10 billeder af Emma Roberts uden makeup

Emma Rose Roberts eller bare Emma Roberts er en af ​​de mest berømte sangere og skuespillerinder nogensinde. Hun er en teenage -crush, og hun ser også så smuk ud i virkeligheden. Hvilket betyder, at denne kvinde kan se den samme smukke ud, selv når hun ikke har nogen makeup i ansigtet. Denne artikel bringer dig nogle af de bedste billeder af Emma, ​​som viser dig, hvordan denne pige ser ud i virkeligheden bare for at fremvise sin naturlige dragning. Disse billeder viser, at Emma kan se næsten det samme ud, når hun river den bunke makeup, der hovedsagelig blev lagt under hendes filmscener, af.

1. The Fair Beauty:

emma roberts uden makeup

Den amerikanske skuespillerinde og sangerinde har virkelig et sødt ansigt, og hun kan godt lide at dyrke sport, da hun er helt klar over sin naturlige skønhed og er sikker på, at folk kun kan lide hende på den måde.

2. Post shopping scener:

Emma Roberts uden makeup 2

Du gør en forskel, når du bringer dig et naturligt ansigt foran folk, der er interesserede. Dette billede inspirerer på en måde folk til at bære det samme uden makeup -ansigt, selv når hun ikke har noget makeup -ansigt.

3. Shopping scener:

Emma Roberts uden makeup 3

Emma har et virkelig sødt outfit her og har ingen makeup på ansigtet. Dette kan siges at være et af de bedste Emma Roberts uden makeupbillede, bare fordi Emma har sit helt autentiske ansigt her. Hun ved godt, hvordan hun kan prale med den naturlige dragning.

4. LAX Scener:

Emma Roberts uden makeup 4

Emma blev snappet i Los Angeles lufthavn med nul makeup i ansigtet. Denne kvinde kræver sandsynligvis ingen hjælp fra skønhedsproduktmærkerne til at forskønne sig selv. Hun blev født smuk og vil altid se sådan ud, uanset hvor meget hun ældes.

5. Morgenritualer:

Emma Roberts uden makeup 5

Emma Roberts blev set ved at forlade Starbucks efter at have taget sin daglige dosis kaffe. Dette billede er ganske specielt, da det også viser Emmas naturlige ansigt, selv når hun ikke har nogen makeup i ansigtet. Dette er sandsynligvis et af de bedste billeder, du nogensinde vil komme igennem, når du leder efter Emma Roberts uden makeupbilleder.

6. Ubekymret skønhed:

Emma Roberts uden makeup 6

Denne bekymringsløse holdning er det, Emma fremmer mest af tiden, og det er faktisk piger i hendes alder for at vise deres naturlige ansigt frem. Dette er sandsynligvis et af de smukkeste billeder af Emma, ​​som viser den virkelige side af Emmas ansigt. Det er ganske imponerende, og flere kvinder bør overveje dette look mere egnet til dem.

7. Den yndige skønhed:

Emma Roberts uden makeup 7

Emma blev igen set vugge et smukt outfit. Hendes udseende og påklædningsfornemmelse får hende til at ligne en dukke i det virkelige liv. Den eneste forskel er, at hun ser ud til at se sådan ud uden makeup.

8. Billedet med og uden makeup:

Emma Roberts uden makeup 8

Hvis du er fodret med at se på Emma Roberts makeup -billeder, så er det tid til at give dine øjne den visuelle godbid af den faktiske skønhed i Emmas ansigt. Dette med og uden makeup -ansigt er godt nok til at imponere næsten alle derude, selv haderne.

9. The Nerd Look:

Emma Roberts uden makeup 9

Dette særlige nørd -look af Emma er ret sødt. De fleste piger er ikke i stand til at bære den så smuk som Emma, ​​da de alle ikke er begavet med naturlig skønhed.

10. Det beskårne udseende:

Emma Roberts uden makeup 10

Emma ser helt OK ud med denne nye frisure. Hun kan bære næsten alt, da hun har den naturlige dragning, som de fleste kvinder mangler. Makeup får ikke jobbet gjort, hvis du vil prale med din naturlige skønhed.

I denne artikel har vi givet dig nogle af de fineste billeder af Ellie, der har sit helt naturlige ansigt uden nogen form for tøven. På alle billederne ser hun godt ud, og disse er nogle af de fineste derude, ifølge fansene. Og da fansene aldrig tager fejl, kan du lige så godt indrømme, at hun faktisk er smuk.