9 Billeder Af Christina Aguilera Uden Makeup

Christina Aguilera, en berømt amerikansk sanger, sangskriver, tog verden med et opsang, da hun første gang dukkede op på Hollywood -skærmene. Den engelske stemme parret med hendes pige ved siden af ​​var simpelthen dille for tiden. Den unge pige og hendes iørefaldende beats blev snart berømte, og hun voksede og trivedes i Hollywood. Christina nu mor til to og en kærlig person er dog stadig et brændende ikon med lejlighedsvise hits, der styrer pladerne i uger. Stadig under kontrol af medierne har vi ofte set Aguilera pyntet op til sit bedste flaver sig selv på det rødt lagde tæppe, men i dagens artikel vil vi beslutte, om hun virkelig er så smuk uden makeup eller bare fersken.

Christina Aguilera Uden Makeup -billeder:

1. Nogle moder søn affære:

christina Aguilera uden makeup

Christina viser her sin ingefærhårede søn, da de begge blev fotograferet sammen på vej gennem paparazzierne. Christina, der så ret træt ud på dette billede, havde ingen makeup på ansigtet, bortset fra en lille liner på de øverste låg. Dog kan man ret klart antage, at hun er en smuk kvinde, der aldrig rigtig havde brug for makeup til at skildre hendes skønhed.

2. Airport Breeze Through:

christina Aguilera uden makeup2

Christina Aguilera blæsende gennem lufthavnen med sin NY sorte kasket på, ser ganske vist ganske anderledes ud uden makeup i industriel kvalitet. Alligevel kan ingen rigtig pege en finger på hendes skønhed, da denne nu trætte bombe selv uden hendes standardiserede makeup så ganske fejlfri flået og smuk ud.

3. Arbejdsdag:

christina Aguilera uden makeup3

Christina arbejdede hårdt på en forudindspillet skit til People’s Choice Awards og så ganske seriøs og engageret ud, da hun tog på en beanie parret med nogle store nuancer og en løs sweaterbluse. Selvom hun havde sine nuancer til at dække den bedre del af hendes ansigt, kunne vi se, at hun ikke havde nogen makeup på sig selv.

4. Smuk porcelæn:

christina Aguilera uden makeup4

Man ville forvente, at den smukke Aguilera ikke skulle se sit bedste ud uden den professionelle hjælp. Hun bedøvede dog sine fans på dette billede, da den smukke Christina med sit platinhår og porcelænshud så ud til at holde sig beskæftiget med ærinder. Selv uden noget antydning af makeup, så hun skat ud.

5. Date Night Walk:

christina Aguilera uden makeup 5

Aguilera på dette billede deler skærmen med sin mangeårige kæreste, da de begge gik hånd i hånd, glade og lystige på vej ned ad gaden. Berømtheden lod sit smukke, blonde hår falde ned og havde ingen synlige tegn på makeup, men så alligevel så fantastisk ud som nogensinde.

6. Med vennerne:

christina Aguilera uden makeup 6

Vi har alle det forskellige udseende til de forskellige lejligheder, hvor vi i nogle svigtede vores hår og i nogle er vi stramme og klædt på til det bedste. Ligesom os er dette Aguileras ‘afslappede dag med venner’ -look, der ikke indeholder makeup og en kasket til at tæmme den vilde manke.

7. Bag sættet:

christina Aguilera uden makeup 7

Dette er et bag scenen billede af Christina på sættene af ‘Burlesque’, hvor vi ser hende med en ny frisure, forsiden i udkanten med de længere låse, der går gennem hendes skit, mens hun nyder hendes kaffepause. Dette er forud for scenen og makeup, hvor hun ser helt smuk ud.

8. WFP Haiti:

christina Aguilera uden makeup8

Christina besøgte Haiti, netop det sted billedet er blevet skudt fra, hvor hun besluttede at fokusere på sin sociale hjælp og derfor parrede sin hvide skjorte med en kort bob, så denne bedøvelse smuk ud.

9. Kandidat:

christina Aguilera uden makeup9

Candid’s er meget sjældent et positivt syn, og her til Christina rocker udseendet. Selvom dette ikke er et af hendes tydeligste billeder, er det søde smil og det blonde hår temmelig dragende. Hun havde aldrig nogen makeup på sig på dette billede.