10 bedste Rani Mukherjee uden makeup -fotos

Det er en velkendt kendsgerning, at næsten alle berømtheder altid er under kontrol med det tøj, de bærer, de fremtoninger, de skildrer, og de mennesker, de bliver set med. Rani Mukherjee, den engang proklamerede dronning af Bollywood, havde alt for sig. Hun var den ubestridte kassemester, der slog hits næsten hvert år. Hun kom også i offentlighedens øjne for nogle af hendes optrædener med sine mandlige medstjerner.

Men hendes evne til at udnytte sine følelser og levere en fantastisk præstation sammen med nogle af de bedste skuespillere i hendes generation gjorde hende til et kendt navn. På trods af hendes nuværende mangel på roller og sjældne optrædener på skærmen, vil hun altid blive husket for de store smukke øjne såvel som sit lange hår og upåklagelige stil, som hun bar med yderste ynde og velstand.

På trods af at hun er blevet set uden make-up ved en del lejligheder, har hun alligevel formået at bevare den poise og ynde, hun er kendt for.

Rani Mukherjee Uden Makeup:

Vinterlooket:

rani mukherjee uden makeup

Rani ses her med en overdimensioneret, men meget stilfuld parka, der komplementerer hendes lyse øjne perfekt. Hendes øjenbryn og hår vedligeholdes upåklageligt, og på trods af at hun ikke har nogen makeup på, formår hun stadig at udstråle en bestemt slags glød, der gør hende slående. Hendes træk vises på skærmen, især hendes sidde kindben.

Farverig Rani:

Rani Mukherjee Uden Makeup 2

Rani ses her med en lysegul tee, der fremmer harmoni. Ironisk nok er hendes træk i perfekt harmoni med hinanden og udsender en særlig glød. På trods af at hun ikke har nogen makeup og i afslappet påklædning, ser hun stadig værdig og elegant ud på en diskret måde. Hendes hvide armbåndsur tilføjer også et strejf af klasse til hendes outfit.

Kaskaderende hår:

Rani Mukherjee Uden Makeup 3

Bortset fra et smukt smil er Rani også kendt for sine lange låse, som hun vedligeholder rigtig godt. Efter at være blevet feliciteret i lufthavnen, formår Rani, trods ingen makeup overhovedet, at lyse skuddet op med sit strålende smil. Den almindelige hvide top og hendes designertaske er et perfekt supplement til hendes mørke træk. Den orange krans tilføjer også lidt pop til hendes garderobe.

Det intelligente udseende:

Rani Mukherjee Uden Makeup 4

I dette billede kanaliserer Rani sin intellektuelle side, mens hun sætter sig i en ventende bil. På trods af at hun ikke har makeup, udstråler hun stadig varme med sit smukke smil. Detaljerne om, hvad der synes at være en kurti, er fantastiske og får hende til at se godt ud. Hendes velplejede negle er blevet filet godt og er godt vedligeholdt.

Rosenrød:

Rani Mukherjee Uden Makeup 5

Rani forbløffer absolut i denne røde trøje, som hun tager på dette fotografi fra sine tidlige dage som kvindelig skuespiller. Trøjen tager perfekt form af hendes svelte figur og fremhæver hendes gode fysik. Hendes smil er som altid et særpræg, som hun altid sporter uden fejl.

Casual Chic Rani:

Rani Mukherjee Uden Makeup 6

Intet udstråler komfort som en flot sportsjakke. Rani dropper sin smukke saris for denne sorte fløjl og grå jakker, som hun dyrker med et smil. De øreringe, hun har på, er meget klassiske og tilføjer et strejf af gnistre til hendes påklædning.

Sporty Rani:

Rani Mukherjee Uden Makeup 7

Rani går en morgentur i et sødt ensemble, der er meget piget, men funktionelt på samme tid. Kombinationen af ​​pink, blå og brun supplerer hendes hudfarve godt. Det tilbagetrukne hår fremhæver også hendes fantastiske træk, som hun derefter fuldender med et skævt smil.

Rani & Paparazzi:

Rani Mukherjee Uden Makeup 8

Paparazzi kan ikke lide andet end at få et glimt af en stjerne. Rani, iført en meget sød stjernemotivhue, ligner at hun er klar til at kalde det en nat. Specifikationerne er også et godt tilbehør.

Stilfulde overalls:

Rani Mukherjee Uden Makeup 9

Rani ses med en sød sort overall. De store briller passer perfekt til hendes ovale ansigt. Det strålende smil er aldrig malplaceret.

Fitness Freak:

Rani Mukherjee Uden Makeup 10

Rani er også kendt for at være en fitnessfreak. Hendes dedikation til yoga er en af ​​hovedårsagerne til, at hun er tonet. Motion holder også hendes hud glødende, sagde hun engang.