13 smukke billeder af Katy Perry uden makeup

Kæresten, Katy Perry er berømt for sin naturlige skønhed. Hun ser så uskyldig og smuk ud både på skærmen og uden for skærmen. Katheryn Elizabeth Hudson, også kendt som Katy Perry, er en af ​​de mest berømte amerikanske kvindelige sangere nogensinde. Hun har vundet adskillige priser for sin ekstraordinære komposition og sangskrivning. De fleste af hendes album havde succes med at slå reklametavlerekorder. Sammen med sin gudbegavede stemme besidder hun også en unik stylingindstilling og imponerende påklædningsfølelse for at imponere mennesker ved et blik. Hun kan godt se ethvert udseende, inklusive sit naturlige, virkelige jeg. Katy har en fantastisk hudfarve og en sund teint, som hun trygt viser frem. Nogle af Katy Perry Ingen makeup -selfies her er de bedste blandt resten.

1. Zero Makeup Look:

Katy Perry uden makeup

Dette billede kan ganske chokere hendes beundrere. Katy så meget bekymret ud på dette billede, men tjek hendes hud. Det så så smukt og frisk ud på trods af hendes nul-makeup look. Sangeren valgte at fjerne alle lagene af makeup for at afsløre en frisk udseende belle.

2. Candy Girl:

Katy Perry uden makeup 2

Katy Perry er en ganske sport, når det kommer til at eksperimentere med sine kostumer. Hun valgte et slikkostume og en dreng! Vi må sige, at hun så lækker ud. Hendes lyserøde slikformer på kjolen afspejlede hendes bløde, glødende hud. Hun så bestemt ganske glad og moret ud med sig selv på dette billede.

3. Klar til at udføre:

Katy Perry uden makeup 3

Katy er alle smilende og spændte på at komme på scenen. Sangerinden, skuespilleren så ganske frisk ud på trods af, at hun slet ingen makeup havde. Hendes hud så pletfri ud, og vi bemærker ingen hudfald, solbrune linjer eller pletter. Må helt sikkert være resultatet af alt det madhudregime.

4. Afslapningstid:

Katy Perry uden makeup 4

Katy Perry ser så glad og afslappet ud i denne ferskenfarvede hængekøje. Hun nyder hele solen, og hendes ferie er hvert minut af sin tid værd. Hun gik bare ansigt til ansigt i dette blik. Man kan lægge mærke til falske øjenvipper, men bortset fra det ser det ud til at sangerinden chiller ud i hendes hud!

5. Hej dig!

Katy Perry uden makeup 5

Katy ser lidt anderledes ud, når hun ikke bruger makeup, men stadig besidder kvaliteten til at imponere os alle med sit million -smil og naturlige skønhed. Vi kan finde ud af bare ved at se på hendes ansigt, hvor ren hun er fra sit hjerte. Denne vidunderlige kvinde formår altid at se smuk ud med eller uden makeup.

6. At holde det behageligt:

Katy Perry uden makeup 6

Dette billede af Katy Perry blev taget, mens hun spadserede med sin kæreste, John Mayer. Hun ser anderledes ud på dette billede end hvad hun rent faktisk gør. Selvom hun stadig ikke bruger makeup, ser hun godt nok ud til at imponere sine millioner fans.

7. Smuk pige:

Katy Perry uden makeup 7

Katy Perry er en yderst yndig kvinde. På dette særlige billede ser hun så sød og uskyldig ud. Dette blev klikket på, da hun nød et måltid på en restaurant. Hvis nogen kan se så smuk ud uden makeup, så forestil dig, hvad hun vil se ud med makeup på.

8. Flash -lyse øjne:

Katy Perry uden makeup 8

Her er et billede af Katy Perry med sin lille fætter. Hun ligner en lille pige med den lyserøde trøje og fejlfri hud. Folk, der er tæt på hende, kan fortælle dig, hvor fantastisk hun er som person. Hun kræver næsten ingen makeup for at se smuk ud.

9. Et stænk:

Katy Perry uden makeup 9

Der blev klikket på dette billede af Katy, mens hun blev set svømme. Vandet har skyllet al hendes makeup af, hvis hun havde nogen på. Dette er et af de mest inspirerende billeder for kvinder, der tilbringer det meste af deres dag med at bekymre sig om deres skønhed og makeup. Katy Perry er en levende motivation for mange mennesker, der ønsker at dyrke deres naturlige look.

10. Med og uden makeup:

Katy Perry uden makeup 10

Sammenlign disse billeder af Katy Perry før og efter makeup. Til venstre har Katy ingen makeup, og til højre ser hun blændende ud, mens hun har mascara på. Du kan genkende hende ret let uden makeup, da hun ser smuk ud naturligt. Et enkelt pandebånd og en sporty jakke med hætte kan få Katy Perry til at se guddommelig ud.

11. Hoodie -pigen:

Katy Perry uden makeup 11

Det er utroligt, hvor godt en kvinde kan se ud bare ved at bære en hættejakke, en kasket og andre fritidstøj. Katys skønhed kommer indefra. Hun kan lide at holde det enkelt og er meget opmærksom på hemmeligheden, der er at være glad fra hjertet.

12. Regnregn Gå væk:

Katy Perry uden makeup 12

Katy Perry blev set med en frakke med slim fit bukser og sneakers på en regnvejrsdag. Hun gik afslappet den dag og nød lidt regnen. Katy så ganske sød ud på dette billede, hvor hun havde et meget afslappet, men trendy outfit, der var for godt til at blive vådt i regnen. Hvad er paraplyer til?

13. Workout Look:

Katy Perry uden makeup 13

Katy behøver ikke andet end noget joggingtøj og klassiske solbriller for at se smuk ud. Her gik hun på gaden, mens hun gennemførte sin joggesession. Katy afslører, hvordan træning ikke kun er godt for kroppen, men også for hendes hud. Hun så fantastisk ud i sit naturlige look.

Katy Perry er aldrig genert foran kameraet. Denne “Brølende stjerne” er en ganske diva, når det kommer til at prale af hendes rå og ægte jeg. Hun opdaterer jævnligt sine sociale mediekonti med de nyeste billeder af hende. Katy griber altid at gribe enhver mulighed for at droppe makeup og føle sig godt tilpas i sin egen hud. Hun elsker at holde det enkelt og praktisk. Uanset om hun er på scenen eller uden for scenen, har Katy en dragende tilstedeværelse, der gør hende til en så elskelig person. Vi håber, at du kunne lide disse fantastiske Katy Perry -billeder uden makeup.