9 Billeder af Amir Khan med og uden makeup

Aamir Khan (født 14. marts 1965) er en indisk filmskuespiller, manuskriptforfatter, instruktør, producer og tv -præsentant. Han har en succesrig karriere i Bollywood -film, som har etableret ham som en af ​​de mest indflydelsesrige og populære skuespillere inden for indisk film. Han har vundet flere priser, som inkluderer syv filmprispriser og fire National Film Awards. Han tildeles også Padma Shri i 2003 og Padma Bhushan i 2010.

Nogle af hans fremragende film er Qayamat Se Qayamat Tak, Dil, Raja Hindustani, Lagaan, 3 idioter, Taare Zameen Par, Rang de Basanti og Ghajini.

amir khan uden makeup

Aamir Khan er en humanitær og filantrop. Han har skabt tv -talkshowet Satyamev Jayate, hvor han viser sig som vært. Dette show har vundet stor indpas og popularitet siden dets begyndelse, da det fremhæver de følsomme sociale og kvinders empowerment -spørgsmål, der hersker i Indien.

Aamir khan er et stort navn i bollywood kendt for sin fremragende tilstedeværelse på celluloid. Han er kendt som Mr. Perfectionist for den slags film, han laver, og den rolle, han spiller. Men hvor mange af os ved virkelig, at selv disse perfektionister skal skjule deres ufuldkommenheder under makeupens kager, de lægger til enhver handling eller film.

Selvom Aamir Khan er en af ​​de skuespillere, der generelt ikke skjuler sin alder bag spor af makeup. Han elsker at prale med det på den naturlige måde. Her præsenterer vi top 9 Aamir Khan snapshots uden makeup.

1. Beard Look:

Han blev opdaget ved en prisoverrækkelse i Berlin, hvor han pralede med dette hårde grunge -skæg -look. Vi ved alle, at Aamir Khan er en af ​​de aktører, der ikke socialiserer eller deltager i for mange prisceremonier og funktioner. Her er vi så heldige at snappe ham. Han ser elegant ud, som han er.

2.Det selvabsorberede udseende:

Aamir Khan er en af ​​de naturlige skuespillere, der helt kan gå med et ’no makeup’ look til nogen af ​​hans film. Dette er sjældent i tilfælde af andre aktører. Dette billede skildrer ham som en, der mistede sine egne tanker for at finde meningen med livet.

3. Dens dyretid:

Han er bestemt en familiemenneske, der tager tid til sin kone, to sønner ud af hans travle tidsplan. Han tager selv nok tid til sine kæledyr og endda snaps med dem. I sit snapshot er han uden et gram makeup i ansigtet. Alderdomsskiltet viser helt sikkert, men elegance er der stadig.

4.The Cool Hunk:

Dette snapshot er taget af en fan i USA, mens han blev set på ferie. Han ser glad og jovial ud, nyd hvert øjeblik, mens det går forbi.

5. I et jovialt humør:

Dette er helt sikkert et meget gammelt billede taget fra hans karriere med at lave ‘Ghulam’. Et komplet aften-teaser-look med den neon-t-shirt, en stor medaljon hængende fra nakken, masser af håndtilbehør og en sort håndjern.

6. Det følelsesmæssige øjeblik:

Han blev set med grådige øjne på et pressemøde i Mumbai. Aamir khan, det meste af tiden er uden makeup, mens han promoverer sine film eller kommende shows som Satyamev Jayate.

7. Det trætte look:

Han blev snappet ved en bloddonation i Bandra, Mumbai, hvor han donerede blod til de trængende. Han er bestemt filantrop.

8. Ghulam Look:

Vi ser denne seje hunk med et afslappet look, men alligevel en dræber.

9. Den indiske rustikke landsbyboer:

Dette snapshot er fra filmen ‘Lagaan’, hvor han spiller rollen som en rustik indisk landmand og landsbyboer.