14 bedste billeder af Diane Kruger uden makeup

Diane Kruger er en tysk skuespillerinde og er også en professionel model. Hun er en af ​​de smukkeste kvinder i Hollywood og har spillet rollen som den smukke Dr. Abigail i National Treasure -serien. Hun er bedst kendt som Helena fra Troja, og hendes skønhed berettiger den rolle, hun spillede. Fra rullen er Diane Kruger kendt for sit look uden makeup. Hun elsker at prale med sin naturligt fejlfri hud. Diane er velsignet med smuk hud og hendes upåklagelige stilfølelse gør hende til en ægte naturlig diva. Se nogle af de fantastiske billeder af Diane Kruger uden makeup.

Bedste billeder af Diane Kruger uden makeup

1. Rejser i stil:

Diane Kruger Uden Makeup

Kan du slå Diane Krugers stil på dette billede? Skuespilleren blev opdaget i lufthavnen i et par jeans, skjorte med hætte og en denimjakke. Hun havde rodet frisure og så klar til at gå ombord på flyet. Hun er godt forberedt på at slå den kolde luft i de lange flyvninger.

2. The Frozen Diva:

Diane Kruger Uden Makeup2

Nogle gange har dronning Elsa også brug for lidt varme. Dette billede af Diane Kruger uden makeup og en kraftig lodden vinterjakke minder dig om isdronningen. Hun ser dejlig ud i sit korte hår med en rød vinterhætte. Når en så varm som Diane går ved siden af ​​dig, som kan mærke kulden i luften?

3. Street Chic -looket:

Diane Kruger uden makeup 3

Denne smukke kvinde kan gøre enhver gade til en rampe. Skuespilleren blev set på at gå rundt på gaderne i New York iført en skotsk ternkjole og en denimjakke. Hun havde en sort snøret choker på hendes hals og fik adgang til hendes look med et par sorte støvler og en Chanel taske.

4. Roadie -selfien:

Diane Kruger Uden Makeup4

Diane Kruger er en ægte selfiedronning. Hun klikkede på denne dejlige selfie, mens hun var spændt fast i sin bil og kørte til sin destination. Hendes naturlige bølget hår med et par solbriller hæver looket. For ikke at glemme de blå øjne!

5. Boy-Friend-looket:

Diane Kruger uden makeup 5

Her har vi et virkelig smukt billede af Diane Kruger, som viser denne kvindes naturlige skønhed. Hun ser næsten det samme ud, når hun ikke sminker sig. Billedet blev taget, mens Diane havde travlt med at shoppe og var ret overrasket over at se paparazzi.

6. Angel In White:

Diane Kruger uden makeup 6

Diane Kruger blev opdaget iført en afslappet hvid skjorte, da hun spadserede på gaderne. Der var ingen makeup på hendes ansigt, men alligevel så hun ganske smuk ud, selv når hun viste hende uden makeup ansigt.

7. The Blue Eyed Beauty:

Diane Kruger uden makeup 7

I dette Diane Kruger uden makeupbillede kan vi se denne skuespillerins virkelige ansigt, hvor hun tager makeupen af ​​og ser virkelig smuk ud. Dette virkelige ansigt på Diane Kruger er så imponerende, at alle let kan blive forelsket i hende.

8. Klar til sjov look:

Diane Kruger uden makeup 8

Dette billede af smilende Diane Kruger blev taget, mens hun stod ud af sin bil og så paparazzierne og få dem et trøstende smil. Baseret på hendes alder er hendes ansigt ganske smukt, og hun ser næsten smuk ud til at blive kaldt den smukkeste tyske kvinde i Hollywood.

9. Girl Next Door Look:

Diane Kruger uden makeup 9

Dette billede viser det virkelige ansigt på Diane Kruger, som blev klikket på, mens den tyske skønhed talte i telefon. Dette kan siges at være et af de fineste billeder af Diane uden makeup på hendes ansigt.

10. College Girl Look:

Diane Kruger uden makeup 10

Diane blev set, da hun tog en kop kaffe efter at have afsluttet sin gymnastiksession. Hun viste ingen makeup, og det er derfor, dette billede kan betegnes som et af de mest effektive Diane Kruger uden makeup -billeder. Hun var iført en afslappet blå t-shirt med fuld ærme og jeans.

11. Klar til at ‘slutte’ Look:

Diane Kruger uden makeup 11

Diane Kruger blev snappet på en cafe en typisk mandag morgen. Denne kvinde viste sit rigtige ansigt frem foran kameraet og formåede at se imponerende nok ud til at samle al opmærksomheden, da hun kom ind i cafeen. Dette er et af de bedste uden makeup -øjeblikke af Diane Kruger.

12. Casual Shopper look:

Diane Kruger uden makeup 12

Diane blev set i købmanden med et simpelt tøj på. Dem, der kender hende tæt på, har afsløret en virkelig cool kendsgerning om hende, at hun kan lide at leve en enkel livsstil, når hun ikke arbejder.

13. Lufthavnsudseendet:

Diane Kruger uden makeup 13

Diane Kruger blev set i lufthavnen og viste sit helt makeupfrie ansigt. Hun havde en sort t-shirt sammen med slim fit jeans. Dette billede er et af de bedste beviser for at bevise Dianes naturlige skønhed.

14. Når udseende kan dræbe:

Diane Kruger uden makeup 14

Diane blev opdaget som en hastende holdning, mens hun krydsede gaden for at komme til sin bil. Dette er den sidste, men også en af ​​de bedste Diane Kruger uden make -up billeder nogensinde. Man kan blive forelsket i det dragende ansigt bare ved at kigge på hende.

Diane Kruger er en af ​​de mest fulgte skuespillere på de sociale medier. Hun er kendt for sin sans for stil og den tillid, hun bærer sig selv med. Hendes holdning og personlighed gør hende til en af ​​de største berømtheder i Hollywood. Hendes blonde hår og blå øjne kan fascinere dig og få dig til at stirre på hendes billeder igen. Det er godt at droppe den forfængelighedskasse og have en ikke-sminke, der ligner hende.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80