10 Cardi B uden makeup -look er blevet ret viral

Cardi B er en berømthed på A-listen, der er ret berømt for sine sange, tekster og rapperevner. Mens de fleste af sådanne unge berømtheder og personligheder i vid udstrækning vogter deres personlige liv, har denne skønhed været ganske vokal og ægte før kameraet. Cardi b uden makeup-øjeblikke bliver ofte postet af hende selv på sociale mediekonti, hvilket ofte giver hendes fans et glimt af hendes virkelige liv og den rigtige rutine. Hendes sande jeg er ikke beskyttet mod hendes tilhængere, og vi elsker ret meget den måde, hun er modig og ægte på for flere sådanne millioner af mennesker over hele kloden.

Cardi B Uden Makeup Fea

10 Cardi B uden makeup Uigenkendelige øjeblikke:

I dag afrunder vi flere sådanne øjeblikke, og det virkelige liv i cardi b uden makeup ser i disse ti rå og ufiltrerede billeder!

1. Real Life Reality:

Cardi B uden makeup 1

Cardi b er kendt for at være for fed og modig foran kameraet. Dette ingen makeup -look af Cardi b er indsendt af hende selv på hendes sociale mediekonto. Kan du tro det? Mens hun viste sin rutine i det virkelige liv på twitter, afslørede berømtheden hende ingen makeup -øjeblikke, faktisk med uklare øjenbryn! Hun har absolut ingen makeup på, og vi skal bifalde hende for disse færdigheder og rå, ufiltrerede øjeblikke! Ikke mange kan afsløre sådanne virkelige øjeblikke foran kameraet som hende.

2. Glade øjeblikke i sociale medier:

Cardi B uden makeup 2

Så meget som hun er modig og modig, er hun også en ganske glad person. Hun har helt forbindelse til sine følgere og deler alle opdateringer religiøst i sine sociale medier. Dette Cardi uden makeup -billede er tro mod sig selv; hun ses dele glade meddelelser og sange om sit album i sociale medier, mens hun sender denne video! Vi elsker hende ret meget for det naturlige jeg!

3. The Funky Glam Look:

Cardi B Uden Makeup 3

Ved du, at Cardi også elsker at lege med sit udseende? Dette billede af hendes glammede funky look i den smarte hårstil er ingen naturlig kombination at gå med. Men hun formår at bære det meget godt. Udover hårlooket ses Cardi uden makeup på dette billede, bortset fra lille lipgloss. Hvad synes du om hendes udseende her?

4. Øjeblikke med hendes fans:

Cardi B uden makeup 4

Endnu et dejligt billede af berømtheden uden makeup. Her ser vi hende ligge på sengen og tale med sine fans via en video. Hendes smukke krøllede frisure tilføjer ganske meget skønhed på trods af hendes udseende uden makeup. Ydermere ser hendes hud super ren og lys ud. Vi er imponeret over hendes hudplejerutine. Når vi sammenligner Cardi b med og uden makeupbilleder udenfor, ser vi ikke den store forskel!

5. Op, tæt og personligt:

Cardi B uden makeup 5

Her er endnu et tilfældigt billede af berømtheden uden makeup -look. Paparazzi har klikket på hende under hendes udflugt med familien, og hun ser smuk ud, selvom hun ikke har sminket sig. Hendes trætte og udmattede ansigt kan ses på dette billede, men alligevel virker hun meget naturlig og smuk!

6. Vacay -looket:

Cardi B uden makeup 6

Her ses Cardi B i sit billede af ferietilstand. Hun er ægte og naturlig i dette billede med klar og almindelig hud. Hun er også uden makeup og paryk. Vi er ret vilde med hendes naturlige hårlook. På trods af intet kunstigt udseende og produkter beundrer vi den måde, hun passer på og vedligeholder sin hud og hår meget godt!

7. I bilen:

Cardi B Uden Makeup 7

Cardi B spilder ikke et øjeblik i forbindelse med sine fans. Hun rejser i bilen til et program, og hun bruger denne gang til at sende og tale med sine følgere. Hendes naturlige look uden makeup på ses her, og hun beviser igen og igen, at kunstigt udseende ikke generer i den virkelige verden. Hun er ikke iført makeup eller hudplejeprodukt på dette billede, undtagen den naturlige fugtighedscreme. Inspirerende!

8. Dyreelsker:

Cardi B uden makeup 8

Cardi B elsker dyr. Hun går endda ind for beskyttelse af deres liv og rettigheder. Set her poserer hun med havdelfin i løbet af sin ferietid. Vi kan se, hvor meget hun elsker og elsker dem absolut uden filter. Dette billede er så hjertevarmende og kan skildre hendes virkelige natur overfor andre væsener!

9. Smukt i rødt:

Cardi B uden makeup 9

Her kommer endnu et billede, som Cardi B selv har lagt ud på sociale medier. Hun ses tale med sine tilhængere iført en fed rød tanktop. Vi ser hende også ganske rå og ægte på dette billede med bar ansigt og løst hår. Hun ses endda iført en sød næsering i denne. Vi er beundrede over hendes naturlige udseende. Hvad synes du?!

10. Mor-datter Tid:

Cardi B uden makeup 10

Sidst men ikke mindst, her kommer Cardi B uden makeup -look med sin datter. Hendes moderlige pligter omfatter slet ikke, på trods af at hun har super travlt eller arbejder som altid. Hun har taget sin datter med til det arrangement, hvor hun skulle deltage, og vi kan se hende i sandeste form. Dejligt og smukt!

Yderligere tips:

Da hendes sminkede udseende cirkulerer på internettet, kan vi se hende med en lys og naturlig hud på de fleste billeder. Hvis du undrer dig over, hvordan hun altid er i sådan en smuk form, handler det om at passe godt på huden. Her er et par tips fra os.

  • Sørg altid for ikke at springe på fugtgivende hud og hår. Den hydratiserede og godt fugtede hud kan være sund og skinnende.
  • Brug ikke for mange kemiske produkter, og prøv at få økologisk.
  • Arbejde med rengøring og toning af ansigt hver dag uden fejl.
  • Hvis du bruger makeup regelmæssigt, skal du gøre det til et punkt at rense ansigtet grundigt og rense det pænt ved slutningen af ​​dagen. Sov ikke med makeup på!
  • Yderligere, sov godt. Lev et stressfrit liv, som kan vises med klar og sund hud!
  • Har en sund kost. Godt protein og fiber kan også føre til sund hud.

Med disse Cardi B uden makeupbilleder er vi alle ret inspirerede af at passe på og få vores hud til at føle sig rigtig. Vi skal leve et sundt liv, som ikke kun omfatter fysisk sundhed, men også hud og hår! Hvad tænker du! Lad os vide!

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Hvem er Cardi B Makeup Artist?

Svar: Erika La er makeupartist af Cardi B. Hun er hendes absolutte favorit!

Q2. Hvad er Cardi B’s foretrukne makeupprodukt?

Svar: Tykke og dristige øjenbryn og naturligt dugende hud er hendes favoritter. Hun lægger vægt på fugtighedscreme, creme og problemfri hud.

Q3. Hvad er kosten efterfulgt af Cardi B?

Svar: Cardi B er kendt for den fantastiske transformation, hun opnåede gennem årene. Hun lægger ofte vægt på ikke at springe dagens første mad over, det er morgenmaden. Hun spiser dog kun to måltider om dagen, morgenmad og aftensmad. En sund mulighed med masser af frugt, grøntsager og proteiner er inkluderet i hendes kost


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80