7 Nylige billeder af Shilpa Shetty Uden nogen makeup

Shilpa Shetty er en indisk filmskuespillerinde og model, der havde startet sin karriere i en ung alder af 18 år med sin skuespillerdebut er en film ‘Baazigar’ overfor. Hun har lavet omkring 40 film i Bollywood, Telugu, Tamil og Kannada. Hendes hovedroller i film som ‘Dhadkan’, ‘Phir Milenge’ og ‘Rishtey’ var dem, for hun fik mest påskønnelse for fra offentligheden såvel som kritikere.

shilpa shetty uden makeup

Shilpa Shetty Uden Makeup:

Shilpa Shetty inviteret til et bønnemøde:

Shilpa Shetty Uden nogen makeup 1

Dette er et billede uden for skærmen af ​​Shilpa Shetty. Det ser ud til, at hun lige er gået ned af sin bil og går ind til et bønnemøde, hun var blevet inviteret til. Hun er i en hvid ærmeløs ‘kameez’, en ‘churidar’, og hun tager hendes stjål og lægger den om hendes hals. Hendes hår holdes åbent, hendes fod er dækket med Kolhapuri -sko, og hun går elegant ind.

Yoga tid:

Shilpa Shetty Uden nogen makeup 2

Dette billede er taget i en smuk atmosfære. Det er tæt på et vandlegeme, som vi kan se, og det betyder, at hun er et roligt sted, der er passende og foryngende for Yoga. Hun er iført beklædningsgenstande til Yoga, dvs. en sportstop og et par røde gym/yogabunde. Hun har pænt bundet sit hår bagpå som en ponyhale. Mens hendes hænder løftes og låses sammen, ser det ud til, at hun bliver klikket i en tid, hvor hun trækker vejret og skyder til yogalektioner.

Læs også: Rani Mukherjee Uden Makeup

Shilpa Shetty i bil uden makeup:

Shilpa Shetty Uden Makeup 3

Der er klikket på billederne, mens Shilpa Shetty kørte i en bil. Hun forsøger at skjule sit ansigt, da hun sandsynligvis ikke ønskede at blive klikket på, men kameramanden havde gjort sin pligt. Hun er i casuals, hun er iført en top, der er i forskellige blå nuancer og har marineblå jakke omkring sig. Vi kan se et sort hårbånd omkring hendes håndled, som var der for hende at binde det op, hvis hun ville, men hun lod det bare åbne.

Shilpa Shetty med mand Raj Kundra og baby Viaan:

Shilpa Shetty Uden nogen makeup 4

Dette billede blev taget, da Shilpa Shetty og Raj Kundra officielt skulle offentliggøre navnet, som de har besluttet at beholde til deres nyfødte baby. Shilpa fødte en lille dreng, og de kaldte ham Viaan. Efter fødslen havde hun tydeligvis taget på i vægt. Hun er iført en sort ‘Kurti’, hvorpå der er trykt blå designs. Hun bærer en kontrastfarvet gul taske og har et par sorte solbriller, der dækker øjnene.

Gym Time Shilpa Shetty Uden Makeup:

Shilpa Shetty Uden makeup 5

Dette er endnu et billede taget, mens Shilpa Shetty træner, denne gang i et fitnesscenter og hendes træner hjælper hende. Hun er i sine gymkostumer, der er i sort og grå. Vi kan se, at hun har et ur på håndleddet og har holdt håret åbent.

Læs også: Kajol uden makeup

Shilpa Shetty Outdoors:

Shilpa Shetty Uden makeup 5

Disse billeder ser ud til at være klikket et sted ude, måske er hun en lufthavn eller er ude for noget arbejde. Vi kan se, at hun er uden make -up og bare har enorme brune solbriller på øjnene. Dette er sandsynligvis klikket om vinteren, da hun er dækket med en grå afslappet top, der dækker hende til halsen og ser ud til at være lavet af et tungere materiale end normalt bærer. Hun har et stort ur på hendes håndled, og hun kigger sødt.

Shilpa Shetty i tårer:

Shilpa Shetty Uden makeup 6

Dette billede var blevet klikket under en omstændighed, hvor Shilpa Shetty var i tårer. Hun havde sandsynligvis en Salwar -dragt på, hvor Kameez var helt sort og ‘dupatta’ er trykt i rødbrun og grøn. Hendes hår børstede pænt og delte mere på venstre side og mindre fra højre. Hun tørrer tårerne af med en dunk, mens hun siger sit hjerte ud!

Læs også: Karishma Kapoor billeder uden makeup