9 Billeder af John Abraham med og uden makeup

John Abraham blev født af en malaysisk Nasrani -far og en parsi -mor i Mumbai, Mahashtra. Hans fars navn er Abraham John, mens hans mors navn er Firoza Irani. Da John Abraham delvist er Parsi, er hans Parsi -navn Farhan. Og da hans far er en marthomitisk syrisk kristen, kaldte han ham John. John Abraham har også en yngre bror ved navn Alan Abraham. Han studerede på Bombay High School og fik sin bachelorgrad i økonomi fra Jai ​​Hind College og modtog også en MMS fra Narsee Monjee Institute of Management Studies, Mumbai (MET).

John Abraham med og uden makeup

Han er en indisk filmproducent, skuespiller og har været en tidligere model. Efter at have modelleret for et stort antal virksomheder og reklamer, debuterede han som skuespiller med filmen Jism i 2003, hvilket gav ham filmprisens bedste prisnominering. Dette blev efterfulgt af hans kommercielle succesrige film Dhoom i 2004, der gav ham to nomineringer til Filmprispris for hans negative roller i Dhoom og Zinda. I 2012 vovede han sig ind i filmproduktion, der producerede filmen, Vicky Donor, hvilket gav ham en National Film Award for bedste populære film, der leverede sund underholdning. Hans anden film Madras Café blev også kritisk værdsat.

Bedste billeder af John Abraham med og uden makeup:

Her er nogle fotos af sexet smuk hunk John Abraham uden makeup.

1. Det dobbelte smil:

John Abraham med og uden makeup 1

Dette er et billede af John Abraham uden antydning af makeup i ansigtet, og alligevel ser han så frisk og god ud. Hvor naturlig han er i dette stadig.

2. Tommelfinger op:

John Abraham med og uden makeup 2

Som man kan bemærke, at den smukke hunk er iført et meget afslappet tøj og er på farten, bruger ingen makeup og alligevel ser forrygende varmt ud.

3. Studen:

John Abraham med og uden makeup 3

Med en fantastisk fysik som John Abraham ville jeg ikke bebrejde pigerne, hvis de går amok på ham. Med en afslappet T-shirt med hætte ligner han en varm stud, og det er der ingen tvivl om. Og han har ikke engang makeup på dette billede.

4. Hold det lavt:

John Abraham med og uden makeup 4

Med en simpel påklædning og det åh så søde blik i ansigtet kan han få de fleste af pigerne til at køre vanvittigt uden selv at skulle male sit ansigt med makeup.

5. Godmorgen, John:

John Abraham med og uden makeup 5

Godt på dette billede ser John ud, som om han lige er vågnet fra søvn. Men vent, det har han ikke. Iført en afslappet t-shirt og jeans, behøver denne hunk ikke at bruge makeup til at se varm ud selv på en afslappet dag. Udseendet, han ser ud på dette foto, er meget dragende med blå farve sko.

6. Hvem er der?

John Abraham med og uden makeup 6

Blå er en fantastisk farve. Jeg ved ikke, hvor mange af jer, der er enige med mig, men John ser bestemt godt ud med denne lyseblå skjorte med fuld ærmer. Og så er der hans uskyldige drengeagtige blik for at få dig til at gå gaga over ham. I modsætning til mange andre skuespillere behøver denne stjerne ikke makeup for at forbedre sit udseende.

7. Okay, knap op:

John Abraham med og uden makeup 7

Der er ingen tvivl om, at piger er vilde med hans fysik, mens der er fyre, der misunder det. Med en halvknappet hvid skjorte ser John Abraham sexet ud, og det er der ingen tvivl om. Hvor smuk han også er uden makeup.

8. Den charmerende dreng:

John Abraham med og uden makeup 8

Fortæl mig nu, hvorfor kunne du ikke lide ham? Han ser så frisk og så god ud på dette billede. Han har tydeligvis ikke brug for hjælp fra makeup for at få ham til at se charmerende ud.

9. Okay, et ord, sexet!

John Abraham med og uden makeup 9

Dette er et fantastisk foto af John Abraham for at få pigerne til at gå svage på knæene. Og så er der de søde fordybninger. Han ser simpelthen varm og sexet ud på dette billede. Plus, han bruger ingen makeup for at få sit udseende frem.

Hans muskuløse, atletiske og velbyggede fysik har opnået ham status som de mest indflydelsesrige sexsymboler og den smukkeste mand i Bollywood. Frem for alt er de smukke billeder af john Abraham uden makeup, som får dig til at forbløffe.