15 Billeder af Zooey Deschanel uden makeup

Zooey Claire Deschanel er også en berømt amerikansk skuespillerinde, sangskriver, sanger og producent. Hun debuterede sin rolle i 1999 og har siden da arbejdet i mange film. Hun er en virkelig god skuespillerinde, og hendes yndige ansigt er nok et af de mest foretrukne ansigter til at spille de følelsesmæssige karakterer. Hun er 36 år gammel og har indtil nu opnået en vis berømmelse for at hævde sig selv som en af ​​de mest søgte berømtheder i underholdningsbranchen. I denne artikel vil vi diskutere nogle uden makeup -artikler fra denne skuespillerinde, som vil fremvise hendes naturlige dragning.

Følgende er top15 uden makeupartikler fra denne skuespillerinde.

1. Mirror Selfie:

Zooey Deschanel uden makeup 1

Her er en ingen makeup selfie af denne skuespillerinde, som viser det virkelige ansigt af denne Hollywood -skønhed. Det viser denne afslappede livsstil for denne skuespillerinde og viser denne kvindes naturlige dragning, og hvor godt hun viser det.

2. The Childish Allure:

Zooey Deschanel uden makeup2

Disse dragende øjne kan imponere næsten alle. Denne ansigts skønhed af denne kvinde er ud over enhver form for sammenligning. Hun ser perfekt ud, som hun er. Hendes øjne, smil osv. Alt er så attraktivt, at folk vil elske hende, selvom hendes makeup er slukket.

3. Hun har smukke øjne:

Zooey Deschanel uden makeup3

Zooeyys øjne er virkelig fantastiske. Hun ser fin ud, selv når hun tager makeup og viser sit virkelige jeg. En ting kan med sikkerhed siges, at Zooeyys øjne er meget attraktive og virker som om, hver gang de taler.

4. Den perfekte skønhed:

Zooey Deschanel uden makeup4

Zooeys ansigt er helt perfekt, og selv i dette minimale makeupbillede af denne Hollywood -skønhed kan vi se et glimt af hendes dragende ansigt. Hendes ansigtsskønhed tillader hende at dyrke næsten enhver form for makeup på den. Dette særlige billede kan siges at være et af de bedste Zooey Deschanel uden makeup -billeder nogensinde.

5. Spottet på gaderne:

Zooey Deschanel uden makeup 5

Zooey blev sappet, mens hun gik på New York -gaderne og forskønnede seerens dag med sit smukke smil. Enhver kan ikke engang tænke på at se så fantastisk ud, når der ikke er nogen makeup i ansigtet, og det er derfor, dette billede kan påstås at være et af de bedste Zooey Deschanel uden makeupbillede nogensinde.

6. Med sin kæreste:

Zooey Deschanel uden makeup 6

Zooey Deschanel blev set med sin kæreste, der gik på gaden i LA. Hun viste sit helt rigtige ansigt og havde en virkelig smuk kjole på. Dette billede afslører denne kvindes naturlige skønhed og forklarer, hvor godt hun kan se ud, uden hjælp fra noget skønhedsprodukt. Hendes ansigtstræk er nok alt, hvad hun kræver for at se smuk ud.

7. The Fair Face:

Zooey Deschanel uden makeup 7

Dette er et ret godt billede af Hollywoods skønhed uden hendes makeup på. Hun viser sit helt lokkende ansigt i dette billede uden makeup på det. Kort sagt viser hun sin naturlige skønhed med tillid og uden tøven. Hvis du leder efter et anstændigt Zooey Deschanel uden makeupbillede, så er dette en ganske god.

8. Den imponerende scene:

Zooey Deschanel uden makeup8

På dette billede kan vi se den smukke ansigt på denne kvinde. Vi kan se denne kvindes helt naturlige ansigt her, hvilket er imponerende nok til at godkende hende til makeup-fri på hendes sandsynligvis filmscener. Hun kan fange seernes opmærksomhed ved blot at vise sit dragende ansigt. Det er alt, hvad hun har brug for.

9. Mindste makeup -scene:

Zooey Deschanel uden makeup 9

Dette er endnu en scene fra en film, hvor vi kan se skønheden i denne Hollywood -skuespilleres ansigt. Hun ser fin ud, selv når hun tager makeup og viser sin helt naturlige hud. Dette særlige billede kan påstås at være et af de smukkeste Zooey Deschanel uden makeupbilleder nogensinde, der brød internettet og gjorde hende ret populær.

10. Premiermanden:

Zooey Deschanel uden makeup 10

Der blev klikket på dette billede, da Zooey deltog i en begivenhed, og hun gik der uden nogen form for makeup i ansigtet. Hun så meget yndig ud i netop det tøj, og dette billede kan derfor hævdes at være et af de smukkeste Zooey Deschanel uden makeupbilleder, som du nogensinde vil komme igennem.

11. God morgen:

Zooey Deschanel uden makeup 11

Hendes smil er helt unikt, og den særlige latter kan gøre dit liv guddommeligt. Dette billede er et af de flotteste uden makeupbilleder nogensinde. Det viser Zooey på en trendy måde og hygger sig den morgen med sine venner.

12. Kigger ud af bilen:

Zooey Deschanel uden makeup 12

Zooey blev opdaget en fin morgen, der ankom til hendes arbejdsplads. Hun så meget stilfuld og sød ud på samme tid, mens hun viste sit dragende ansigt med et stort smil. Dette billede gør en ting sikkert, det afslører det virkelige ansigt af denne Hollywood -skønhed.

13. Unge Zooey:

Zooey Deschanel uden makeup 13

Billedet stammer tilbage fra hendes 20’ere, og på det tidspunkt havde hun et naivt ansigt. Der blev klikket på billedet, mens denne unge diva ankom til en begivenhed og viste sit rigtige ansigt uden nogen form for makeup på det. Hvis du er besat af skønheden i denne skuespillerinde, så er dette et ret godt billede under kategorien, Zooey Deschanel uden makeupbillede.

14. Skolepige ser ud:

Zooey Deschanel uden makeup 14

Zooey ser meget yndig ud på dette særlige billede, da hun viser sit rigtige ansigt sammen med sit flotte ansigt og hendes behagelige udseende gjorde det muligt for kameramanden at tage nogle virkelig seje billeder af denne skønhed. Hun havde minimal makeup den dag.

15. Forlovelsesnyheder:

Zooey Deschanel uden makeup 15

Zooey blev set i lufthavnen, der kom ned af rulletrappen. Hun så meget smuk ud den dag, og hendes ansigt var uden makeup.

Det forventes, at ovenstående billeder var nok til at fjerne alle misforståelser vedrørende denne Hollywood -divas naturlige dragning. Folk vil blive overrasket over at se, hvordan denne kvinde kan bære sig selv uden at anvende skønhedsprodukter


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80