9 Bedste Heidi Klum Uden Makeup

Alle kender Heidi Klum. Hun er en tysk model og har haft stor succes inden for forretning, mode, produktion osv. Hun er en af ​​de bedste modemodeller, kvinder ser op til. Hendes ikoniske øjne og unikke halvmørke hudfarve gør hende til en trendsætter i skønhedens verden. Hendes fantastiske påklædningsfornemmelse og daglige varierende udseende gør hende til Diva i modeverdenen. Nu er hun amerikansk statsborger og vugger på gaderne i LA med det smukke smil og betagende blikke.

Men med berømmelsen og populariteten følger negativitet. Nogle klager over hendes fortrolighed med makeup. Men det er ikke sandt, da denne kvinde kun tager makeup på, når hun er foran kameraet til en professionel optagelse eller en begivenhed. Ellers kan hun lide at holde det naturligt. Her er nogle af de bedste makeup-billeder af Heidi Klum, der er ved at blæse i dit sind og lukke haderne for godt.

Smuk Heidi Klum uden makeup med billeder:

1. Sig nej til salonen:

heidi klum uden makeup

Heidi Klum har ikke noget at skjule. Ikke engang hendes ansigt uden makeup. Hun har altid været meget sikker på sin naturlige skønhed, og hun viser det stolt. Her dyrker hun sit look uden makeup, hvor hun lige har vasket hår og kommer til at sidde på stolen for at få lavet sin makeup til et skud. Dette billede vil utvivlsomt inspirere masser af kvinder til at sige nej til makeup og være sikre på deres gudbegavede skønhed.

2. Sort er den nye lyserøde:

Heidi Klum uden makeup 2

For Heidi er det ikke et problem at løbe tør for pink. Hun kan hellere lide at rocke den i de sorte toppe. Dette billede blev taget, da hun skulle ud af sit hotel. Hun var iført en simpel sort top og nogle tilfældige hipstersmykker.

3. Forever Young:

Heidi Klum uden makeup 3

Heidi Kulm er evigt ung. Hun er 42 og ser stadig temmelig blændende ud uden makeup. Dette er grunden til, at kvinde over hele verden ser op til hende som deres idol. Heidi understøtter ikke makeup hele året og kan lide at være enkel.

4. Træt, men skinnende:

Heidi Klum uden makeup 4

Dette billede af Heidi blev taget, mens hun kaldte det en dag på et af hendes venners sted. Hun havde ingen makeup på og så træt ud. Men hun så stadig så lys og fejlfri ud. Iført den sorte frakke gav kameramanden den ideelle kontrast, og han fik et fremragende billede.

5. Dræb sneen:

Heidi Klum uden makeup 5

Denne Victoria Secrets tidligere model skruede op for temperaturen om vinteren, da hun kom ud uden makeup. Som vi alle ved, holder Heidi gerne det enkle, og det fremgik tydeligt af hendes udseende. For en kvinde med den type smuk hud vil være som at få himlen. Uden tvivl så hun den dag super varm ud. Hendes skønhed smeltede og dræbte sneen.

6. Kigger ind på Instagram:

Heidi Klum uden makeup 6

Når vi gennemgik de tilfældige Instagram -indlæg, så vi, at Heidi Klum havde den lette sorte top. Den eneste forvirring, som var varmere, kaffen eller Heidi? Uden tvivl var hun en af ​​de hotteste Victoria Secret -modeller, og hendes blonde hår og lyse hudfarve er stadig hendes bedste kvinder til at være showstopper.

7. Gravid? Intet problem:

Heidi Klum uden makeup 7

Graviditet ødelægger hud og skønhed. Ikke for Heidi Klum. Hun blev set i LA med sin store mave med søde blændinger, der matchede hendes kjole.

8. Lad os bevise det gennem denne selfie:

Heidi Klum uden makeup 8

Heidi Klum postede et selfie -billede, der afslørede hendes smukke hud og flotte hår.

9. Sig nej til makeup:

Heidi Klum uden makeup 9

Hele tiden smukke Heidi Klum kan lide at leve et simpelt liv uden komplikationer. Dette billede ved en begivenhed gør det klart, at hun tænker det samme, når det kommer til skønhed.