10 smukke Madhuri Dixit uden makeupbilleder

Madhuri Dixit henvises til en af ​​de bedste skuespillerinder på den indiske biograf. Hun debuterede i 1984 med en film ‘Abodh’ og blev populær efter ‘Tezaab’ i 1988. Hun har vundet 6 filmpriser, og hvoraf fire var for at være bedste skuespillerinde. Hun blev også hædret med Padma Shri. Madhuri har været en meget god danser fra sin barndom. Hun har et smukt ansigt og et ekstra almindeligt smil, der gør hendes charme.

Smukke Madhuri Dixit Uden Makeup -fotos:

Nedenfor har vi været med herlige madhuri dixit uden makeupbilleder, der helt sikkert inspirerer dig, hvordan hun var smuk i lang tid.

1. Madhuri klikkede på et arrangement:

Madhuri Dixit Uden makeupbilleder 1

Billedet herunder er et gammelt snap klikket på en begivenhed, hvor unge Madhuri bliver fanget smilende glade væk med sans makeup look. Hun er iført en ‘mehendi’ farvet ‘salwar -dragt’, der har blomster syet på den i orange, violet og rødbrun og blade syet i grønt.

2. Pretty In Pink:

Madhuri Dixit Uden makeupbilleder 2

Dette er et billede klikket indendørs, hvor skuespilleren er iført en smuk pink og sølv kjole, der falder ned til hendes ankel. Hun har en lang stjal sammen med kjole, der tabes fra hendes venstre skulder, lige nedad. Hun er udstyret med tunge sølvsmykker om halsen, og hendes hår holdes åbent og falder fra venstre side, hendes ansigt var kun dækket med lidt makeup.

Læs også: Shilpa Shetty -fotos uden makeup

3. Den nye mor:

Madhuri Dixit Uden makeupbilleder 3

Madhuri poserer uden makeup ansigt på hospitalet med sin nyfødte baby. Hun ser ud til at blive udskrevet fra hospitalet, og hendes ansigt ser lidt svagt ud på grund af operationen, men herligheden ved at være ny mor afspejler fra hendes ansigt. Hun har en blå skjorte på, og håret er pænt bundet bagpå.

4. Madhuri med hendes familie:

Madhuri Dixit Uden makeupbilleder 4

Der klikkes på dette billede, når skuespilleren med sin mand og deres to sønner. Hun er iført en kombination af rød og orange ‘salwar’, der er syet med designs på. Alt, hvad hun har på ansigtet, er makeupfrit og har kun en lille ‘tika’ på.

Læs også: Preity Zinta Uden Makeup

5. Øvelse af dans til en prisfunktion:

Madhuri Dixit Uden makeupbilleder 5

Der blev klikket på Madhuri, da hun forberedte sin dans til sin optræden ved en prisfunktion. Hun er iført pink ‘salwar’ med designs af hvidt på. Hendes ‘dupatta’ er bundet om hendes talje, og hun ser ud til at posere imellem sin dansepraksis. På dette billede har hun ingen makeup i ansigtet.

6. Endnu en danspraksis:

Madhuri Dixit Uden Makeup -billeder 6

Dette er endnu et snap af madhuri dixit uden makeup fra øvelsen, hvis den samme begivenhed som set ovenfor. Hun er iført en havgrøn trykt ‘salwar’, som også har farverne hvid, gul og rødbrun på sig. Der klikkes på hende igen, mens hun øver. Hendes hår er skilt fra den ene side og bundet som en pony på bagsiden.

7. På et bønnemøde:

Madhuri Dixit Uden Makeup -billeder 7

Der blev klikket på dette billede, da skuespilleren madhuri stiger ud af sin bil med minimal make -up for at deltage i et bønnemøde. Hun er iført en hvid ‘salwar’, som har designs syet på. Hun har et par brune solbriller på, og håret holdes åbent. Hendes sandaler ser stilfulde i brune med en blomst vedhæftet som et design.

Læs også: Kajol Uden Makeup -fotos

8. I lufthavnen:

Madhuri Dixit Uden makeupbilleder 8

Dette billede blev klikket på i en lufthavn, hvor skuespilleren er iført makeupfrit ansigt, en syntetisk top i gult med korte skuldertræk. Hun er iført et sort par jeans og bærer en orange taske på venstre hånd. Hun har en rund formet halskæde på, og hendes sandaler er også sølv. Hendes smukke øjne er dækket af et par brune solbriller.

9. Madhuri med sit smukke smil:

Madhuri Dixit Uden makeupbilleder 9

Når alle skuespillerinder bruger makeup, er alt, hvad Madhuri skal bære, hendes smil. Dette billede fanger hendes ansigt fra siden og også hendes smukke smil. Vi ser hende iført en sort top og hendes hår holdt åbent. Dette er et af de bedste billeder af madhuri dixit uden makeup.

10. Mens du underviser i dans i dans med Madhuri ’:

Madhuri Dixit Uden makeupbilleder 10

Dette billede er fra ‘Dance with Madhuri’, hendes nye online danseakademi. Der blev klikket på dette billede, mens Madhuri lærte sine dansetrin til ansøgere online. Hun er iført en sort og grå skjorte sammen med en sort træningsbukser. Hendes hår er blødt og pænt bundet som en pony på bagsiden.