10 billeder af Saif Ali Khan uden makeup

Saif Ali Khan er en berømt indisk filmskuespiller, der blev producer. Han startede sin skuespillerkarriere i 1992 i Yash Chopra direkte d -filmen ‘Parampara’. Skuespilleren medvirkede i flere film efter det, men han smagte først succes og berømmelse i 2001 i filmen ‘Dil Chahta Hai’. Saif Ali Khans karriere har været en rutsjebane, og han har modtaget 6 Filmfare Awards, en National Film Award og endda en Padma Shri Award i hele denne filmiske karriere. her bringer vi dig det bedste fra Saif Ali Khan uden makeup -billeder, der får hans kvindelige fans til at savle endnu mere over ham.

Saif Ali Khan uden makeup:

1. Den fede fyr:

Saif Ali Khan uden makeup

Saif Ali Khan er blandt de få Bollywood -skuespillere begavet med naturligt godt udseende. Udover godt udseende har han også en god sans for stil, som det ses i dette Saif Ali Khan uden makeupbillede, hvor skuespilleren blev fotograferet i orange shorts og hvid skjorte.

2. Saifeena opdaget sammen uden makeup:

saif ali khan uden makeup2

Dette billede af Kareena Kapoor og Saif Ali Khan uden make -up blev taget lige efter deres bryllup, da de var på vej til Saifs forfædres hjem. Duoen så fantastisk ud sammen, nok til at paparazzierne kunne komme og fotografere dem sammen. De nygifte blev også ledsaget af deres venner og familier.

3. Afslappet efter ferien:

saif ali khan uden makeup3

Saif Ali Khan sammen med Kareena Kapoor blev fotograferet sammen, efter at parret vendte tilbage til Mumbai efter ferie i Paris. De forventedes at binde bryllupsdagen i slutningen af ​​året. I denne Saif Ali Khan ingen makeup billede han er afslappet klædt i spor og t-shirt og er iført en blå kasket. Parret så bestemt ud til at have det rigtig godt.

4. Ingen mærke til ydeevne på skærmen:

saif ali khan uden makeup4

Saif Ali Khan blev fed ved at erklære at gå naturligt for sin rolle i filmen ‘Bullet Raja’. Skuespilleren foreslog at blive naturligt solbrændt for rollen som en landlig gangster. For at få den naturlige brunfarve sad Saif angiveligt udenfor om eftermiddagen hver dag. Filmen klarede sig ikke særlig godt i billetkontoret, men vi elskede Saif Ali Khans naturlige udseende.

5. Det skæggede udseende:

Saif Ali Khan Uden Makeup.5

Saif Ali Khan kaste sit glatbarberede look og valgte dette skæggede look. Skuespilleren ser mere smuk ud selv med sit skæg lidt hvidt. Han er en af ​​de få skuespillere, der bliver mere og mere populær blandt hans kvindelige fans for hvert år, der går.

6. The Long Locks:

saif ali khan uden makeup 6

Saif Ali Khan blev kritiseret for sit valg af karakterer i sine sidste par udgivelser. Skuespilleren holdt et pressemøde og dukkede op uden at have nogen makeup på. Han blev citeret for at fortælle, at han igen vil forsøge at lave meningsfulde film som ‘Hum Tum’ og ‘Parineeta’. Hans naturlige flotte udseende viste sig, og vi elsker hans lange hår, lige over hans skuldre.

7. Bollywood hotteste par:

saif ali khan uden makeup 7

Saif og Kareena supplerer hinanden ser meget godt ud. Her blev Saif Ali Khan uden makeup opdaget med Kareena Kapoor ved en reklamebegivenhed. Kemien mellem dem er tydelig, lige så tændt som under deres tidlige frieridage. Vi er helt vilde med Saifs briller, der får ham til at se ubesværet cool ud.

8. Glemte minder:

saif ali khan uden makeup8

Dette er et billede af Saif Ali Khan uden makeup taget med sin tidligere kone Amrita Singh. I sine tidlige dage havde skuespilleren et billede af en sød og romantisk fyr. Saifs ægteskab med Amrita varede i 13 år, og skuespilleren er nu lykkeligt gift med Bollywood -skuespillerinden Kareena Kapoor.

9. Flotte søskende:

saif ali khan uden makeup9

Saif Ali Khan og hans søster Soha Ali Khan arvede et godt udseende fra deres forældre Sharmila Tagore og sent Mansoor Ali Khan Pataudi. Bror-søsteren, der er fra en kongelig familie, kan skille sig ud i deres billeder uden makeup. På dette billede er Saif klædt i blå for at dræbe!

10. Det seje par:

saif ali khan uden makeup 10

Saif og Kareena ser unægtelig for godt ud sammen. Parret blev set på ferie sammen i Goa. Saif Ali Khan uden makeup så ubesværet sej ud i sort t-shirt og grå spor. Med Kareena Kapoor uden enhver makeup, der ser smuk ud, i armen, behøver vi ikke at sige meget om dette billede.

Disse var de bedste fra Saif Ali Khans offentlige fremtræden uden at have nogen makeup på. Med godt udseende ligner ham, der plejer makeup?