8 billeder af Candice Swanepoel uden makeup

En af englene til Victorias hemmelighed, Candice Swanepoel fik den 10. placering på Forbes topmodel. Denne afrikanske bombe har startet sin rejse som en Victoria -hemmelig engel og har tjent et ganske ry for, at den klassiske pige ved siden af ​​fylder alle klicheer til den varme pige i kvarteret, blondt hår og lyse øjne. Vi kender alle modeller, især seniorbatcherne er altid under konstant begrænsning af at skulle gennemgå alle detaljer, der får dem til at skille sig ud blandt de andre. Disse modeller har dog stadig dage, hvor de slipper håret og nyder dagen. Fanger hende på nogle af disse dage, i denne artikel i dag skal vi afgøre, om denne kvinde virkelig er så smuk, selv uden makeup.

Billeder af Candice Swanepoel uden makeup:

1. Frisk ansigt:

candice swanepoel uden makeup

Her ser vi Candice posere til et foto, hvor hendes ansigt blottet for makeup stadig ser fantastisk godt ud. Håret skiltes fra midten ruller blødt ned til siderne, mens hun hvilede hagen i hænderne og krøllede læben i et smil. Selv uden makeup skinnede denne kvinde som en lys ny krone. De lyse øjne, der matchede de ferskenbløde læber, tilføjede looket.

2. På sæt:

candice swanepoel uden makeup2

Dette billede blev taget under en af ​​hendes begivenheder eller rettere, før hun indtog scenen, hvor hun blev set optaget af at få ordnet sig selv til scenelooket. Mens hendes stylister arbejdede på håret, skildrede hendes bare ansigt uden makeup et roligt og samlet look. Da hun poserede til billedet, så hun fascinerende ud.

3. Start med at se:

candice swanepoel uden makeup3

JFK lufthavn er en af ​​de travleste knudepunkter i verden, og det er et hårdt arbejde at se en skønhed blandt så mange. Du skal skille dig ud i mængden, så du kan blive bemærket, og det er præcis, hvad Candice Swanepoel gjorde. Candice lignede hendes lacy hvide afgrøde med en sort nederdel med snitte i siderne, selvom hendes ansigt ikke viste tegn på mulig makeup. Det er helt naturligt, at dette er tredje gang, denne kvinde har imponeret os uden professionel studiehjælp.

4. Causal Day Out:

candice swanepoel uden makeup 4

Selv de travleste af englene har brug for fridage for sig selv, og her er et billede af Candice, der nyder sin fridag på en afslappet måde. Candice gled ned i en lavt skåret tank og nogle shorts med høj talje og gik rundt på gaderne. Hendes nuancer har dækket hendes øjne til, da hun struttede sin gåtur og så helt fantastisk ud.

5. Stranddag:

candice swanepoel uden makeup 5

Strandlook er den bedste måde at udlede en zone uden makeup, og her har vi fanget den smukke Candice på det rigtige sted. Et sort todelt og en makeup mindre Candice blev set tilbringe lidt kvalitetstid med sin elskede og selv uden makeup kunne vi fortælle, at hun så ganske smuk ud.

6. Bil Selfie:

candice swanepoel uden makeup 6

Vi har alle haft de dage, hvor lyset inde i bilen bare var for perfekt til en selfie og ligner Candice, her er ingen undtagelse. Dette foto dukkede op på hendes sociale medieside, hvor hun bedøvede sine fans med denne Barbie -dukke -selfie, og vi var forbløffet over hendes ingen makeup -skønhed.

7. Den perfekte kommode:

candice swanepoel uden makeup 7

Da Candice vakte hendes fans med den perfekte 80’er, stod Candice smukt ud på dette billede. Med minimal eller ingen makeup tydelig på hendes ansigt, var denne kvinde virkelig en bedøvelse.

8. Sammenligning:

candice swanepoel uden makeup8

Her ser vi en sammenligning mellem den pyntede Candice og den ingen makeup Candice og heldigvis som hver gang har hun bestået med glans og viser medierne, hvordan hendes skønhed ikke er indeholdt blot i hendes dolled up fotoshoots.