5 bedste billeder af Shruti Hassan uden makeup

Shruti Hassan datter af den velkendte sydindiske skuespiller Kamal Hassan og Sarika er selv en indisk skuespillerinde, sanger samt musikkomponist. Hun er blevet berømt i hele landet efter sin Bollywood -debut i filmen ‘Luck’ overfor Imran Khan. På trods af hendes talenter i forskellige former er hun en uundgåelig smuk ung dame, der kan betage mennesker med sine øjne og sin charme.

Shruti Hassan uden makeup

Fantastiske Shruti Hassan Uden Makeup -billeder:

Her er vi klar til at diskutere om de sjældne fotos af den berømte sydindiske unge skuespillerinde Shruti Hassan Uden makeup.

1. Under optagelse:

Billedet herunder er et gammelt billede af Shruti Hassan, da hun mere var baseret på at signere og komponere og ikke så meget til skuespil. Vi kan se, at hun er uden make -up, men hun ser smuk ud, fordi hun er født skønhed. Hun er iført en brun ærmeløs top og har et skeletprintet indre slidt. Hendes hals er omgivet af to kæder, en sølvkæde og en længere bronzekæde med et hjerte og en cirkulær vedhæng i enden, hvilket får hende til at se trendy ud. Hendes hår er bundet bagtil, mens udkanterne falder på den ene side.

Shruti Hassan uden makeup 1

2. I en begivenhed:

Shruti Hassan smelter tusind hjerter med sit smil. Hun ser så smuk ud selv med et tyndest muligt lag læbestift og ingen make up med det. Dette billede klikkede i en begivenhed, og vi kan se, at hun er iført en brun, tang sweatshirt. Hendes hår holdes åbent, hvilket falder ned til skuldrene i trinklippet, hvilket gør hendes udkant synlige. Hun har sandsynligvis en sort taske på.

Shruti Hassan uden makeup 2

3. Mens der optages til en film:

Dette særlige fotografi er blevet optaget under en film og er midt imellem en dramatisk scene. Hendes øjne er fascinerende, da vi kan se, at hun enten har smerter eller håb eller er fortvivlet. Hendes øjne ser hjælpeløse ud, og dermed kan vi gætte omstændighederne, som hun skulle handle. Hendes hår er rodet i nærheden af ​​hovedbunden, men da det falder ned, er det smukt krøllet. Hun er sand skønhed for hvem kan endda udtrykke følelser på skærmen uden make -up.

Shruti Hassan uden makeup 3

4. Funky Look:

Dette billede er blevet klikket i en anden begivenhed, hvor vi kan se den smukke dame er en marineblå ærmeløs top med blomster trykt på dem. Hun flaver lidt af hendes talje, mens toppen skærer ned i en form af V, og efterlader begge sider lidt tomme. Dette gør hende trendy og det tilfældige tilbehør, hun har brugt, får hende til at se funky ud.

Hendes højre hånd har tynde armbånd og i sort og sølv og en tykkere armring i enden. Hendes anden hånd har et sort bånd med sølvbolte over, der matcher det bælte, hun har haft på sine sorte jeans. Hun har sølvringe i fingrene, og hendes negle er malet sorte. Hun har det samme hals tilbehør som vi så på et billede ovenfor, og hendes hår holdes åbent. Hun er høj og fair, og hun ser perfekt ud aften uden make -up.

Shruti Hassan uden makeup 4

5. Under filmen ‘3’:

Dette enkle skolepige -look var et øjebliksbillede af Shruti Hassan, mens hun optog til sin film 3. Hun oplyser, at selv i det mest simple skolepige -look kan hun se smuk ud med sin charme og selvfølgelig øjnene. Som en typisk skolepige har hun to pletter bundet på begge sider af håret, og håret, der er delt fra midten, gør det mere fremtrædende. Hun er en i en almindelig orange Kurti med sorte designs trykt på den. Hun har læber lidt malet i rødbrun og har kun en lille bindi på panden uden hård makeup. Hendes udtryk ser ud til at være lidt reserveret eller bange, som skildret for filmen.

Shruti Hassan uden makeup 5