8 billeder af Adele uden makeup

En veteransanger med en gylden stemme, Adele Laurie Blue Adkins, eller rettere gået under navnet Adele, har ofte optrådt i monokrome nuancer i albumomslag, hvor hun så fantastisk ud i sit smukke selv. Adele, der er på den tungere side, har ofte tidligere stået over for forhindringer på grund af sin plusstørrelse, men som en inspiration som altid har hun altid trukket sin vægt af, elsket sin krop og vokset sig til det, sandsynligvis en af ​​grundene til, at vi elsker hende åh så meget. Med årene med hendes berømmelseshætte voksende, har vi ofte fotograferet hende på gaden, anderledes end hendes forsidefoto, men alligevel lykkedes det hende uden professionel sætmakeup at være det smukke selv, hun er.

1. Senghovedets udseende:

adele uden makeup

Dette er et af Adeles klassiske sengehovedlook, hvor vi kun kan antage, at hun lige har rullet sin seng af og stadig har en rodet frisure, Adele her var helt uden makeup. Ser simpelthen fantastisk ud uden professionelt dæk, Adele ser sikkert lidt anderledes ud, men kan vi virkelig sige, at hun ser dårlig ud uden makeup? Glattheden i hendes hud forstærkes kun af hendes lyserøde lyserøde læber.

2. Over kaffe:

adele uden makeup2

Dette billede af Adele blev skudt i en café i nærheden, hvor hun på en kold morgen manglede sin turtleneck, og dette smuglede sig ind i hendes ulds bekvemmeligheder og viklede sig stramt, mens hun fortsætter. Hun ser sit sædvanlige fantastiske selv ud, da hun trak ærmerne helt til håndfladen og vinkede sødt til kameraet.

3. Cuteness Overloaded:

adele uden makeup 3

Endnu et billede af Adele dukkede op på internettet, hvor hun tilsyneladende holdt et plakat med undskyldninger, der stod på det, mens hun så undskyldende og alligevel sød ud til randen. Selvom lidt af hendes træthed var fremtrædende under hendes øjne, var huden glat som smør, da hun gjorde håret op med bløde jordbærblonde lokker sat til siden med øjenbrynene godt klaret op.

4. Efter en travl dag:

adele uden makeup 4

Adele, der sandsynligvis havde travlt med et lydtjek til sit kommende album, blev afbilledet på et billede, der forlod jaget på den kolde dag med et tørklæde viklet rundt om hende, mens hun igen smilede sødt til billederne. Hun havde sin rosenrøde glød fremtrædende på hendes ansigt, der fremhævede hendes ret glatte hud. Pakker hendes pung i siden og øjnene lyser op med sødme, hun gik sin dag.

5. Fødselsdagspigen:

adele uden makeup 5

Dette billede blev optaget på Adeles 26 -års fødselsdag, da fødselsdagspigen blev set holde tommelfingeren op for sit fødselsdagsfoto uden nogen makeup. Hendes hår var bundet i en stram pony på bagsiden, mens hendes trætte dage med at arbejde på hendes album og musik var synlig gennem poserne under hendes øjne. Alligevel er dette billede af hende en sand skønhed udfoldet med et sødt udbredt smil og store lyse øjne.

6. Date Night:

adele uden makeup 6

Dette var et billede, der blev taget af en af ​​vennerne, da hun delte en god middag eller et sandsynligt måltid med sine nærmeste, mens hun fik en god snak. Denne gang havde Adele sit hår i en blød bolle med frontlåsen stylet i en bagbørste. Ligesom hendes hår havde denne smukke kvinde fejlfri hud, der virkede glat som mælk og lys som en daggry.

7. En dag ude:

adele uden makeup 7

Smuk i sin blå fuldærmede trøje, denne kvinde havde håret bundet på bagsiden, helst i en lav bolle, mens Adele gik omkring for dagen og så sit smukke selv ud. Selvom hun ikke selv havde et drys makeup på ansigtet, så hun sit smukke selv ud.

8. Konecki og hende:

adele uden makeup8

Dette er endnu et billede af den magtfulde Adele, denne gang slået af kærlighed, da hun og hendes kærlighed gik en tur. Pyntet i en smuk mønstret top og støttet på nogle nuancer, så denne skønhed evigt ung og livlig ud, selv uden makeup på sig selv.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80