10 billeder af Nargis Fakhri uden makeup

En tidligere amerikansk model og talentfuld indisk skuespillerinde, Nargis Fakhri behøver ingen introduktion. Skuespilleren debuterede i Bollywood i 2011 i filmen ‘Rockstar’ overfor den super talentfulde Ranbir Kapoor. Lige siden hendes første film skilte Nargis Fakhri sig ud for sin karakteristiske skønhed og charme. Der var ingen tilbageblik til skuespilleren, og hun medvirkede i film som ‘Madras Cafe’ og ‘Main Tera Hero’. Hun fik også en birolle i en Hollywood -film ‘Spy’ udgivet i 2015. Bollywood -karrieren til Nargis Fakhri ser meget lovende ud, og skuespilleren er blevet underskrevet under nogle af branchens prestigefyldte bannere.

Smukke billeder af Nargis Fakhri uden makeup:

I indlægget deler vi nogle af sjældne billeder af Nargis Fakhri uden makeup, der kun fremhæver hendes naturlige skønhed.

1. En skønhed er altid en skønhed:

Nargis Fakhri uden makeup 1

Dette billede af Nargis Fakhri uden makeup viser, at skuespilleren ikke hele tiden har brug for makeup for at se smuk ud. Dette nørdige udseende af hende spottet på et offentligt sted viser hende som en pige ved siden af, meget anderledes end hendes personlighed på skærmen.

2. Cool Chic:

nargis fakri uden makeup2

Nargis Fakhri er ikke en af ​​de Bollywood -skuespillerinder, der er besat af makeup. Skuespilleren er modig nok til at dele billeder af hendes sans makeup med sine fans. Dette Nargis Fakhri no makeup -foto bekræfter, at hun er smuk indefra og ud.

3. Bollywood Bombshell:

nargis fakri uden makeup 3

Nargis Fakhri kan forblive sanselig og smuk selv uden sit makeup -kit. Skuespilleren, der aldrig så tilbage efter sin første Bollywood -periode i Imtiaz Ali -instruerede filmen ‘Rockstar’, ses her iført en blå ternet skjorte og jeans, uden enhver makeup. Alligevel får hun dig til at hvile.

4. No-Makeup Selfie:

nargis fakri uden makeup 4

Nargis Fakhri har brudt den stereotypiske konvention om indiske heltinder for altid at se godt ud. Skuespilleren blev fed ved at dele et billede af hende lige inden sengetid. Ja, hun ser træt ud, og der er mørke rande under øjnene, men hvem gør det ikke i slutningen af ​​en trættende dag. Et stort bifald til hendes tro på ‘Elsk mig for den jeg er’.

5. The Morning Blues:

nargis fakri uden makeup 5

Dette billede af Nargis Fakhri uden make -up viser, at skuespilleren nipper til sin kaffe om morgenen lige før et skud. Den uskyldige er hendes ansigt, og gnisten i de dejlige øjne er alt, hvad hun har brug for for at skille sig ud blandt de andre Bollywood -divaer. Denne diva kræver bestemt ikke nogen makeup for at se smuk ud.

6. The Stunner:

nargis fakri uden makeup 6

Dette billede af Nargis Fakhri sans for enhver makeup får dig til at genoverveje, at makeup virkelig er nødvendig for en kvinde til at se smuk ud. Hun ser smuk ud i denne orange kjole og ses kun iført en dåse glans på læberne.

7. Pigen ved siden af:

nargis fakri uden makeup 7

I dette Nargis Fakhri uden make -up billede ses skuespilleren stå ved siden af ​​sin ven på et offentligt sted. Hendes ansigt ser så sødt ud som nogensinde, selv uden spor af makeup. Håret er perfekt flettet, og vi elsker bestemt denne afslappede pige ved siden af.

8. Med hendes helt:

nargis fakri uden makeup8

Dette er endnu et billede uden makeup af Nargis Fakhri, hvor skuespilleren ses tage en selfie med sin co-star Varun Dhawan. Kendiserne er kommet for at promovere deres billede ‘Main Tera Hero’, og de efterlyser fansene fuldstændigt med deres charme og gådefulde persona. Det, vi elsker mest på dette billede, er hendes så perfekte pout.

9. Drømmeren:

Nargis Fakhri uden makeup 9