13 Sensationelle billeder af Johnny Depp uden makeup

Johnny Depp uden makeup er en af ​​legenderne i Hollywood -industrien og har absolut revolutioneret den måde, folk tænker på at handle på. Med nogle af sine roller i piraterne i de caribiske film har Edward saksehænder og meget mere Johnny givet verden nogle af de mest elskede karakterer i Hollywood -industrien, hvoraf den ene er den berygtede kaptajn Jack Sparrow fra filmene Pirates of the Caribbean . Johnny Depp har ligesom alle skuespillere og skuespillerinder brug for makeup ret ofte under sine film for at passe ind i den rolle, han udfører, men sandheden er, at Johnny i modsætning til alle andre berømtheder ikke behøver at bruge for meget makeup og er faktisk imod at bruge makeup, da han mener, at brug af makeup kun skader en persons funktioner og hud.

Bedste billeder af Johnny Depp uden makeup:

Tjek nogle af de bedste Johnny Depp -billeder uden makeup.

1. Forberedelse til at tale:

Johnny Depp uden makeup 1

Johnny ligner, at han er klar til at tage fat i mængden. Han så ganske fantastisk ud for sin alder, og vi elsker den måde, han eksperimenterer med sine frisurer, briller og ørestikker. En person som Johnny forbereder sig på at tale, vi er alle ører for ham! Med sådan et morderisk udseende er han helt sikkert en hjerteskærer.

2. Festtid:

Johnny Depp Uden Makeup 2

Johnny lader ingen sten stå, når det kommer til at klæde sig passende til enhver lejlighed. Han så super cool ud på dette billede med en hat, nørdede briller, plaidskjorte og et tørklæde. Skuespilleren var fri for makeup og hans naturligt gode hud skinnede under kameraernes prangende lys.

3. The Weirdo:

Johnny Depp Uden Makeup 3

Johnny elsker at eksperimentere med sit udseende ganske ofte. Uanset om det er på skærmen eller uden for skærmen, kan denne skuespiller gerne prøve forskellige roller. Dette billede afslører den mærkelige side af Johnny, hvor han havde lang, skilt frisure og nørdede briller. Han havde meget minimal makeup og viste sin naturligt fejlfrie hud frem.

4. Selfie med ventilator:

Johnny Depp uden makeup 4

Når Johnny Depp ankommer til et sted, tiltrækker han mængden som en magnet. Hans charmerende personlighed og venlige indstilling er det, der gør ham ret populær blandt alle. Johnny tager dette selfie -billede med en af ​​hans fans, der syntes at være oven på månen. Johnny så ganske naturlig ud, men alligevel charmerende på dette billede.

5. Dapper look:

Johnny Depp uden makeup 5

Johnny Depp har været kendt for at trække nogle af de bedste looks i bogen uden at bruge nogen makeup, og dette billede er som alle andre anderledes end andre gange, hvilket giver ham det udseende, som mange mænd dør for at opnå. Hans våde hår, isblå briller adskiller ham fra resten af ​​dødelige.

6. Afsløring af kunstneren inde:

Johnny Depp uden makeup 6

Johnny Depp ingen makeup er kendt for at se godt ud set og på sæt uden brug af ekstra makeup. Som du kan se, viser dette billede taget sæt, Johnny ser altid godt ud med en lighed med sit udseende på sæt og endda fra sæt.

7. The Don:

Johnny Depp uden makeup 7

Johnny har altid forsøgt at trække robuste udseende, der får hans fans til at springe et slag, når han er på kameraet og endda fra kameraet, men dette billede er unikt på sin egen måde, da det fanger Johnny Depp uden makeup med et frisk, glatbarberet ansigt.

8. Den perfekte herre:

Johnny Depp uden makeup 8

Dette nærbillede af Johnny er et sandt bevis på, at denne skuespiller er en absolut hjerteknuser, og som du kan se, er der ingen spor af makeup i ansigtet, der viser, at Johnny ikke har brug for ekstra makeup for at se godt ud.

9. Nørdet mand:

Johnny Depp uden makeup 9

Johnny Depp -makeup har også prøvet det nørdede look, hvor han har sportslige briller til en hel del arrangementer. Selvom udseendet ikke voksede så meget på folk som hans robuste udseende, lykkedes det stadig at stjæle showet. Han eksperimenterer med sine briller igen, og denne gang valgte han et nørdet par.

10. Cool fyr:

Johnny Depp uden makeup 10

Som du kan se fra dette billede, nyder Johnny en normal hverdag, da dette ærlige billede blev taget af ham, der viser, hvor klassisk denne fyr virkelig er. Blazer i cremefarve med en hvid skjorte får ham til at ligne en perfekt herre. Johnny valgte et pigget hår, som vi er helt vilde med.

11. The Rough Look:

Johnny Depp uden makeup 11

Et af de mere kendte udseende af denne Hollywood-hunk, det robuste look er et af de mest stilfulde udseende af denne skuespiller, hvor han sportede det i det meste af sit liv. Han så ganske smuk ud i dette outfit. Johnny ser ud til at se ud som om han vil afsløre sin mørke side for publikum.

12. Lidenskabelige øjne:

Johnny Depp uden makeup 12

Johnny forsøger at gå så naturligt som muligt, og det er ligegyldigt om han er på skærmen eller slukket for Johnny Depp, det er meget vigtigt at se så naturligt ud som muligt med et jakkesæt og tilbehør. Han ser virkelig smart og smuk ud i denne sorte blazer. Han eksperimenterede også med sine flere øreringe.

13. Cool Club Look:

Johnny Depp uden makeup 13

Johnny føler, at make -up kun får dig til at se godt ud i et bestemt stykke tid og ødelægger generelt dit udseende. Denne Hollywood -hunk ser ganske ud og er hjerterytme hos mange damer over hele verden med sit suave og robuste udseende.

Johnny Depp har altid været en person, der har prøvet alt, og hvis du ser på hans krop, vil du se en række tatoveringer, der dækker hans krop, men når det kommer til makeup, forsøgte Johnny Depp at holde sig væk fra problemet så meget som muligt, fordi pr. hvad han har sagt, makeup er hård ved huden. På trods af at han har lag af makeup til sine udfordrende roller i filmene, er Johnny en anden person udenfor. Skræl hans lag makeup for at afsløre det sensationelle menneske indeni. Vi håber, at du kunne lide disse fantastiske Johnny Depp No Makeup Selfie -billeder.