8 Billeder af Demi Lovato uden makeup

Demetria Devonne, eller rettere Demi Lovato har været et kulturelt ikon og en inspiration lige fra begyndelsen af ​​hendes karriere. Medvirkende i den næstbedste musikalske Disney -produktion, Camp Rock, blev denne lille pige berømt som sanger og skuespillerinde. Langsomt fik verden at vide om hendes sange, og snart blev hendes album udgivet. Derefter startede skuespillerkarrieren og med baby -trin, denne fine dame er ikke kun en skuespillerinde, sanger og sangskriver, men også en stolt ejer af sin egen kosmetiske og forskønnelseslinje, Devonne af Demi. Dette bringer os til emnet i dagens artikel, den friske ansigt Demi uden makeup.

Demi Lovato uden makeupbilleder:

Webkameraets selfie:

Demi Lovato uden makeup billeder

Selfies er et must i ungdomsverdenen, og meget ofte er dette en af ​​de bedste måder at afgøre, om en person uden makeup virkelig er så smuk. Dette billede af Lovato er et webcam selfie, hvor hun optræder uden synlige tegn på makeup og alligevel ser strålende dragende ud. Fra udseendet af det kan man se, at hun virkelig har fejlfri hud.

Frisk ansigt skønhed:

Demi Lovato uden makeup2

Demi Lovato bad engang sine fans om at afskaffe deres makeup for dagen og pryde huden, de er født i. For at øge ånden i den naturlige skønhed, fortsatte hun med at dele et makeup -mindre billede af sig selv på de sociale medier, hvor hun simpelthen så ud fantastisk i sit helt naturlige jeg. Ingen liner, ingen makeup og ingen glans, og vi kunne ikke engang se, om hun virkelig var makeup mindre.

Oprigtig:

Demi Lovato uden makeup3

Der var aldrig nogen tvivl om, at Demi var det perfekte væsen, hun er. Bortset fra at være en elsket i hjertet, er hun også kendt for at være et af de smukkeste idoler, der altid kan prale med deres fejlfri hud uden makeup. Denne ærlige af hende er præcis det, vi havde brug for for at bevise hendes værdi uden makeup.

Minimalisten:

Demi Lovato uden makeup4

Altid til fordel for minimalisme har Demetria Lovato altid bevaret sin skønhed med lavmælt hår og makeup. Inspirationen, deraf mærket, skildrer her hendes minimalistiske look med bare et træk på linerne, da hun igen blottede sit klare ansigt for offentligheden.

Morgen Selfie:

Demi Lovato uden makeup 5

Vi har alle haft de dage, hvor morgenlyset klarede sig fint med kameraets blænde og et billede, der produceres derfor engle. Demi Lovato må have haft den samme følelse, som hun poserede med sin morgen kop dampende kaffe. Denne diva pralede sine tatoveringer sammen med den klare hud og så fantastisk ud.

En lille affære:

Demi Lovato uden makeup 6

Her har vi et smukt billede af popstjernen, der flager med sin fantastiske hud, da hun introducerer sit nyerhvervede kæledyr til verden. Demi Lovato er den stolte ejer af havskildpadden, og mens vi savlede over hende og hendes nye kæledyr, så Demi smuk ud i dette ingen makeup -skud. Billedet var et bevis på, hvordan hun ikke kræver nogen makeup for at være smuk.

Billede ved poolen:

Demi Lovato uden makeup 7

Meget få mennesker eller rettere piger er komfortable i deres egen hud. Mens nogle måske beskæftiger sig med ujævn hudtoneproblemer for nogle fregner er den største barriere. Demis billede ved poolen gav os dog en ægte fornemmelse. Med hovedrollen uden makeup på dette billede, flimrede Demi sine smukke fregner og så fantastisk ud.

De smukke smilere:

Demi Lovato uden makeup8

Det sidste billede af Lovato viser hende i en af ​​hendes korte frisurer, hvor hun så helt smuk ud og blinkede sine perlehvide.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80