10 billeder af Allu Arjun uden makeup

Telugu Cinema megastjerne, Allu Arjun, er en af ​​de berømte indiske skuespillere gennem tiderne. Han har arbejdet i nogle af de bedste tamilske film, der nogensinde er produceret og er berømt for sine actionscener og iøjnefaldende dialogleverancer. Hun har et anstændigt ansigt med en fantastisk fysik. Der er få mennesker, der tror, ​​at han handler om at make -up room touch ups og ikke ser godt ud faktisk. De fakta, der skal diskuteres i denne artikel, er tiltænkt disse mennesker. Nogle af de bedste makeupfrie billeder diskuteres nedenfor.

1. Studen:

allu arjun uden makeup

Allu Arjun er bestemt også en stud på skærmen og uden for skærmen. Han ser også ret flot ud og har en anstændig ansigtsstruktur. Han ser godt ud med mellemlangt hår og kan stadig imponere sine fans uden at have makeup på. Dette er en af ​​de bedste Allu Arjun uden make -up billeder nogensinde.

2. På et pressemøde:

Allu Arjun @ Rudrama Devi Film Succes Meet Stills

Allu Arjun blev snappet uden at have nogen makeup, da han deltog i et pressemøde. Han er en af ​​de smukkeste skuespillere i den sydindiske filmindustri, og folk kendte ham også for sin pludselige visning af makeup-fri eksponeringer.

3. En gammel snap:

Allu Arjun uden makeup 3

Dette er et gammelt billede af Allu Arjun, hvor han med største tillid viser sit ansigt uden makeup. Han tøver bestemt ikke med at vise sin naturlige skønhed frem. Man kan snarere sige, at denne skuespiller er en af ​​de mest fantastiske skuespillere nogensinde.

4. Snapped ved en begivenhed:

Allu Arjun @ Racha Audio Release Function Stillbilleder

Allu blev set nyde ved et arrangement. Denne skuespiller holder sit ord og er temmelig loyal over for sine fans. Han er meget dygtig. Han bruger ingen skønhedsprodukter, når han er af scenen. Selv når han deltager i en filmbegivenhed, bekymrer han sig ikke rigtig om sin ansigtsappel. Det er det, der gør ham smuk af indersiden.

5. Macho Look:

Allu Arjun uden makeup 10

Dette er et fantastisk billede af hele tiden, der lokker Allu Arjun med sit ansigt uden makeup. Her kan vi se denne mands skønhed sammen med alle hans fysisk imponerende vinkler.

 

6. The Angry Still:

Allu Arjun uden makeup 6

Dette er et virkelig fantastisk billede af Allu. Det er et stillbillede fra en film. Der synes ikke at være nogen makeup i ansigtet på denne hunk. Han ser stadig ret smuk ud og gør scenen til en fantastisk.

7. Ved en salgsfremmende begivenhed:

Allu Arjun uden makeup 7

Allu Arjun blev set for at promovere et sodavandsmærke i Hyderabad. Han tøvede ikke med at vise sit ansigt uden makeup og holdt sig rolig og smilede til kameraet, da de skød kraftigt med deres kameralinser.

8. The Serious Still:

Allu Arjun uden makeup8

Dette er endnu et tiltrækkende Allu Arjun uden makeupbillede. Her ser han lidt seriøs ud sammenlignet med de foregående og ganske tillokkende også, selvom han ikke bærer noget skønhedsprodukt i ansigtet. Dette billede vil forhåbentlig overtale folk til at lede efter flere Allu Arjun uden makeupbilleder frem for bare at søge efter Allu Arjun makeup -billeder.

9. Han er en far:

Allu Arjun uden makeup9

Allu Arjun er far nu, og dette er første billede af ham med sit første barn. Dette billede afslører også Allu’s grove og ægte ansigt. Men en ting kan ikke nægtes, at denne fyr har mod til at vise sit naturlige ansigt frem for sine tusinder af fans.

10. Med fansen:

Allu Arjun uden makeup 5

Allu var mere end glad for at tage nogle billeder med sine kærlige fans en dag. Han holdt sig til den afslappede tøjstil, men så stadig ret stilfuld ud. Det handler om hans naturligt dragende ansigt.

Denne artikel viser, hvor smuk en skuespiller kan være. Disse celebs handler ikke kun om makeup. Nogle af dem har virkelig smukke ansigter, der er begavet til dem på fødselstidspunktet, som Allu. Folk burde sætte pris på dem, fordi de er modige og ærlige nok til at vise deres ansigt uden makeup.