9 Bedste Gabrielle Union Uden Makeup

“Tænk som en mand” -stjernen, Gabrielle Union er en berømt amerikansk skuespillerinde kendt for sine bemærkelsesværdige roller i “Bad boys II” og “Bring it on”. I en alder af 42 sparker Gabrielle stadig med den ene store rolle efter den anden. Bare et år tilbage i 2014 havde hun bundet knuden til nu hendes husbond Dwyane Wade, med hvem hun deler sit eventyr lykkeligt nogensinde. Gabrielle er en favorit på skærmen for mange, der altid lokker sine fans med sit perfekte mejslede ansigt, hendes øjne skinnende lyse og hendes aura spredt vidt og bredt.

Imidlertid er vi ofte så vant til at se starter i deres kokonerede sammensatte jeg ofte, når vi konfronterer en i almindelige menneskers verden, de har en tendens til at se helt anderledes ud, end hvad vi opfattede, at deres oprindelige jeg ville være. I dag i denne artikel skal vi kigge på de fælles mejerier i Gabrielle Union for at se, at hun virkelig er en smuk kvinde indefra og ud.

Gabrielle Union Uden Makeup -billeder:

Lad os se top 9 Gabrielle Union Uden Makeup, der vil forbløffe dig.

1. Instagram Check:

gabrielle union uden makeup 1

Gabrielle Union tog til sociale medier Instagram for at prædike hendes skønhed, hvor hun lagde et side om side differentieringsbillede af hende, den ene med makeup og den anden uden en. Hvis vi kigger ind i billedet, er det ret svært at udlede, hvilket billede der er ingen makeup på grund af hendes naturlige skønhed, men når vi ser på det, har den venstre ingen makeup Gabrielle, der matcher den makeup fyldte.

2. Kronet for godt:

gabrielle union uden makeup 2

Gabrielle Union har altid undret os med sin skønhed, og her har vi fundet den perfekte måde at respektere det på ved at tilføje hendes navn til en af ​​de mest naturligt smukke personer nogensinde. Da hun blev kronet som en, var Gabrielle over månen glad for sit nye mærke, men mistede alligevel aldrig sin nåde og skønhed. Her har vi et billede af skønheden uden makeup.

3. travle dage:

gabrielle union uden makeup 3

På dette billede ser vi en lidt træt Gabrielle Union med sin franske hat og grønne bluse. De tunge arbejdstider og det trættende skema havde virkelig hårdt på hende, da hendes tasker under øjnene kiggede lidt frem. Gabrielle så imidlertid sit smukke selv ud.

4. Sammenligning:

gabrielle union uden makeup 4

Ofte er der en blød linje mellem professionel makeup og minimal makeup, idet den fine linje er klart defineret af dette to billede af miss Union. Den til højre viser hende med ordentlig professionel makeup, mens den til venstre viser hende med minimal mængde makeup, måske bare en liner og en glans, hver pige går for at se.

5. Forberedelse bag scenen:

gabrielle union uden makeup 5

Ventende på hår og makeup bag scenen forud for sit show, så Gabrielle Union mægtig fint ud, selv uden synlige tegn på makeup på sig selv. Klædt i et lavt skåret hvidt med håret delt i en sidebølge lignede Gabrielle Union virkelig en engel.

6. Smukke Puckers:

gabrielle union uden makeup 6

På dette billede så Gabrielle ret smuk ud, da hun blinkede sine perlehvide. Af billedet var det tydeligt, at hun ikke havde nogen makeup på sig selv end måske en mascara -strygning til lågene eller en lille foring. Lige så sikker på sin bare hud, beviste hun, at hun har en plettet hud.

7. Backstage -visning:

gabrielle union uden makeup 7

Her er endnu et billede af den smukke Gabrielle, der slog bag scenen, hvor hun så sit naturlige jeg. Selvom hun var pyntet med sin påklædning på skærmen, skildrede hendes udseende en bar hud Gabrielle, der så mægtig fin ud uden makeup på.

8. Stark Sandhed:

gabrielle union uden makeup 8

Her er endnu et eksempel på, hvordan Gabrielle i hendes stærke nøgne hud stadig kan se fantastisk ud. Billedet til højre viser tydeligt en dullet Gabrielle der ser airbrushed og fantastisk ud, mens den anden side fik Gabrielle til at prale af sine smukke fregner, da hun smilede bredt efter billedet.

9. Lufthavnsgang:

gabrielle union uden makeup 9

Intet billede er komplet uden en celeb -observation i lufthavnen, der udelukker deres originale hud uden makeup. Her ser vi Gabrielle i LAX -lufthavnen igen deportere til en af ​​hendes filmvisninger, se træt men god ud uden makeup.