9 Bedste Goldie Hawn Uden Makeup

Goldie Hawn er en amerikansk skatkiste af veteraner, der handler ved siden af ​​instruktion og producerer. Hendes film har ligesom hende haft et unikt touch for sig selv med hits som Private Benjamin og Overboard og mere. Hawn lige fra begyndelsen har haft sit signaturlook på punkt, gyldne lokker og lyse øjne, der forbereder sig på den perfekte pige ved siden af.

Skubber til 70, Goldie Hawn nu 69, er stadig stadig en snak om byen. Vi har altid set dette talent optræde på skærmen med de bedste ansigter, der fik hende til at se ung ud selv i hendes midaldrende. I dagens artikel skal vi tale om Hawn og hendes skønhed, men denne gang uden makeup.

Goldie Hawn Uden Makeup Med Billeder:

1. Mellem det rolige:

goldie hawn uden makeup

Goldie Hawn på dette billede ses på baggrund af et enkelt religiøst sted med sandsynligvis en af ​​hendes ledsagere, hvor hun havde åbne gyldne låse, der faldt i bølger, mens resten af ​​hende selv var ansigtet uden antydninger af makeup. Hawn iklædt traditionel sæt påklædning, og selv i sin ældre alder så hun ganske rolig og smuk ud.

2. Bed Head Glæde:

Goldie Hawn uden makeup 2

Dette var et af de gamle billeder af Hawn, hvor hun blev set sportslige sengelåse over hele panden. Bortset fra det fluffede hår havde den smukke Hawn ingen makeup på hende, da hun bandt tørklædet om halsen og smilede sødt til billedet. På billedet på grund af en trættende arbejdsuge kunne vi se hendes øjenposer fremtrædende vise, mens resten af ​​hende som altid var rolig.

3. Træningsformiddag:

Goldie Hawn uden makeup 3

Taget for godt to år tilbage blev Goldie Hawn fotograferet i sit behagelige træningstøj, der var klar til en god løbetur. Selv alderdom har ingen begrænsninger og beviser det for verden, den dengang 67 -årige Hawn fortsatte med sin løbetur. Hun havde ingen makeup på, og linjerne på hendes alderdom kiggede gennem hendes ellers smukke hud.

4. skønhed hud:

Goldie Hawn uden makeup 4

Her har vi endnu et billede af Goldie Hawn stige ud af sin bil. Dette var et af hendes gamle billeder, der blev skudt af paparazzierne, hvor hun tilsyneladende ikke havde synlige tegn på makeup på sig selv. Denne ene gang Oscar -vinder så dog ret smuk ud i sin helt naturlige hud uden mange specifikationer og pletter på sig selv.

5. Gadeobservation:

Goldie Hawn uden makeup 5

På en fin kold dag havde Goldie Hawn taget sin sorte behagelige jakke på og mærket sin besatte sorte pung på siden, Hawn blev fotograferet gående på gaden med håret, de gyldne lokker på vid gab. Hawn uden makeup så dog ganske smuk ud. Vi har altid kendt hende som en med god hud, og det er godt at vide, at hun har haft sin plads lige dér.

6. Med kærligheden:

Goldie Hawn uden makeup 6

Her ser vi Hawn i hendes bedste dage poserer ved siden af ​​hendes kærlighedskurt og på dette billede så de begge fint ud. Goldie pyntet i en aftenkjole med håret let faldende på hendes skuldre, Hawn med minimal makeup så dog ganske smuk ud.

7. yndefuld aldring:

Goldie Hawn uden makeup 7

Den smukke og stoiske Goldie Hawn har ældet graciøst, og her er et klassisk billede af hende i hendes alderdom, der viser hendes alderdomslinjer. Rynkerne og rynkerne på hendes ansigt var tydelige på hendes hud. Men uden mange tegn på makeup på sig selv så denne kvinde fantastisk ud.

8. Fotoshoot Pretty:

Goldie Hawn uden makeup 8

Hun poserede til et hurtigt foto bag scenen med en af ​​hendes venner, Hawn og ven, og så Hudson ganske sund og munter ud. Som en del af fotoshootprøven var det tydeligt, at disse smukke damer tog lidt makeup på. Dette naturlige makeup -look fik dem dog til at se smukke ud.