, der slår alle former for makeup, og blev klikket på en begivenhed uden for skærmen. Hun er iført sort påklædning og har en orange lydpotte om halsen. Hendes hår holdes åbent og virker ujævnt børstet.

Læs også: Uden makeup Shilpa Shetty

Kajol med sin søn Yug:

Kajol Devgan Uden Makeup 5

Den unge mor blev set med at bære sin søn Yug udendørs. Hun er i casuals, iført en rød ærmeløs top og et par blå jeans. De tynde indrammede rektangulære briller, der dækker hendes øjne og hår bundet som en knold på bagsiden.

Ved begivenhederne:

Kajol Devgan Uden Makeup 6

Vi ser skuespilleren i en stilfuld marineblå og brun skjorte med hvide firkantede tryk på den sammen med et par blå jeans til bundene. Hendes negle er malet i gyldne, og hun har et gyldent ur på hendes håndled. En lang gylden kæde hen over halsen og et par brune solbriller får hende til at se trendy ud.

I hendes casuals:

Kajol Devgan Uden Makeup 7

Skuespilleren blev klikket i sine casuals på billedet herunder. Hun er iført en grå t-shirt, der dækker både hendes arme fuldstændigt og et par jeans. Hun bærer en hvid taske på sin venstre skulder og ser mod kameraet gennem sine orange rektangulære briller.

Læs også: Sridevi Uden Makeup -fotos

Ved Yash Chopras bønnemøde:

Kajol Devgan uden makeup 8

Billedet klikkede på Yash Chopras bønnemøde, hvor hun er i en hvid ‘salwar -dragt’ og er iført en hvid perlehalskæde. Hun har et par rødbrune solbriller, der er indrammet i gyldne og holder etuiet til solbrillerne på hendes venstre hånd sammen med sin mobiltelefon.

I det fri i Mumbai:

Kajol Devgan Uden Makeup 9

Kajol var sammen med sin mand, Ajay Devgan udendørs i Mumbai, da hun ikke forventede pludselige blink, der skabte et billede, hvor hun fik øjnene til at falde et øjeblik for at undgå kameraets lys. Der blev klikket på hende iført en hvid top, der dækkede hendes hals og en sort og hvid stribet stjal omkring det. Hun har det samme par solbriller, som ses på billederne ovenfor, og bærer en gul taske.

I en lufthavn:

Kajol Devgan Uden Makeup 10

Et billede klikkede, mens Kajol talte over telefonen i Jaipur lufthavn. Hun var iført en løs sandfarvet syntetisk skjorte, gemt i et par blå jeans. Hun har et hårbånd, der dækker hendes hår og et par sorte solbriller. Hendes venstre hånd var optaget af en rød pose.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80