10 billeder af Amanda Seyfried uden makeup

Amanda Seyfried er født i 1985 og er en amerikansk skuespillerinde for de fleste, men hendes musik har også tiltrukket opmærksomhed og påskønnelse fra offentligheden. Hun har et stort antal fans, og de elsker hende af gode grunde. Blot 30 år gammel har hun lavet alsidige genrer af film og stået højt gennem anmeldelserne. Der vides ikke meget om hendes personlige liv, bortset fra at hun er et normalt menneske under det hårde udseende og lider af sceneskræk før hver livsforestilling. Hendes panikanfald er også kendt, som hun har modtaget bred opbakning til.

1. Det genert smil:

amanda seyfried uden makeup

En bundet brunette hestehale, som selvfølgelig passer hende godt. Desuden har hun sit sædvanlige smil fastholdt og kigger lige på kameraet. Outfittet er afslappet, og hun ser smuk ud selv uden det mindste penselstrøg på hendes hud.

2. Det afslappede look:

Amanda Seyfried uden makeup 2

Selv uden glitterne i tinselbyen er Amanda Seyfried en ganske stjerne. Se på hende, gå med den persona og ingen makeup -tillid, mens de fleste af os kæmper for at skjule vores ufuldkommenheder. Hendes hår ser ud som om hun trådte ud af sin søvn, smuk ikke desto mindre.

3. Solglas og smil:

Amanda Seyfried uden makeup 3amanda seyfried uden makeup