15 bedste Anushka Sharma uden makeup -fotos

Anushka Sharma er en af ​​de mest lovende skuespillerinder i Bollywood. Hun blev underskrevet af Aditya Chopra for en tre-film kontrakt med Yash Raj Films. Anushka debuterede som skuespiller i Yash Chopras “Rab Ne Bana Di Jodi” overfor Shahrukh Khan. Hun modtager kritisk anerkendelse i sin optræden som en boblende bryllupsplanlægger i “Band Baja Baraat” med Ranveer Singh i hovedrollen.

anushka sharma uden makeup

Anushka vandt sin første filmprispris som bedste kvindelige birolle i Yash Chopras sidste instruktørromantik “Jab tak hai jaan 2012” Født af en hærofficer oberst Ajay Kumar Sharma, hendes mor, Ashima Sharma er en hustru. Hendes ældre bror Karnesh er handelsflådeofficer. Anushka Sharma uden makeup ser så smuk ud. Hun er en ny skuespillerinde, men meget populær i Bollywood. Folk spørger meget om Anushka Sharma. De vil kende hendes rigtig mange detaljer som familiebaggrund, personlige liv, anliggender, hobbyer, yndlings ting og hendes originale fotos, der er slemme uden makeup -foto. Folk søger normalt på hende uden makeup -billeder og vigtig information på internettet.

Vi er i stand til her at præsentere nogle af Anushka Sharma’s uden makeup -fotos og nogle oplysninger om hendes karriere og liv. Anushka Sharma er en ung skuespillerinde i Bollywood. Glødende hud, attraktive sorte øjne, langt glat sort hår; smukke tænder gør hende til en drømmepige for alle. Hendes slanke krop kan gøre enhver pige misundelig på hende. Hendes meget søde smil tiltrækker folk, da hendes fans er glade for den måde, hun smiler på.

Mange mennesker tænker, at hendes fantastiske skønhed kun er på grund af den makeup, hun tager på, men det er ikke sandt, da hun virkelig er en naturlig smuk pige. Det er så svært for en mellemklasse pige at stige op på sin karriere på toplisten i Bollywood i en alder af 25. Det er kun muligt på grund af hendes hårde arbejde, engagement og sit søde smilende ansigt.

Hendes livlige, fulde af liv og livlige persona repræsenterer hende som en, der er stærk, men alligevel sart, følsom, men lydhør på samme tid. Denne piges hud ser altid lysende ud, hver gang hun bliver set, med eller uden makeup.

Anushka Sharma uden makeup:

Her er de 15 bedste billeder af Anushka sharma uden makeup som følger.

1. Anushka Sharma i Mumbai Internationale Lufthavn#1:

Anushka Sharma i Mumbai internationale lufthavn

Dette billede blev taget den 19. april 2013 i Mumbai Internationale Lufthavn. Hun var klædt i sort tee og vasket denims med hvide sko. Hun havde slet ingen makeup. Anushka ser meget frisk og glødende ud selv uden makeup. Dette Anushka Sharma uden makeup -look er bestemt et slag!!!!

2. Anushka Sharma i Mumbai Internationale Lufthavn#2:

Anushka Sharma i Mumbai Internationale Lufthavn 2

Her blev Anushka igen set i et sminket og afslappet look i Mumbai Lufthavn. Jeg var helt vild med dette blik af hende. Hun ser meget stilfuld og trendy ud i den beige top til den blå denim.

3. Anushka Sharma i Mumbai Internationale Lufthavn#3:

Anushka Sharma i Mumbai Internationale Lufthavn 3

Anushka opdagede i Mumbai, mens hun havde sit smil på en million dollar. Hun er iført en ærmeløs top sammen med bagbukser. Hun er beklædt med gyldne nagware, der harmonerer perfekt med hendes stilerklæring. Der er ingen spor af makeup at finde på hendes ansigt.

4. På teatret:

anushka sharma På teater

Dette billede blev taget i et forstæder i Mumbai, hvor hun var gået for at se sin film “Jab Tak Hai Jaan” bare en dag efter udgivelsen. Anushka kjole i et slidt look med en sort vest toppet med en ternet skjorte, jeans.

5. Besøg på Office Of Radio City FM:

anushka sharma Besøg på Office Of Radio City FM

Hun havde en simpel brun tee og sorte bukser på. Hun havde nominel makeup med kun et tip af glans på læberne. Anushka Sharma besøger kontoret i Radio City FM -studiet i Bandra Mumbai med Imran Khan for at promovere sin film “Matru ki Bijlee ka Mandola” den 11. december 2012.

6. Om Chautha Of Yash Chopra:

anushka sharma om Chautha af Yash Chopra

Anushka var på vej til at være der på Chautha af veterandirektør Yash Chopra, der blev afholdt i Yash Raj Studios. Anushka ser her plaget ud af død af den mest elskede instruktør i Bollywood, da hun havde arbejdet med ham i hans sidste film.

7. Gangs of Wasseypur 2 Movie Special Screening Stills:

Gangs of Wasseypur 2 Movie Special Screening Stills

Anushka ses iført en sort t-shirt og blå jean. Anushka har valgt et totalt un glamourøst look og ligner en almindelig pige i dette billede.

8. I lufthavnen:

anushka-sharma-uden-makeup-8

Mens mange berømtheder krybber om at være jet-lagged og derfor ser kedelige ud, her er Anushka frisk som en tusindfryd, der flager med sit hjertevarmende smil klædt i en læderjakke, tee og et par jeans og slet ikke iført make-up. Hun ser stadig så smuk, frisk ud. Ser slet ikke træt ud.

9. Svedende i gymnastiksalen:

Anushka sharma, der sveder i gymnastiksalen

Har du nogensinde hørt om udtrykket post-workout glød? Anushka Sharma viser dig, hvad dette uhørte udtryk står for. Da ingen vil gå med makeup til gymnastiksalen, men sveder det ud i et fitnesscenter, lyser damen og stolt flager hendes kinder rødmet. Hun er iført sort vest og hår bundet. Hun ser smuk ud.

10. Filmtid ved Multiplex:

anushka-sharma-uden-makeup-10

Hver berømthed ønsker at bruge tid som en almindelig mand. Når de får tid, flytter de ud. Anushka Sharma, cine-stjernen, flyttede ud for at se film i sin fritid. Hun så elegant og selvsikker ud, da hun gik klædt i en simpel hvid tee, korte bukser og røde loafers. Behageligt tøj står helt sikkert på toppen af ​​hende, og det samme kan siges om hendes udseende. Hun har slet ingen makeup. Ser stadig smukt ud.

11. Sødt smil:

anushka-sharma-uden-makeup-11

Et sødt smil tiltrækker alle positive vibes fra en livlig person. Dette billede af Anushka Sharma, hun smiler som det af et ondskabsfuldt barns smil, da hun blev spurgt, hvad hun havde gang i. Hun ligger på sin seng med kun et øje synligt. Ansigtet skrubbet og ser friskt ud uden makeup.

12. Deltagelse i Bollywood Party:

anushka-sharma-deltager i Bollywood Party

Vi kan ikke flytte ud til fester uden makeup, og Bollywood -fester skal være høje på glitter, glamour og glitter. Ingen berømtheder ville engang tænke på at gå uden makeup, men Anushka Sharma fik det bare. Uden makeup så hun smuk ud i sit mest trendy outfit.

13. Ferie:

anushka-sharma-ferie

At flytte ud til ferietasker bliver tunge af tøj og alle laver ting, men Anushka Sharma flytter ud. Dette billede viser hendes ferie til et køligt sted, hvor hun er iført uldtøj og hår bundet uden slet makeup. Hendes hud lyser som alt andet og er meget strålende. Hun er en skønhed uden makeup.

14. I Vanity Van:

anushka-sharma-In Vanity Van

De fleste Bollywood tilbringer timer i deres forfængelighed varevogne for at flagre deres fejlfri hud med lag af makeup. Denne smukke NH-10 skønhed ser ud til at være forelsket i hendes sans makeup look. Anushka fejlfri hud og funktioner får hende til at lave så mange skønhedsannoncer. Hun er en ung skønhed, der tilbringer tid sammen med sine kolleger.

15. Selfie:

anushka-sharma-selfie

Smartphone og selfie er en kombinationspakke. Vi er ikke den eneste, der tager selfie, selv de kendte tager selfies. Dette er billedet af Anushka Sharma uden makeup derhjemme og tager selfie. Hun ser smuk ud med den fejlfrie hud og lyserøde læber. Hendes øjne er blændende. Samlet set er hun en diva uden makeup.

Anushka Sharma er den smukkeste skuespillerinde i vores Bollywood, der hele tiden er i rampelyset. Ganske ofte har vi bemærket, at berømtheder ser kedelige, forfærdelige og ikke fejlfrie ud, som de ser ud i sølvskærm, men Anushka bevæger sig selvsikkert ud uden at makeup ser smuk ud. Hun har den perfekte kombination af smuk hud og hår, fantastisk højde og en krop at dø for. Hun er meget levende, energisk og boblende med naturlig kosmetik. Hendes hud ser altid strålende ud, hver gang hun bliver set med eller uden makeup.

Anushka Sharma er ikke kun en skønhed, der kun ses i film, men kan også ses uden makeup, men har det samme udseende som i film.