10 bedste Kangana Ranaut uden makeupbilleder

Den krøllede hår, fair Kangana Ranaut er en Bollywood -skuespillerinde, der debuterede med sin film ‘Gangster’ i 2006. Hun havde handlet enormt godt og opnået anerkendelse fra kritikerne for hendes birolle i filmen Fashion, hvor karakteren hun spillede var af en deprimeret model. Hun vandt Filmfare og National Film Award for det.

Kangana Ranaut uden makeup:

1. Stilfuld i Casuals:

Det første, der fanger øjet, er hendes tykke krøllede hår, der dels er farvet i sort og dels i brunt. Hun er iført en hvid t-shirt med mærkenavnet skrevet på den. Hun er iført en kort blå buks og har et sort slynge -brag, som har aftryk af gråt på sig.

Kangana Ranaut uden makeup

2. Sved i gymnastiksalen:

Der blev klikket på skuespilleren, mens hun sveder i gymnastiksalen. Hendes læber er stumpede på en måde, der ser ud til at hun ånder ud. Skuespilleren er iført en sort t-shirt og et par gymshorts i bunden. Hendes fødder er dækket af et par røde og hvide sneakers.

Kangana Ranaut uden makeup 2

3. I Casuals:

Billedet herunder fanger skuespillerens naturlige skønhed, hendes smil. Hun ses iført sort top og et par blå korte bukser. Hun har en brun slyngpose hen over maven, og hun holder et glas drink på sin højre hånd.

Kangana Ranaut uden makeup 3

4. Tom-Boy Looks:

Kanga er i et tom-boy-look på billedet herunder. Hun er iført en grå top dækket af en jakke af Gap og har en lyseblå slyngetaske. Hun har et par sorte solbriller på og også en hvid kasket omgivet af et sort strippet stofmateriale og en sløjfe i siden. Hun ser fast på kameraet, og hendes hænder er låst i lommen.

Kangana Ranaut uden makeup 4

5. Sportstøj:

Kagna var iført en syntetisk fuldærmet t-shirt fra Nike, som var i himmelblå farve. I bunden havde hun haft et par hvide smalle bukser på og havde en sort slyngpose hen over sig. Hun har holdt sit krøllede hår åbent, som ser lidt rodet ud, men passende til hendes afslappede påklædning.

Kangana Ranaut uden makeup 5

6. Grå og sort kjole:

Smilede væk til siden og viste sine hænder mod kameraet sandsynligvis for at undgå et klik, men det kunne ikke forhindres. Kameraet havde gjort det nødvendige. Skuespilleren ses iført en kjole i grå og sorte kontrastfarver med hjerter trykt på. Hun har også et gråt skuldertræk over sig og en blå slyngpose hen over hende, fra venstre skulder til hendes talje til højre. Hun har et trendy par katteøjede briller på, og håret er rettet og skrevet op som en knold bagpå.

Kangana Ranaut uden makeup 6

7. Bedårende smil:

Kangana er iført en sort top, og hendes hår bliver skubbet tilbage med et hårbånd. Hun hviler hovedet på sin højre hånd, og hun kigger på kameraet og præsenterer sit adorale smil, som får billedet til at se sødt ud.

Kangana Ranaut uden makeup 7

8. Formaler:

Der blev klikket på billedet ved en begivenhed, da Kagna ses iført en helærmet syntetisk skjorte i violet, der er gemt i hendes sorte shorts. Hendes krøllede hår holdes åbent og falder ned på to sider af hendes skuldre.

Kangana Ranaut uden makeup 8

9. Flaunting Her Tattoo:

Billedet herunder blev klikket bagfra, og hendes ansigt ses fra højre side. Hun har en hvid top på og har klippet sit krøllede hår op som en bolle for at prale af sin tatovering lige under nakken.

Kangana Ranaut uden makeup 9

10. Bare casuals:

Et seriøst blik klikker på skuespilleren, mens hun er i casuals iført en pink top og et par blå jeans. Hendes krøllede hår holdes åbent på en sædvanlig måde.

Kangana Ranaut uden makeup 10