9 Bedste Mariah Carey Uden Makeup

En af de mest succesrige pladeproducenter i verden, Mariah Carey er en populær amerikansk sanger, sangskriver osv. Denne smukke kvinde har også spillet i en række Hollywood -film. Hun er en af ​​de sensationelle sangere nogensinde og har fans inklusive teenagere og voksne. Med sin unikke påklædningsfornemmelse og søde smil har Mariah med succes fanget tusindvis af menneskers hjerter over hele verden.

Hendes livsforestillinger kræver, at hun er i sin bedste form, hvilket kræver effektiv makeup, passende kjoler osv. Hvis du tænker på, at Mariah bare er endnu et plastikikon, der gemmer sig under den enorme stabel makeup, så tager du så fejl. Mariah Carey har det mest naturlige yndige ansigt nogensinde og foretrækker at forblive makeup-fri det meste af tiden. Her er de 9 bedste makeup-billeder af Mariah Carey.

1. Ved skydningen:

Mariah Carey uden makeup 1

Selvom makeup er en integreret del af hendes succesrige liv, men hun er klar over dets grænser. Hun kan lide at forblive makeup-fri så meget som muligt. Hun har runde øjne og buttet ansigt, som får hende til at se ekstremt sød ud selv i en alder af 45 år.

2. Ud en tur:

Mariah Carey uden makeup 2

Der er ikke mange berømtheder, der ser næsten ens ud uden makeup. Mariah betragter hende naturlig som sit bedste våben og viser ofte sit makeupfrie ansigt for at lukke haderne. Hendes fremragende figur og naturligt smukke ansigt er en inspiration for en række kvinder til at gå uden makeup.

3. Mariah i Butleren:

Mariah Carey uden makeup 3

Mariah blev set i filmen The Butler. På dette billede var hun iført afslappet tøj, der fik hende til at se passende ud til scenen. Hendes kvalitetspræstation i filmene gennem årene har givet hende mulighed for at opnå anerkendelse verden over.

4. Frisk uden makeup:

Mariah Carey uden makeup 4

Mariah Carey lagde dette billede af hende ud på Instagram. Hun ser meget frisk ud, selv efter at have smidt al sin makeup af. Dette billede gjorde fansene bevidste om hendes naturlige skønhed. Mariah ville gøre det klart, at hun ikke bare er endnu en plastikdukke, der tjener millioner på grund af hendes avancerede makeup-tricks og fancy tøj. Hun kan imponere alle på samme måde, og makeup er ikke et krav.

5. I Studiet:

Mariah Carey uden makeup 5

Dette billede af Mariah Carey blev klikket på i et studie, hvor hun optog sit nye studiealbum. Hun havde et makeupfrit ansigt og så godt nok ud til at få tusinder af likes.

6. Dyrebare Mariah:

Mariah Carey uden makeup 6

Mariah har medvirket i en række film, men oftest undlod folk at genkende hende. I en af ​​hendes mange film havde Mariah ingen makeup, da instruktøren fandt det passende for hende at undgå makeup til den pågældende scene. Hun så lidt anderledes ud, men var nok til at stjæle seernes udseende.

7. Et nødvendigt argument:

Mariah Carey uden makeup 7

Dette billede afslører den naturligt smukke Maria Carrys skønhed uden makeup. Til venstre er Mariah Carey iført makeup og til venstre er et billede af Maria uden makeup. Søde Mariah ser næsten det samme ud uden at lægge nogen form for makeup.

8. Legende Mariah:

Mariah Carey uden makeup 8

Dette er et billede af Mariah med sin lille datter. Mariah ser ikke mindre ud end et uskyldigt og fejlfrit barn. Meget få kvinder kan se så friske ud uden makeup.

9. Den kurvede kvinde:

Mariah Carey uden makeup 9

Mariah Carey har en imponerende fysik. Hendes kurver kan dræbe heartthrobs. På dette billede går hun uden makeup og viser på en eller anden måde det perfekte naturligt smukke ansigt nogensinde.