8 Billeder Af Avril Lavigne Uden Makeup

Den aldrig foranderlige Avril Ramona Lavigne har vundet hjerter med sine iørefaldende melodier og sin signatur mørke øjne makeup. Fra begyndelsen af ​​sin karriere har Avril været en stærk udfordrer, når det kom til at synge sange og hiphop, rock og simpel pop. Hendes musik har forhøjet nogle hjerter, men det, der forblev stillestående, var hendes udseende. Med hver alder, der er gået, er Avril blevet yngre og spreder sine vinger mere for hvert smadderrige hit på hendes rekordliste. Der er dog mere ved denne canadiske berømthed end bare langt hår og tunge sminkede øjne. Dette smugkig ind i Avrils bog uden makeup -look fortæller os, hvordan vi denne skønhed stadig er en bedøvelse selv uden de klassiske tunge øjne.

1. De smukke kikkere:

avril lavigne uden makeup

Normalt ses Avril Lavigne med sin signatur tunge sorte øjenmakeup, og uden en må vi indrømme, at hun ser meget anderledes ud. Det betyder dog ikke, at hun ikke er smuk uden en, da dette billede er et levende bevis på, hvordan Lavignes skønhed ikke kan indeholdes inden for makeupgrænser. Ser ekstremt smuk ud, Avril her er en ægte skønhedsvisning af hendes smukke peepers og perlehvide.

2. En forandring for godt:

avril lavgine uden makeup 2

Ofte ville vi ikke se Avril i hendes bløde træk, der poserede til fotografierne på den røde løber, men der var engang denne gang, da hun besluttede at vælge en lille ændring i hendes makeupplan, der så hende i en mild makeupbase meget forskellig fra hendes tunge makeup udseende. Med en lille foring i sine ellers bløde træk og måske bare en normal glans, gnistrede Avril på den røde løber.

3. Lidt træt:

avril lavgine uden makeup 3

Her ser vi et ret træt og højtideligt billede af den travle Avril, der uden tvivl går igennem meget hårdt arbejde under sine musikudgivelser. Den konstante lydkontrol og selv at skulle løbe rundt sent om natten har taget hårdt på hende, da hendes trætte øjne gav irritationen op. Uanset det så Avril imidlertid ganske klart og glat ud.

4. Beholder det Au Natural:

avril lavgine uden makeup 4

Avril her beslutter sig for at afvise sin tunge makeup, da hun blev fotograferet i sit helt naturlige jeg. For altid unge Avril Lavigne blændede også her meget som hun gør i sine musikvideoer, men de bløde poser under øjnene, der afgav en mørk tone, var tydelige, selvom hendes smukhed aldrig rigtigt var indeholdt.

5. Gå rundt:

avril lavgine uden makeup 5

Avril, der dækkede sig selv i en hættetrøje, virkede ganske travl, da hun gik rundt på gaderne. Hendes helt sorte påklædning fremhævede kun hendes blonder manke, der var stramt bundet på siden. Selvom hendes ansigt ikke kunne gøres tydeligt på afstand, havde hun bestemt ingen makeup i ansigtet, og alligevel så hun ganske fascinerende ud.

6. For at holde det tilfældigt:

avril lavgine uden makeup 6

Klædt i sin grå tank med sin lange manke åben og flydende, her er endnu et fantastisk billede af den smukke Avril i hendes naturlige jeg, der praler med sin fejlfri hud. Selv uden makeup kunne vi fortælle, at hun har en god konsistens, når det kommer til hud og relaterede problemer.

7. Sammenligning af det bedste udseende:

avril lavgine uden makeup 7

Her har vi et med makeup og uden makeup billede af Lavigne, hvor det venstre billede viser, hvordan hendes smukke selv uden nogen makeup, og selvom hun ser meget anderledes ud end hendes højre, er hun stadig en smuk bedøvelse.

8. Candid Beauty:

avril lavgine uden makeup8

På dette billede ser vi en Avril i sin hvide tank uvidende om, at billedet er taget, og ofte på en normal dag ville man tro, at en ærlig ville komme dårligt ud, men med Avril er der ikke noget, der hedder et dårligt foto. Hun er en smuk kvinde med eller uden makeup.