13 bedste billeder af Lea Michele uden makeup

Det berømte ansigt fra den populære musikalske serie Glee, Lea Michele blev berømt som en strålende sanger og skuespillerinde. Hvem kunne glemme hendes roller i big time -hits som nytårsaften eller det andet hit Les Miserable. Fra en af ​​de store Broadway -barneskuespillere til den fejlfrie dame, hun er nu, har Lea Michele altid været en blænder på skærmen, og der kan ikke benægtes, at hun er et af de sødeste unge ansigter derude. Lea Michele har udviklet sig meget både som skuespillerinde og som et rødt tæppe ansigt. Hun eksperimenterede konstant med sit udseende og prøvede næsten enhver stil. Engang imellem fik vi vidne til hendes smukke hud, som hun passer rigtig godt på. Se nogle af de bedste billeder af Lea Michelle uden makeup.

Lea Michele Uden Makeup -billeder:

1. Middagsdato:

Lea Michele Uden Makeup 1

Lea Michele ser så klar ud som en krystal på trods af ingen makeup. Hun valgte at holde sin middagsdato meget enkel. En tung jakke med et gråt strikket tørklæde var nok til at få hende til at skinne. Hun så fantastisk ud i sit løst bundne hår, der skinnede lige så lyst som hendes hud. Uden et strejf af makeup på hendes hud, ser hun ikke fantastisk ud!

2. Forsøger at gøre et punkt:

Lea Michele Uden Makeup 2

Lea ser ud til at prøve at sige noget i dette billede. Hun ser strålende ud i sin klare, fejlfrie hud. Hun havde et afslappet outfit på, klædt i en blomstret top og blå denim. Lea ville tydeligvis beholde sit look enkelt og elegant. Hendes smukke velplejede negle er et højdepunkt i dette skud

3. Deltagelse i en kampagne:

Lea Michele Uden Makeup 3

Lea valgte et afslappet look ved stranden for at deltage i en promo -begivenhed. Hun holdt det virkelig minimalt med sine pandebånd og en hvid blondekjole. Hendes smil dækkede til for hendes makeup, og hun så dejlig ud med sine perlehvide tænder. Lea er et perfekt eksempel på, hvad godt hudregime kan gøre ved dig.

4. Frisk ansigt Selfie:

Lea Michele Uden Makeup 4

Denne Lea Michele no makeup selfie er et af de bedste billeder af hende. Hun så frisk ud som en blomst i dette skud. Lea bliver set, når hun tager en dukkert i swimmingpoolen. Vi er overraskede over, hvordan hun kunne klare at se så perfekt ud inde i vandet. Hun er måske bare den menneskelige version af Disneys havfrue -skønhed. Dette kaldes Svømning mod ære!

5. Smil efter træning:

lea michelle uden makeup 5

Vi starter artiklen med bedøvelse, der kommer ud af gymnastiksalen i hendes shorts og hvide tee og meget til vores overraskelse, selv efter det hårde arbejde, ser Michele her en ganske smuk dame ud. Hår bundet i en pony med et hvidt hovedbånd, der holder det sammen, hun ser ikke ud til at have spor af makeup på sig selv.

6. Bare poserer:

lea michelle uden makeup 6

Endnu en gang her ser vi lea Michele uden makeup sportslige et af hendes afslappede dag ser ud, da hun parrede sine sorte strømpebukser med en vest. Hendes frie hår flyder i vinden, lea her lignede ganske den søde pige ved siden af ​​med hendes uplettede hud der strålede ud på billedet.

7. Klar til shopping:

lea michelle uden makeup 7

Da hun tager en dag fri fra sine hvirvelvind -begivenheder, ser hun her strålende og fantastisk ud, da hun tager på en levende løs bluse og parrer den med sine hvide shorts. Damen har håret bundet bagtil i en pony, da hendes ansigt uden makeup ser perfekt velholdt og smukt ud.

8. Sulty skønhed:

lea michelle uden makeup 8

Dette er et af hendes billeder fra Coachella -festivaldagene, hvor lea Michele uden make -up stillede op til et sjovt billede. Iført patentfestival time denim shorts og en sort bikinitoppe så Lea faktisk ret fejlfri og sjov ud. De store nuancer dækkede hendes øjne, da hun smilede til kameraet.

9. Fab Abs:

lea michelle uden makeup 9

Dette billede er taget fra et af hendes instagram -fotos, hvor hun ser ud til at have klikket på et billede af sig selv ved spejlet, og som hun gjorde, blev hendes slanke og fine figur vist. Iført en helt sort påklædning så Michele her ret varm ud.

10. Trekking op ad en bakke:

lea michelle uden makeup 10

Dette billede af Michele beviser, hvor fejlfri hun ser ud, selv uden at skulle prøve, mens hendes ansigt helt strålende og lyst kiggede gennem billedet af det, der ser ud til at være bjerge. Hår bundet tilbage og hovedtelefoner i, Lea poserede til dette billede.

11. Regal Beauty:

lea michelle uden makeup 11

Ligner temmelig yndig meget som en prinsesse, Lea Michele ingen makeup -fotos som dette er grunden til, at vi forelsker os i hende igen og igen. Uden et eneste spor af makeup så hun fejlfri ud her. Hun ser fantastisk ud med den overdimensionerede hat og hendes blondekjole. Tommelfinger op til hendes frisk-som-dugdråbe look.

12. Shop indtil du slipper Look:

lea michelle uden makeup 12

På billedet på Beverly Hills er dette billede nogen dag bedre end nogen Michele -makeup -fotos, hvor hun pyntede i sit kausale selv, så ganske ud som modeikonet, selv uden makeup på. Hun ser træt ud efter en tung shoppingtur, men ser ud som om hun er klar til nogle flere. Kom med det!

13. Svedende:

lea-michelle-uden-makeup 13

Her er endnu et billede efter træning fra Lea Michele -lookbogen, hvor hun pyntede sig i sin sorte tank og klassiske hestehale -look og uden en smule sminkede hendes fejlfrie ansigt rundt, da hun fik fat i en sund drink.

Lea Michele har helt sikkert sat store skønhedsmål for de kommende skuespillerinder. Med en hud så ren som hvidt lærred ville det være enhver makeupartists drøm at arbejde med det. Hun elsker minimalisme og tror på less is beautiful concept. Hendes naturligt strålende hud med lidt ekstra pleje gør hendes billede klar hver eneste gang. Lea’s stil er altid opdateret, og der er ingen modekatastrofer på hendes konto. Vi håber, at du elskede disse fantastiske billeder af Lea Michele uden makeup.